Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Henkilöstövuokraus

Kun yrityksesi kaipaa uusia osaajia

Henkilöstövuokrausta joustavasti ja nopeasti

Kun tarvitset lisää henkilöstöä lyhyempiin projekteihin, pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin tai vaikkapa vakituisia työntekijöitä, henkilöstövuokraus on joustava ja tehokas ratkaisu – sinun tarvitsee vain valita osaajat, jotka parhaiten vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita. Adeccon tavoitteena on sijoittaa työelämän palapelin palaset yhdistämällä oikeat osaajat ja asiakasyritystemme mielenkiintoiset tehtävät. Kattavat henkilöstövuokrauspalvelumme tarjoavat juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut.

OTA YHTEYTTÄ

Adecco vastaa työnantajan velvollisuuksista

Henkilöstövuokrauksessa sinun ei tarvitse huolehtia työnantajan velvollisuuksista, vaan Adecco vastaa muun muassa palkanmaksusta ja muista työsuhteisiin liittyvistä kuluista.

Vastuullinen palvelu nopeasti

Löydämme sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan tekijän nopeasti ja huolehdimme rekrytointiprosessin kaikista vaiheista – meille hakijakokemus ja työntekijöistä huolehtiminen ovat toimintamme keskiössä.

Järkevä kustannus

Valitsemasi työntekijä työskentelee yrityksessäsi tarpeidesi mukaisen ajan. Veloitamme vain sen ajan, jolloin työntekijä on ollut töissä.

Osaamista joustavasti

Henkilöstövuokrauksen kautta voit saada tiimiisi osaamista määräajaksi tai vakituiseen tarpeeseen.

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

Adecco on auttanut Bristol Myers Squibb:ia tunnistamaan tulevaisuuden osaajia työllistämällä opiskelijoita vuokratyösuhteisiin. Katso videolta, miten asiakkaamme kuvailee yhteistyön sujuvuutta!

Adecco ja Parma ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä eri puolilla Suomea. Katso videolta, miten Parma kuvailee yhteistyön sujuvuutta Kangasalan tehtaalla!

Kuinka henkilöstövuokraus toimii?

On monta eri syytä, miksi yritys tarvitsee lisää henkilöstöä. Työmäärän lisääntyminen, uusien roolien kehittäminen tai vaikkapa äkilliset sairastumiset ovat vain muutamia esimerkkejä tilanteista, joissa henkilöstövuokraus voi olla yrityksen kannalta juuri oikea ratkaisu.

Esimerkkejä tilanteista, jolloin henkilöstövuokraus on hyvä ratkaisu:

Projektit

Lomasijaisuudet

Poissaolotuuraukset

Huoltoseisokit

Sesongit

Henkilöstön vaihtuvuus

Miksi valitsisin Adeccon?

Olemme yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja yli 20 vuoden ajan olemme yhdistäneet oikeat osaajat ja asiakasyritystemme mielenkiintoiset tehtävät.

Oikean osaamisen ja kyvykkyyden lisäksi on olennaista, että valittava henkilö sopii persoonaltaan asiakkaamme yrityskulttuuriin. Meille on erityisen tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja ovat tyytyväisiä työnantajaansa.

Tyytyväisyys näkyy sitoutuneisuutena ja pitkinä työsuhteina – se, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, on toimintamme ydin!

Toimimme laajasti Suomen eri alueilla, ja eri kaupungeissa sijaitsevat yksikkömme tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään. Näin voimme taata, että vankka paikallistietämyksemme ja kattava toimialaosaamisemme ovat aina käytettävissäsi yrityksesi sijainnista riippumatta.

Askeleet laadukkaaseen henkilöstövuokrausprosessiin

  • Hakijaprofiilin määritteleminen
  • Työpaikkojen markkinointi ja kandidaattien houkutteleminen mukaan hakuprosessiin
  • Hakemusten läpikäynti
  • Hakijoiden testaus tarpeen mukaan
  • Hakijahaastattelut Adeccolla
  • Suosittelijatarkistukset
  • Hakijaesittelyt sekä haastattelut asiakasyrityksen kanssa
  • Palkkauspäätös ja työsuhteen solmiminen
  • Adecco huolehtii työnantajan velvollisuuksista

Näin toimimme

Meidän toimintamme ytimen muodostavat laatu ja tehokkuus, jotta voimme auttaa asiakasyrityksiämme löytämään heidän tarpeisiinsa sopivimmat osaajat. Etsimme ja kontaktoimme jatkuvasti niin aktiivisia kuin passiivisia työnhakijoita. Tämän lisäksi kartoitamme hakijaverkostomme, jossa mukana on jo Adeccon hakuprosessin käyneitä alansa osaajia. Anna Adeccon auttaa sinua ja yritystäsi – me varmistamme, että uudet kollegat tiimissäsi ovat sekä päteviä että motivoituneita uusiin tehtäviin.

Jotta voimme onnistua sopivien hakijoiden löytämisessä, laadimme yhdessä asiakasyrityksemme kanssa heti prosessin alkumetreillä hakijaprofiilin. Rekrytointikonsulttimme selvittävät hakijaprofiiliin peilaten kandidaattien tietotaidon, työ- ja koulutustaustan, persoonallisuuden ja potentiaalin ja esittelevät sinun yritykseesi sopivimmat henkilöt.

2 000

Työllistämme yli 2000 työntekijää joka päivä

500

Yli 500 avointa työpaikkaa joka viikko

20

Yli 20 vuoden paikallinen historia, globaalit juuremme ulottuvat yli 60 vuoden taakse

Onko henkilöstövuokraus näin vaivatonta?

Vastaus on kyllä! Me räätälöimme palvelumme sinun yrityksesi tarpeiden mukaan ja olemme aidosti välittävä kumppani yrityksesi eri tilanteissa. Sitoudumme toimimaan arvojemme mukaisesti, eettisesti ja laadukkaasti ja löydämme oikeat tekijät, jotka mahdollistavat yrityksesi kasvun nyt ja tulevaisuudessa. Koska toimimme laajasti koko Suomessa, autamme yritystäsi sijainnistasi riippumatta.

Asiakkaanamme saat vaivattoman henkilöstövuokrausprosessin seuraavien askeleiden kautta:

1. Määrittelemme yhdessä hakijaprofiilin.

2. Toimitamme sinulle sopivimpien hakijoiden CV:t ja tuemme sinua päätösten teossa.

3. Työnantajavastuu on Adeccolla, ja huolehdimme tarvittavista toimenpiteistä työsuhteen aikana.

Välty yllättäviltä kuluilta

Yksi tavanomaisimmista oletuksista on se, että esimerkiksi määräaikaisen työntekijän palkkaamisesta syntyy paljon kuluja. Kun valitset Adeccon HR-kumppaniksesi, me vastaamme muun muassa vakuutusmaksuista ja sairaslomakuluista. Näin ollen vältyt yllättäviltä kuluilta – me veloitamme sinulta vain työntekijän toteutuneet työtunnit. Voit siis ennakoida paremmin, kuinka paljon lisähenkilöstön palkkaaminen todellisuudessa maksaa.

Säästä aikaa

Uuden työntekijän palkkaamiseen sisältyy monta vaihetta hakuprosessin alkuvaiheista työsuhteen ylläpitoon sekä esihenkilötyöhön. Työsuhteeseen liittyvät toimenpiteet, kuten kehityskeskustelut sekä työntekijän työssäjaksamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen, vaativat paljon aikaa. Kun otat Adeccon kautta henkilöstövuokrauksella uusia kollegoita tiimiisi, sekä hakuprosessi että työsuhteen eri vaiheista huolehtiminen ovat Adeccon vastuulla.

”Adecco on hyvin pystynyt vastaamaan meidän tavaratalojen tarpeisiin koko Suomen osalta. Yhteistyökumppanina Adecco on joustava, sparraileva ja ottaa hienosti huomioon asiakkaan näkökulman kaikessa tekemisessään. He haluavat aidosti tuottaa asiakkaalleen lisäarvoa. Olemme saaneet Adeccosta kumppanin, jonka kanssa yhteistyö kehittyy ja syvenee koko ajan.”

Kati Kallio, Broman Group Oy:n HRD-asiantuntija

Henkilöstövuokraus – lisää osaamista joustavasti

Adeccolla on lähes 20 toimistoa Suomessa, joten palvelemme sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Kauttamme löytyvät niin pääkaupunkiseudun IT-osaajat kuin kaivostyöntekijät tunturikuntaan sekä yhtä lailla logistiikkaosaajat Varsinais-Suomessa kuin pohjalaiset teollisuustyöntekijät.

Voimme siis auttaa yritystäsi saamaan riveihinsä eri toimialojen asiantuntijoita eri rooleihin. Hakijaverkostoistamme voi löytyä juuri sinun tarpeisiisi sopiva hakija nopeallakin aikataululla.

Olemme tukenasi myös tilanteissa, joissa on vaikea ennakoida, mikä henkilöstömäärän tarve todellisuudessa on. Henkilöstövuokraus toimii joustavana ratkaisuna muuttuvissa toimintaympäristöissä, esimerkiksi kiirehuipuissa.

Tyytyväiset työntekijät yrityksesi kasvun tukena

HR-kumppaninasi Adecco varmistaa, että tiimissäsi on jatkuvasti osaajia, mutta meille on myös tärkeää, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja saavat työstään oikean palkan ja muut korvaukset. On itsestään selvä asia, että pidämme kiinni työehtosopimuksista ja varmistamme, että työntekijöidemme työsuhteet ovat kunnossa. Huolehdimme työntekijöidemme työturvallisuudesta muun muassa erilaisten pätevyyskorttikoulutusten ja kunnon työvarusteiden avulla. Tämän lisäksi tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä muun muassa sisäisellä koulutusrahastollamme.

Me uskomme luottamuksellisen, oikeudenmukaisen ja rehellisen toimintamme olevan avainasemassa siihen, että tavoitamme parhaat mahdolliset hakijat, joista yrityksesi saa sitoutuneet työntekijät.

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!

Muut Adeccon palvelut

Laadukas ja joustava rekrytointiprosessi

Räätälöimme rekrytointi- prosessimme asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti. Huolehdimme rekrytointiprosessin jokaisesta vaiheesta ja takaamme sekä asiakasyrityksillemme että hakijoillemme laadukkaan kokonaisuuden.

LUE LISÄÄ

Suorahakupalvelu

Adeccon suorahakupalvelu on oikea ratkaisu sopivan osaajan tavoittamiseen, kun yrityksesi toimialalla on pulaa aktiivisista työnhakijoista tai yrityksesi kaipaa erityisosaamista. Suorahaku voidaan toteuttaa ilman julkista näkyvyyttä tai hyödyntää digimarkkinointia haun tehostamiseksi.

LUE LISÄÄ

Uusia näkökulmia soveltuvuusarvioinnista

Kaipaatko vahvistusta päätöksen tekemiseen rekrytointiprosessissa? Kuka hyvistä hakijoista on juuri oikea valinta tiimiisi? Adeccon soveltuvuusarviointipalvelu takaa objektiivisen ja kokonaisvaltaisen näkökulman hakijan soveltuvuudesta tehtävään.

LUE LISÄÄ

Näkyvyyttä hakijamarkkinoinnilla

Mainosta avointa työpaikkaasi Adeccon avulla löytääksesi seuraavan talentin tiimiisi. Markkinointipalvelumme auttavat sinua tavoittamaan oikeat ehdokkaat kaikkialla Suomessa.

LUE LISÄÄ