Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Toimialamme

Tulevaisuuden töitä ja työntekijöitä – tänään

Henkilöstöalan palvelut toimialakohtaisesti

Olemme jo yli 20 vuoden ajan auttaneet asiakasyrityksiämme löytämään uudet taitavat tiiminjäsenet ja samalla mahdollistaneet uusia uramahdollisuuksia työnhakijoillemme eri toimialoilla ja koko Suomen alueella. Vankka henkilöstöpalveluala kokemuksemme rekrytoinneista henkilöstövuokraukseen ja henkilöstön kehittämispalveluista arviointikokonaisuuksiin takaa, että palvelusalkustamme löytyy sopiva ratkaisu mihin tahansa henkilöstötilanteeseen. Me ymmärrämme, mitä suomalaisilla työmarkkinoilla ja eri toimialoilla tapahtuu juuri nyt – ja tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on palvelujemme ja osaamisemme kautta tuottaa lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan ja mahdollistaa monipuoliset urapolut eri alojen osaajille.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Asiantunteva henkilöstömme voi auttaa sinua koko Suomen alueella, etsitpä uutta työntekijää tai työtä. Ota siis meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua!

Ota yhteyttä

Teollisuus ja tuotanto

Kokoonpano- ja elintarviketyöstä LVI-osaamiseen, sähkö- ja automaatioasentajasta metalliammattilaiseen ja prosessityöntekijästä projekti-insinööriin – teollisuuden ja tuotannon työtehtävät tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia niin työelämässä aloitteleville kuin pitkän kokemuksen kerryttäneille ammattilaisille. Teemme yhteistyötä niin pienten konepajojen kuin kansainvälisten yritysten kanssa.

LUE LISÄÄ

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelussa työskentelevät osaajat ovat yrityksen kasvot – miellyttävät asiakaskohtaamiset luovat pohjan asiakaskunnan kehittämiselle ja sitä kautta yritystoiminnan kasvun. Adecco toimii useiden paikallisten ja kansainvälisten organisaatioiden kumppanina asiakasneuvojien rekrytoinneissa esimerkiksi teknisellä alalla, pankkimaailmassa sekä puhelinvaihdetyössä. Yhtä lailla taidokasta asiakaspalvelua tarvitaan myyntitehtävissä vähittäistavarakaupoissa ja erikoisliikkeissä.

LUE LISÄÄ

Toimisto

Kaipaako yrityksesi assistenttia, joka pitää kaikki langat hyppysissään aikataulupaineista huolimatta, vai onko tiimissäsi tilaa projektia luotsaavalle asiantuntijalle, jonka ongelmanratkaisukyky on omaa luokkaansa? Adeccon kautta tavoitat tiimiäsi rikastavan asiantuntijan, jolla on kaivattua ammattiosaamista ja kyvykkyyttä. Palveluihimme luottaa suuri määrä eri toimialojen yrityksiä. HR-asiantuntija, hallinnon osaaja tai kaupallisen alan tehtäviin siirtyvä – ota kanssamme harppaus urapolullasi eteenpäin.

LUE LISÄÄ

Logistiikka ja kuljetus

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten ja myös kansainvälisten asiakasyritystemme kanssa logistiikka- ja kuljetusalalla ympäri Suomen. Näin meillä on jatkuvasti tarjolla valtakunnallisesti mielenkiintoisia tehtäviä varastossa, kuljetuksessa ja terminaalissa ja ymmärrämme, millaisia vaatimuksia alalla on. Autamme asiakasyrityksiämme löytämään ammattitaitoiset tekijät nopeasti ja vastuullisesti.

LUE LISÄÄ

Markkinointi ja viestintä

Yrityksen brändin rakentaminen, oikean osaamisen tavoittaminen sekä tuotteiden ja palvelujen kohdentaminen oikealle yleisölle ovat arvokkaita asioita yrityksen menestyksen kannalta. Viestinnän ja markkinoinnin ammattilaiset rakentavat ja tekevät yrityksen tarinaa tunnetuksi. Adeccon kautta markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä on tarjolla laajasti eri toimialoilla.

LUE LISÄÄ

Myynti

Myynti on olennainen osa ihan jokaista toimialaa. Tehokkaat ja sujuvat myyntiprosessit tukevat yrityksen kasvua, joten on tärkeää, että sopiva osaaja sopivine ominaisuuksineen ja mielekäs, haastava työpaikka kohtaavat toisensa. Tässä astumme kuvioon mukaan – osana maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan toimijaa kykenemme tavoittamaan myynnin ammattilaiset ja tarjoamaan heitä motivoivia työtehtäviä.

LUE LISÄÄ

Rakennus

Adeccon tytäryhtiö, Sihti, on Tampereella vuonna 2009 toimintansa aloittanut henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakennusalan henkilöstöratkaisuihin. Sihdin kautta onnistuvat niin rakennustyöntekijöiden henkilöstövuokraus kuin vaativat toimihenkilörekrytoinnit. Lue lisää, miten Sihti voi auttaa sinua rakennusalan henkilöstöasioissa ja työnhaussa.

LUE LISÄÄ

IT ja tekniikka

IT- ja tekniikkamaailma tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja reittejä itsensä kehittämiseen, olipa työnhaussa vastavalmistunut tulevaisuuden talentti tai jo pitkän kokemuksen kerryttänyt asiantuntija. Osaamista kaivataan eri toimialoilla ja eri kokoisissa organisaatioissa – IT- ja tekniikkaosaajat ovat tärkeässä roolissa nopeasti kehittyvällä alalla.

LUE LISÄÄ

Talous

Talouden alan roolit ovat mullistuneet viimeisten vuosikymmenten aikana, ja perinteiset roolit ja palvelumallit ovat muuttumassa mekaanisesta tietojenkäsittelystä moderneihin tekoäly- ja teknologiapainotteisiin ratkaisuihin. Muutosten keskellä on kuitenkin pysyvää se, että talousosaajia tarvitaan yhä toimimaan linkkinä numeraalisen tiedon ja yrityksen tulevaisuuden pyrkimysten välillä – Adecco on linkki mielenkiintoisten työtehtävien ja talousalan osaamista kaipaavien organisaatioiden välillä.

LUE LISÄÄ

Vähittäiskauppa

Me Adeccolla ymmärrämme hektisen vähittäiskaupan alan haasteet. Tarjoamme joustavat henkilöstöratkaisut niin suurten kuin keskikokoisten yritysten tarpeisiin - kauttamme yrityksesi saa tukea sesonkien aiheuttamiin henkilöstömuutoksiin ja myös avainpelaajia liiketoiminnan kasvattamiseen. Vähittäiskaupan alalla on runsaasti urapolkuja tarjolla opintojen oheen yhdistettävistä osa-aikatöistä asiantuntijatehtäviin.

LUE LISÄÄ

Uutiset ja blogit

Kurkkaa ammattilaistemme ura- ja rekrytointivinkit sekä uusimmat työelämään ja Adeccoon liittyvät uutiset, jotta tiedät, mistä työmarkkinoilla puhutaan!

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!