Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Talous

Talousalan ammattilaisena pääset tärkeään tehtävään: voit työskennellä liiketalouden neuvonantajana tai tuet yksityishenkilöitä heidän tärkeissä talouspäätöksissään. Viimeisten vuosikymmenten mukanaan tuomat muutokset, kuten globalisaatio, teknologiset innovaatiot digitalisaatioharppauksineen ovat osaltaan muovanneet talousalaa voimakkaasti, mikä heijastuu alan rooleihin.

Talousalan tehtävät ovat muuttuneet, ja hakijoille on tarjolla monipuolisempia toimenkuvia kuin koskaan aiemmin. Yrityksille talouden muutokset näkyvät tarpeena täydentää tiimejään uudentyyppisellä osaamisella, esimerkiksi ymmärrys yrityksen pitkäaikaisstrategiasta ja megatrendien vaikutuksesta liiketoimintaan ovat talousasiantuntijan arvokasta osaamista.

Talousammattilaisen tärkeimmät ominaisuudet

Ongelman-ratkaiukyky

Paineen hallinta

Numerotarkkuus ja analyyttisyys

Millaisia talouden tehtävät ovat tulevaisuudessa? Teknologiakehitys on tuonut talousalalle suuria muutoksia. Perinteiset, rutiininomaiset tehtävät ovat muuttuneet automatisoitumisen myötä, mutta samalla asiantuntijuuden ja analyyttisen datankäsittelyn merkitykset ovat työmarkkinoilla vahvassa asemassa. Teknologiakehitys tulee jatkumaan tulevaisuudessa, joten talousalalla kaivataan perinteisen numeraalisen ja matemaattisen kyvykkyyden, tarkkuuden ja järjestelmällisyyden lisäksi kiinnostusta erilaisten järjestelmien ja tietoteknisten ohjelmien käyttöön. Analyyttisyys ja kyky hahmottaa sekä ratkaista ongelmia kiireestä huolimatta korostuvat myös talousalan rooleissa.

Esimerkkejä talousalan työpaikoista

 • Business Controller
 • Talousjohtaja
 • Kirjanpitäjä
 • Taloushallinnon assistentti
 • Tilintarkastaja
 • Palkanlaskija

Löydä uusi työ Adeccon avulla!

Työpaikan etsiminen Adeccon kautta on helppoa ja vaivatonta. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla – jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole unelmiesi työtä tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi. Rekisteröidy Adeccon sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on sinua kiinnostava uramahdollisuus tarjolla!

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointiprosessiin.

Lue lisää

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Mitä ottaa huomioon uutta työtä hakiessa?

Lue lisää

”Vaikka meille tarve työvoimalle tuli yllättäen, ja juuri kesälomakauden alkaessa kesäkuussa, niin Adeccolta löytyi ratkaisu ongelmaamme erittäin nopeasti. Uusi henkilö oli palveluksessamme jo heinäkuussa. Suosittelen erittäin lämpimästi Adeccon palveluita, jos haluatte huolenpitoa ja mielenrauhaa henkilöstöpalveluihin.”

Akseli Leppänen, toimitusjohtaja, Kajaanin Tilitaito Oy

Kajaanin Tilitaito Oy on vuonna 1957 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen huolenpitoa ja mielenrauhaa taloushallinnon asioihin.

Adeccon työntekijänä saat

 • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
 • Vuosilomalain mukaan kertyvät lomat
 • Kattavat hyvinvointiedut ja työterveyspalvelut
 • Tukea kehittymiseen ja uuden oppimiseen koulutusrahaston avulla
 • Työhön kuuluvat, laadukkaat varusteet
 • Vastuullisen työnantajan tuen koko työsuhteesi ajan

Talousammattilaiset Adeccon avulla

Vaikka viimeisten vuosikymmenten mullistukset globalisaatiosta digitalisoitumiseen sekä tekoälyn kehittämiseen ovat muokanneet talousalan rooleja, yrityksen liiketoiminnallisissa päätöksissä korostuu talousasiantuntijan näkemys. Talousalan osaamista tarvitaan useissa yrityksen toiminnan vaiheissa palkanmaksusta kirjanpitoon ja laskutukseen. Tulevaisuudessa manuaalinen työ tulee vähentymään, mutta strategisen ja analyyttisen osaaminen merkitys kasvaa: inhimillistä pääomaa tarvitaan teknologiakehityksen rinnalla.

Uuden työntekijän rekrytointi

Adeccon laadukas rekrytointiprosessi on yrityksellesi oivallinen valinta, kun yrityksesi voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen talousammattilaiselle. Adecco voi tukea yritystäsi huolehtimalla koko rekrytointiprosessista alusta loppuun, mutta voit myös halutessasi valita tietyt rekrytointiprosessin osat hakijoiden esikarsinnasta haastatteluihin tai soveltuvuusarviointiin. Kun uusi asiantuntija on etsinnässä, Adeccon laadukkaat arviointipalvelut tuovat vahvaa lisäarvoa rekrytointipäätöksen tekemiseen. Esimerkiksi päällikkötason tehtävässä on ammattitaidon lisäksi tärkeää selvittää, millaiset esihenkilötaidot ja työpersoonallisuustekijät sekä työskentelytyyli korostuvat kandidaatin profiilissa.

LUE LISÄÄ REKRYTOINTIPROSESSISTA

Henkilöstövuokrauksesta tukea määräaikaisiin tarpeisiin

Kun yrityksesi kaipaa talousosastoon väliaikaista vahvistusta esimerkiksi sijaisuuden, vanhempainvapaan, sairaspoissaolon, projektin tai kiirehuipun ajaksi, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun tarvittavan osaamisen turvaamiseksi. Henkilöstövuokrauksessa Adecco huolehtii niin hakuprosessista kuin työsuhteen huolehtimisesta työnantajan roolissa – näin yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoimintaan. Tarvitseepa yrityksesi yhden kirjanpitäjän tai kokonaisen taloushallinnon tiimin, me autamme!

LUE LISÄÄ HENKILÖSTÖVUOKRAUKSESTA

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!