Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelussa työskentelevät osaajat ovat yrityksen kasvot – miellyttävät asiakaskohtaamiset luovat pohjan asiakaskunnan kehittämiselle ja sitä kautta yritystoiminnan kasvun. Adecco toimii useiden paikallisten ja kansainvälisten organisaatioiden monipuolisena HR-kumppanina, ja tuemme asiakasyrityksiämme esimerkiksi asiakasneuvojien rekrytoinneissa ja henkilöstövuokrauksessa teknisellä alalla, pankkimaailmassa sekä puhelinvaihdetyössä.

Ammattitaitoiset asiakaspalvelijat löytävät avullamme juuri heille sopivat urapolut pitkäkestoisista työtehtävistä määräaikaisuuksiin. Asiakaspalvelutyötä etsivä voi löytää esimerkiksi opintojensa oheen vaihtelevan ja joustavan työn tai työllistyä vakituiseen kokoaikatyöhön. Asiakaspalvelijan työnkuva on laaja toimialasta riippuen, joten huomioimme rooliin asetetut erityispiirteet, esimerkiksi järjestelmäosaamisen tai kielitaidon.

Mitä ominaisuuksia asiakaspalvelijalla on?

Erinomaiset vuorovaikutustaidot

Paineensietokyky

Kyky omaksua eri ohjelmistot

Asiakaspalvelija on tärkeässä ja vastuullisessa roolissa, sillä miellyttävä ja onnistunut asiakaskohtaaminen voi mahdollistaa pitkän suhteen asiakkaan ja yrityksen välille. Asiakaspalvelutehtävissä menestyykin ennen kaikkea henkilö, joka kykenee kuuntelemaan asiakkaan tarpeita ja tarjoamaan asiakkaalle sopivat ratkaisut, jotka vastaavat myös yrityksen tavoitteita ja linjauksia. Asiakaspalvelijan työ voi työympäristöstä riippuen olla hyvin itsenäistä, ja etätyömahdollisuudet ovat lisääntyneet viime vuosina. Asiakaspalvelijan työ voi olla vuorotyötä tai päivätyötä.

Esimerkkejä asiakaspalvelualan työpaikoista

 • Asiakaspalvelija
 • Asiakasneuvoja
 • Contact Center -asiakaspalvelija
 • Customer Support Specialist
 • Aulatyöntekijä

Löydä uusi työ Adeccon avulla!

Työpaikan etsiminen Adeccon kautta on helppoa ja vaivatonta. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla – jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole unelmiesi työtä tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi. Rekisteröidy Adeccon sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on sinua kiinnostava uramahdollisuus tarjolla!

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointiprosessiin.

Lue lisää

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Mitä ottaa huomioon uutta työtä hakiessa?

Lue lisää

”Olemme käyttäneet 2,5 vuotta henkilöstövuokrauspalveluita Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella. Yhteistyömme Adeccon kanssa on sujunut koko ajan oikein hyvin - olemme jatkuvasti speksanneet profiileitamme ja olleet melkein viikoittain yhteyksissä toisiimme. Adeccolla on aina tartuttu tarpeisiimme todella nopeasti. Valitsimme Adeccon, koska heillä on kokemusta alaltamme ja toiminta on avointa ja hyvin ihmisläheistä.”

Fiber Highway Finland Oy on tietoliikennealan yritys, joka toimittaa tietoliikenneverkkojen suunnittelu-, projektinjohto- sekä rakentamispalveluita

Adeccon työntekijänä saat

 • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
 • Vuosilomalain mukaan kertyvät lomat
 • Kattavat hyvinvointiedut ja työterveyspalvelut
 • Tukea kehittymiseen ja uuden oppimiseen koulutusrahaston avulla
 • Työhön kuuluvat, laadukkaat varusteet
 • Vastuullisen työnantajan tuen koko työsuhteesi ajan

Etsitkö yritykseesi asiakaspalvelijaa?

Asiakaspalvelija on yrityksesi käyntikortti – onnistunut asiakaspalvelutilanne on yrityksellesi mahdollisuus rakentaa ja kehittää pitkäkestoisia asiakassuhteita ja siten edesauttaa liiketoiminnallista menestystä. Siksi on tärkeää, että yritykseesi valitaan ammattitaitoinen asiakaspalvelija, jolla on sekä tehtävän kannalta että yrityskulttuuriisi sopivat ominaisuudet. Etsitpä asiakaspalvelijaa tai useampaa ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen tai vakituiseen työhön, Adeccon kautta yrityksesi saa tarvittavaa asiakaspalveluosaamista rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen kautta.

Asiakaspalvelijan rekrytointi

Adeccon laadukas rekrytointiprosessi on yrityksellesi oikea valinta, kun yrityksesi voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen asiakaspalvelun ammattilaiselle. Adecco voi tukea yritystäsi huolehtimalla koko rekrytointiprosessista alusta loppuun, mutta voit myös halutessasi valita tietyt rekrytointiprosessin osat, kuten hakijoiden esikarsinnan, haastatteluvaiheen tai soveltuvuusarvioinnit. Adecco tukee sinua niin yksittäisen asiakaspalvelijan haussa kuin kokonaisen tiimin rakentamisessa.

LUE LISÄÄ REKRYTOINTIPROSESSISTA

Henkilöstövuokrauksesta tukea määräaikaisiin tarpeisiin

Kun yrityksesi kaipaa asiakaspalvelutiimiin väliaikaista vahvistusta, esimerkiksi sijaisuuden, vanhempainvapaan, sairaspoissaolon tai kiirehuipun ajaksi, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun tarvittavan osaamisen. Henkilöstövuokrauksessa Adecco huolehtii hakuprosessista sekä työsuhteen ylläpitämisestä työnantajan roolissa – näin yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoimintaan. Tarvitseepa yrityksesi yhden asiantuntijan tai useamman tukitiimin henkilön, me autamme!

LUE LISÄÄ HENKILÖSTÖVUOKRAUKSESTA

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!