Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Adecco yrityksenä

Yksi maailman suurimmista työllistäjistä ja johtavista henkilöstöpalvelualan toimijoista

Yrityksemme

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin Suomessa tavoitteenamme olla maamme vastuullisin ja luotettavin toimija.

Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista.

Suomessa palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti muun muassa logistiikka-, toimisto-, taloushallinto-, myynti-, asiakaspalvelu-, erikoistavarakauppa-, kiinteistö- ja IT-aloilla sekä raskas- ja tuotantoteollisuusaloilla. Palveluvalikoimaamme kuuluvat niin henkilöstövuokraus kuin rekrytointi sekä suorahaku, kattavat arviointipalvelut sekä henkilöstön kehittämispalvelut.

Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennustoimialan ja teollisuuden palveluiden henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti. Sihti on toiminut vuodesta 2009 ja vuodesta 2016 lähtien osana Adeccoa.

Avainlukuja

historia

Organisaatio

Arvot

Sisäiset uramahdollisuudet

Yhteiskuntavastuu

Adeccon palvelut

Adeccon avainlukuja

ADECCO SUOMESSA


 • Vuodesta 1997 Suomessa
 • Yli 16 toimistoa koko Suomen alueella
 • 150 työntekijää
 • Noin 2000 vuokratyöntekijää
 • 1000 + asiakasyritystä
 • Palvelusalkkuumme kuuluvat:
  - Henkilöstövuokraus
  - Rekrytointi
  - Henkilöstön kehittämispalvelut

 • 5 000 toimistoa yli 60 maassa
 • Yli 100 000 asiakasta maailmanlaajuisesti
 • 3,5 miljoonaa urapolkua kauttamme vuosittain
 • Yli 30 000 työntekijää
 • Pääkonttori Zürichissä
 • Adecco on Fortune Global 500 -yritys
adeccogroup.com

Adeccon historia

1957

Adia perustetaan Sveitsin Lausannessa.

1967

Yritys nimeltä Ecco perustetaan Lyonissa, Ranskassa.

1996

Adia ja Ecco yhdistyvät – tästedes henkilöstöratkaisuja tarjoava yritys tunnetaan nimellä Adecco. Vuosien varrella Adecco laajentaa toimintojaan maailmanlaajuisesti.

1997

Adecco aloittaa toimintansa Suomessa.

2016

Rakennustoimialan ja teollisuuden henkilöstöpalveluihin erikoistunut Sihti tulee osaksi Adeccoa.

2017

Adecco viettää 20-vuotista taivaltaan Suomessa.

2021

Suvi Onkamo-Häkkinen nimetään Adecco Suomen maajohtajaksi.

Tänä päivänä…

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet vahvan jalansijan suomalaisilla työmarkkinoilla. Teemme yhteistyötä niin kansainvälisten konsernien kuin paikallisten yritysten kanssa – asiakkainamme on laaja kirjo suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä, jotka tarjoavat työntekijöillemme pääsyn monenlaisiin mielenkiintoisiin työmahdollisuuksiin.

Toimimme valtakunnallisesti aivan maamme eteläisestä osasta pohjoisen tuntureille asti. Me ymmärrämme eri alueiden tarpeita ja myös, millaisia mahdollisuuksia suomalaisilla työmarkkinoilla on. Kansainvälinen taustamme mahdollistaa globaalin yhteistyön.

Työmarkkinat ovat murroksessa, mutta asiantuntijuutemme eri toimialaoilla on vankka. Me tähtäämme siihen, että tavoitamme tehokkaasti asiakasyritystemme kaipaavat osaajat ja samalla voimme tarjota tulevaisuuden töitä kaikille – jo tänään.

Organisaatio

Suvi Onkamo-Häkkinen

Country Head, Adecco Finland

Piritta Salli

Head of HR

Tiinaleena Anttila

Head of Sales

Tatu Savolainen

Area Director

Katri Kupari

Area Director

Jarno Kolehmainen

Business Director, Construction

Sisäiset uramahdollisuudet Adeccolla

Kiinnostaako ura Adeccolla?

 • Vakaat työsuhteet
 • Kansainväliset uramahdollisuudet
 • Mahtavat henkilöstöedut

Haluamme, että jokaisen kollegamme työarki on sujuvaa ja jokaisella on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Hyvinvointi sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttäminen ovat meille tärkeitä asioita. Tämän vuoksi olemme rakentaneet Adeccon kattavan #PeopleFirst -hyvinvointipaketin, jotta voimme tukea kollegoitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Adeccon koulutusedut

 • TAG University – The Adecco Groupin järjestämät virtuaalikoulutukset
 • Earn & Learn -koulutusrahasto
 • Kattavat sisäiset perehdytykset ja koulutukset

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

 • Joustava etätyökäytäntö
 • Palvelusvuosivapaat
 • Vapaapäivät elämän muutostilanteissa
 • Lisävapaat työn ja perheen yhteensovittamiseksi, esimerkiksi lapsettomuushoitojen tai vanhemman äkillisen sairastumisen yhteydessä

Jatkuva panostus hyvinvointiin

 • Ylimääräiset Adecco-vapaat koko henkilöstölle
 • Tiimien hyvinvointikassat tiimitapahtumiin
 • Edenredin lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu
 • Palkallinen vapaa omavalintaiseen hyväntekeväisyystyöhön
 • Adeccon kerhotoiminta
 • Työterveyshuollon kattavat palvelut
Tutustu Adeccon sisäisiin työpaikkoihin!

Yhteiskuntavastuu-ohjelmamme

Yhteiskuntavastuulla on maailmanlaajuisesti tärkeä rooli Adecco-kollegojen työssä. Adeccon yhteiskuntavastuuohjelmat pureutuvat nuorisotyöttömyyden ongelmiin ja vanhusten yksinäisyyteen sekä keräävät rahaa lasten ja nuorten säätiöille.

Lue lisää yhteiskuntavastuuohjelmistamme!

CEO for One Month

CEO for One Month on Adeccon globaali yhteiskuntavastuuhanke, jossa panostamme nuorisotyöttömyyden vähentämiseen. Tarjoamme vuosittain nuorelle työnhakijalle mahdollisuuden päästä Adeccon kesätoimitusjohtajaksi.

Lue lisää

Win4Youth

Win4Youth on Adeccon maailmanlaajuinen yhteiskuntavastuuohjelma. Keräämme sen avulla varoja lasten ja nuorten hyvinvointia tukeville säätiöille ympäri maailman. Win4Youth-ohjelma on käynnistynyt vuonna 2010.

Lue lisää

Gubbe

Gubbe on uudenlainen ei-sairaanhoidollinen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmisen aktiivisena, auttaa arjen askareissa sekä samalla tuo turvaa koko perhepiirille. Gubbe-kummitoiminnalla annamme vähävaraiselle vanhukselle sydänystävän ja samalla työllistämme nuoren vuodeksi eteenpäin merkityksellisen osa-aikatyön parissa.

Lue lisää

Arvomme

Adeccon liiketoimintaa ohjaavat eettiset ohjeet, jossa keskeisiä tekijöitä ovat keskinäinen arvostus, koulutus ja urakehitys sekä terveellinen ja turvallinen työympäristö.

Joukkuehenki

Työntekomme perustuu kunnioitukseen, yhteistyöhön ja luottamukseen.

Asiakaslähtöisyys

Räätälöimme asiakkaalle soveltuvat ratkaisut, löydämme oikeat osaajat tukemaan kasvua ja kehitystä ja sitoudumme rakentamaan pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Vastuunkanto

Olemme vastuuntuntoinen, rehellinen ja reilu kumppani kaikille sidosryhmillemme. Tasa-arvoisuuden tukeminen on yrityksemme toiminnan tärkeä kulmakivi.

Yritteliäisyys

Rohkaisemme aloitteellisuuteen ja luovien ratkaisujen kehittämiseen.

Intohimo

Näitä kaikkia arvoja yhdistää intohimo työhön, jota teemme. Suhtaudumme intohimoisesti työhön ihmisten parissa. Työllämme on merkitys miljoonien ihmisten elämään päivittäin. Työ Adeccolla ei ole pelkkä työ – se on intohimo.

Kestävä kehitys työmarkkinoilla

Maailman johtavana henkilöstöpalveluyrityksenä Adecco kantaa yhteiskuntavastuunsa. Meille on tärkeää tukea kestävää kehitystä työmarkkinoilla ja olemme valinneet kolme painopistealuetta, joiden kehittämiseen panostamme globaalisti.

1. Turvallisuus

Turvaamme työtekijöiden henkisen, fyysisen ja juridisen koskemattomuuden työpaikalla.

2. Taidot

Työntekijämme määrittävät toimintakykymme. Uskomme, että koulutus ja urakehitysmahdollisuudet houkuttelevat ja motivoivat parhaita osaajia.

3. Tasavertaisuus

Ponnistelemme, jotta työmarkkinat olisivat kaikkien saavutettavissa ja kaikille suodaan tasa-arvoinen mahdollisuus työntekoon.

Alan johtavana toimijana meillä on myös velvollisuutemme toimia palveluissamme mahdollisimman eettisesti. Etsimme aina uusia tapoja lujittaa asiakassuhteita, parantaa palvelujamme ja ylittää odotuksia.

Adeccon palvelut

Joustavasti osaamista henkilöstövuokrauksella

Kun tarvitset lisää henkilöstöä lyhyempiin projekteihin, pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin tai vaikkapa vakituisia työntekijöitä, henkilöstövuokraus on joustava ja tehokas ratkaisu.

LUE LISÄÄ

Laadukas ja joustava rekrytointiprosessi

Räätälöimme rekrytointi- prosessimme asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti. Huolehdimme rekrytointiprosessin jokaisesta vaiheesta ja takaamme sekä asiakasyrityksillemme että hakijoillemme laadukkaan kokonaisuuden.

LUE LISÄÄ

Tehokkuutta vaativiin rekrytointeihin luottamuksellisesti

Adeccon suorahakupalvelu on oikea ratkaisu sopivan osaajan tavoittamiseen, kun yrityksesi toimialalla on pulaa soveltuvista, aktiivisista työnhakijoista tai yrityksesi kaipaa tiettyä erityisammattitaitoa. Adecco Select -suorahakupalvelu on räätälöitävissä yrityksesi tarpeita vastaavaksi.

LUE LISÄÄ

Uusia näkökulmia soveltuvuusarvioinnista

Kaipaatko vahvistusta päätöksen tekemiseen rekrytointiprosessissa? Kuka hyvistä hakijoista on juuri oikea valinta tiimiisi? Adeccon soveltuvuusarviointipalvelu takaa objektiivisen ja kokonaisvaltaisen näkökulman hakijan soveltuvuudesta tehtävään.

LUE LISÄÄ

Näkyvyyttä hakijamarkkinoinnilla

Mainosta avointa työpaikkaasi Adeccon avulla löytääksesi seuraavan talentin tiimiisi. Markkinointipalvelumme auttavat sinua tavoittamaan oikeat ehdokkaat kaikkialla Suomessa.

LUE LISÄÄ

Tukea yrityksellesi muuttuvissa henkilöstötilanteissa

Muutosturvapalvelu on yrityksille ja sen muutostilanteessa oleville henkilöille kohdennettu, henkilöstöpalvelualan ammattilaisten tuottama palvelukokonaisuus. Muutosturvapalvelumme tähtää palveluun osallistujan uudelleentyöllistymiseen.

LUE LISÄÄ

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!