Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Työpaikkailmoitukset latautuvat viiveellä, joten maltathan hetken, kun vierailet sivulla!

Kesätyöntekijöiden haku

Löydä parhaat kesätyöntekijät Adeccon avulla!

Varmista, että kesäkausi sujuu ongelmitta

Kesäkauden huolellinen etukäteissuunnittelu on edellytys siihen, että yrityksesi liiketoimintaan ei tule hetkellisiä notkahduksia tai pysähdyksiä lomakuukausien aikana. Voi kuitenkin olla haastavaa saada kesälomakausi rullaamaan niin, että kaikki työntekijät saavat pitää kesälomansa haluaminaan ajankohtina ja että sinäkin pääset lomaan kiinni.

Kun ulkoistat kesätyöntekijöiden haun asiantuntevalle HR-kumppanille, voit varmistua siitä, että kesälomakausi ei pääse vaikuttamaan yrityksesi ydinliiketoiminnan sujuvuuteen. Me Adeccolla autamme kesätyöntekijöiden löytämisessä!

Miksi valita Adecco HR-kumppaniksi kesätyöhauissa?

Ajan säästäminen

Kustannustehokkuus

Joustavuus

Asiakaslähtöisyys

Adeccolla on yli 20 vuoden kokemus kesätyöntekijöiden hausta ja työllistämisestä asiakasyrityksiimme – ymmärrämme, millaisia erityisvaatimuksia kesätyöntekijöiden palkkaaminen voi vaatia yrityksiltä, ja maanlaajuisista työntekijäverkostoistamme löytyy yrityksesi tarvitsema kesätyövoima nopealla aikataululla. Räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakasyrityksemme tarpeita, joten kauttamme yrityksesi saa juuri tarvitsemansa työvoiman kesäkaudelle. Autamme niin yhden kesätyöntekijän kuin suuremman volyymin kesätyöhauissa eri toimialoilla.

Ota yhteyttä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!

Mitä jos ulkoistaisit vain hakuprosessin osat?

Räätälöimme aina ratkaisumme vastaamaan yrityksesi tarpeita. Kesätyöntekijöiden haussa voit ulkoistaa koko prosessin Adeccon hoidettavaksi, mutta yhtä lailla voimme huolehtia myös yksittäisistä osasista.

Hakemusten vastaanotto – Adeccon kattavan näkyvyyden sekä tietosuojaturvallisen ja helppokäyttöisen hakuportaalin hyödyntäminen hakemusten vastaanottamisessa. Sinun ei tarvitse käyttää työaikaa tiedusteluihin vastaamiseen tai huolehtia hakijatietojen turvallisesta tallentamisesta.

CV-karsinta – Hakemusten vastaanottaminen sekä hakemusten karsinta ennalta sovittujen hakukriteerien mukaisesti - sinä voit keskittyä parhaiten tiimiisi soveltuvien kandidaattien haastattelemiseen.

Videohaastattelupalvelu – Adeccon videopalvelukokonaisuuden avulla pääset tutustumaan hakijoihin videon välityksellä, kesätyöhaku pysyy helposti hallittavissa, eikä prosessi ole ajasta tai paikasta riippuvainen.

DSI -luotettavuus- ja turvallisuuskyselyt – Lyhyt sähköisesti toteutettava kysely, joka ennustaa työntekijöiden/hakijoiden poissaoloja, luotettavuutta, laadusta ja turvallisuudesta huolehtimista, auttavaisuutta ja muiden tukemista, tuottavuutta – sekä laatua että määrää, asiakassuuntautuneisuutta sekä töiden loppuun saattamista ilman jatkuvaa valvontaa. Kyselyn tavoitteena on karsia hakuprosessista henkilöt, joiden riskiarvio on korkea.

Työpaikkailmoituksen lisänäkyvyys – Tiesitkö, että jopa 80 % työvoimasta on kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista, mutta vain 20 % on aktiivisessa työnhaussa? Tehokkaan digitaalisen markkinoinnin avulla tavoitamme myös passiiviset työnhakijat!

Ota yhteyttä

Näin onnistut kesälomakauden suunnittelemisessa

ALOITA HYVISSÄ AJOIN

MITÄ YRITYKSESI TARVITSEE?

TEE TYÖSUHTEESTA ONNISTUNUT KOKEMUS!

ULKOISTA HAKU HR-KUMPPANILLE

  1. Aloita kesän suunnittelu hyvissä ajoin. Pyydä työntekijöitä kertomaan lomatoiveistaan mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta sinulle jää riittävästi aikaa kesän suunnittelemiseen. Mitä aiemmin aloitat kesäkauden suunnittelun, sitä paremman kokonaiskuvan saat siitä, millainen henkilöstötarve kesälle on todellisuudessa tiedossa. Onko havaittavissa tietty ajanjakso, jolloin henkilökuntaa tarvitaan erityisesti? Onko yrityksessäsi tiedossa huoltoseisokki, jolloin tarvitaan lisäkäsipareja, tai onko suurin osa työntekijöistä suunnittelemassa kesäloman pitämistä heinäkuussa?
  2. Mitä yrityksesi tarvitsee? Eri toimialoilla on hyvin erilaisia tarpeita. Jotkut yritykset sulkevat ovensa kokonaan yhdeksi tai useammaksi kesäkuukaudeksi, mutta kesä on monelle organisaatiolle vilkasta sesonkiaikaa. Arvioi realistisesti, kuinka monta työntekijää tarvitaan kesän ajaksi ja varmista, että kesätyöntekijöille löytyy perehdyttäjiä. Ota lisäksi selvää, mihin tiimiin tai osastoon tarvitaan mahdollisesti lisätyövoimaa kesällä.
  3. Tee kesätyösuhteesta onnistunut kokemus! Tämän vuoden kesätyöntekijät voivat olla muutaman vuoden kuluttua yrityksesi avainpelaajia, joten panosta hyvään työntekijäkokemukseen. Tee jo hakuprosessista miellyttävä kokemus kesätyönhakijoille, ja kun kesätyöntekijät astuvat sorvin ääreen, huolehdi siitä, että kesätyöntekijät saavat kattavan perehdytyksen työhönsä. Hyvät kesätyökokemukset vahvistavat yrityksesi kiinnostavuutta tulevaisuuden työntekijöiden joukossa siinä missä negatiiviset kokemukset heikentävät yrityksesi vetovoimaisuutta työnhakijamarkkinoilla.
  4. Kesätyöhakuprosessin ulkoistaminen. Kesäajan suunnitelmallinen toteuttaminen ja riittävien resurssien varmistaminen vaativat paljon aikaa ja metatyötä. Mitä jos tänä vuonna yritykselläsi olisi luotettava HR-kumppani auttamassa kesätyöntekijöiden haussa, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa liiketoiminnan kannalta kriittisiin toimenpiteisiin? Adecco kumppaninasi etsii, esittelee ja työllistää yrityksellesi sopivimmat kesätyöntekijät, ja lisäksi työnantajavastuut ovat Adeccon huolehdittavina.
Ota yhteyttä

”Det er fantastisk at det bare tok to uker å få på plass 25 medarbeidere. Det var en utrolig innsats fra alle involverte, og fint at så mange engasjerte seg for at vi skulle lykkes med satsningen”

Erika Franzen, HR-sjef hos Trioplast