Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuullisuudella on maailmanlaajuisesti tärkeä rooli Adecco-kollegojen työssä, sillä yrityksemme yhteiset arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Adeccon yhteiskuntavastuuohjelmat pureutuvat nuorisotyöttömyyden ongelmiin, lasten ja nuorten hyvinvointiin sekä vanhusten yksinäisyyteen.

CEO for One Month -ohjelma on Adecco Groupin maailmanlaajuinen suuren suosion saanut työllisyyttä edistävä yhteiskuntavastuuohjelma. Yhteistyöllämme Gubben kanssa annamme lahjaksi iloa ja aikaa yksinäiselle, vähävaraiselle vanhukselle, ja lisäksi työllistämme nuoren vuodeksi eteenpäin merkityksellisen osa-aikatyön pariin. Win4Youth-kampanjalla keräämme liikkumalla varoja hyväntekeväisyyteen.

CEO for One Month

Adeccon toimitusjohtaja Suvi Onkamo-Häkkinen sekä Suomen vuoden 2023 CEO for One Month Matias Mäkiranta

CEO for One Month on Adecco Groupin maailmanlaajuinen yhteiskuntavastuuohjelma, jolla pyritään auttamaan nuoria pääsemään kiinni työelämään, sijoittumaan kykyjään vastaaviin tehtäviin, kehittämään johtopotentiaaliaan ja oppimaan taitoja, joita tarvitaan johtotehtävissä. Adecco Group tarjoaa johtopaikan tulevaisuuden kyvyille yli 40 Adecco-maassa kuukauden ajaksi, ja lisäksi eri maiden kesätoimitusjohtajien joukosta valitaan lopuksi yksi koko Adecco Groupin toimitusjohtajaksi syyskuukaudeksi Denis Machuelin rinnalle.

Adeccon kesätoimitusjohtajia on työskennellyt Adeccolla johtoryhmässä ja jopa toimitusjohtajana CEO for One Month kuukauden jälkeen – etsimme hakijoista tulevia talentteja omaan organisaatioomme ja asiakasyrityksiimme.

Myös muissa maissa kesätoimitusjohtajat ovat jatkaneet erilaisissa tehtävissä Adeccon maaorganisaatiossa tai pääkonttorilla Zurichissa esimerkiksi HR:n, markkinoinnin, taloushallinnon, yhteiskuntavastuuohjelmien tai myynnin parissa.

Vuoden 2022 Adecco Groupin globaaleiksi CEO for One Month - toimitusjohtajan rooliin valittiin ensimmäistä kertaa kaksi hakijaa: Joshua Sng Zhong Hao Singaporesta sekä Laura Bianca Ionescu, joka edustaa Ison-Britannian ja Irlannin yhdistynyttä kuningaskuntaa. Suomessa vuoden 2023 kesätoimariksi valittiin Matias Mäkiranta. Vuonna 2024 CEO for One Month -kampanja pitää ansaitun välivuoden. Tiedotamme yhteiskuntavastuuohjelmamme tulevaisuudesta somekanavissamme.

Oletko sinä Adeccon uusin CEO for One Month?

Kaipaatko urallesi vauhdikasta alkua tai tehokasta ponnahduslautaa vaativampiin tehtäviin? Kiinnostaako sinua johtaminen ja esimiestyö ja näet itsesi työskentelemässä kansainvälisessä työympäristössä?

Lue lisää

Etsitkö yritykseesi uutta näkemystä?

Kaipaako tiimisi uutta osaajaa? Ota Adeccoon yhteyttä – me autamme yritystäsi löytämään juuri sopivan työntekijän.

Pyydä Tarjous

Win4Youth

-Hyväntekeväisyys ja hyvinvointi yhdessä

Win4Youth on Adeccon maailmanlaajuinen yhteiskuntavastuuohjelma. Kuntoilemme joka vuosi kollegojemme, työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa keräten samalla varoja hyväntekeväisyyteen. Ihan kaikki Win4Youth -sovellukseen kirjattu liikunta ja hyvinvointia lisäävä aktiviteetti golfista kävelyyn, uinnista meditaatioon ja pyöräilystä puutarhanhoitoon kerryttävät hyväntekeväisyyspottiamme.

Kollegojen, työntekijöiden ja asiakkaiden kuntoilutuntien lisäksi hyväntekeväisyyspottia kasvattavat vuosittain jokaisessa Adecco-maassa valittavat Win4Youth-lähettiläämme.

Win4Youth-lähettiläiden liikuntatunnit kertyvät kevään ja kesän aikana heidän valmistautuessaan syksyllä pidettävään triathlonin huipputapahtumaan Lanzarotella.

Vuoden 2022 tavoitteena on huima 1,3 miljoonaa liikuttua tuntia, josta Suomen Adecco on ottanut harteilleen 5900 tuntia! Asiakkaanamme sekä työntekijänämme voit kirjata liikuttuja tuntejasi Win4Youth-sovelluksen kautta tai kirjautumalla portaaliimme.

KIRJAUDU

Gubbe

Gubbe on uudenlainen ei-sairaanhoidollinen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmisen aktiivisena, auttaa arjen askareissa sekä samalla tuo turvaa koko perhepiirille. Lisäksi Gubbe luo merkityksellistä työtä nuorille. Vaikka nuoret ja lapset ovat ehdottoman lähellä Adeccolaisten sydämiä, olemme halunneet paneutua ja vaikuttaa omalta osaltamme myös vanhusten hyvinvointiin. Vuonna 2021 aloitettu yhteistyö Gubben kanssa on Adeccolle upea tapa yhdistää nuorten ja vanhusten auttaminen.

Adecco ja Sihti antaa tänäkin vuonna yrityskummina lahjaksi iloa ja aikaa yksinäiselle, vähävaraiselle vanhukselle. Gubbe-Sydänystävä vierailee vanhuksen luona viikoittain. Nuori auttaa arjen askareissa, kannustaa ulkoilemaan tai ihan vain on läsnä ja kuuntelee – mitä ikinä vanhus eniten kaipaa juuri sillä hetkellä.

Työllistämme yhteistyöllämme yhden nuoren osa-aikatyöhön vuoden ajaksi ja ehkäisemme näin käytännön tasolla myös nuorisotyöttömyyttä ja siitä johtuvaa syrjäytymistä.

Kummitoiminnan lisäksi haluamme tukea Gubben nuoria työntekijöitä työuransa alkutaipalella tarjoten uraohjausta ja apua työnhakudokumenttien laatimisessa. Yhteistyöhömme kuuluu myös muunlaisten tempausten järjestäminen vanhusten iloksi. Vuonna 2021 kesätoimitusjohtajamme sekä toimitusjohtajamme pääsivät sydänystäviksi yhdeksi päiväksi, ja vuonna 2022 järjestimme kolmella paikkakunnalla Gubbe x Adecco -päivät paikallisissa vanhustentaloissa. Joka kuukausi kerromme kummivanhuksemme kuulumisia sosiaalisen median kanavissamme.

LUE LISÄÄ YHTEISTYÖSTÄMME

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!