Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Henkilöstövuokraus

Kun yrityksesi kaipaa uusia osaajia

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Henkilöstövuokraus joustavasti ja nopeasti

Kun tarvitset lisää henkilöstöä lyhyempiin projekteihin, pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin tai vakituisia työntekijöitä, henkilöstövuokraus on joustava ja tehokas ratkaisu – sinun tarvitsee vain valita osaajat, jotka parhaiten vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita. Adeccon henkilöstövuokrauksella saat juuri sinun yrityksellesi sopivat työntekijät nopeasti ja sujuvasti.

OTA YHTEYTTÄ

Adecco vastaa työnantajan velvollisuuksista

Henkilöstövuokraus tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia työnantajan velvollisuuksista. Adecco vastaa palkanmaksusta ja muista työsuhteisiin liittyvistä kuluista.

Henkilöstövuokraus nopeasti ja vastuullisesti

Löydämme yrityksesi tarpeisiin sopivan vuokratyöntekijän nopeasti ja huolehdimme rekrytointiprosessin kaikista vaiheista – hakijakokemus ja työntekijöistä huolehtiminen ovat toimintamme keskiössä.

Järkevä kustannus

Valitsemasi vuokratyöntekijä työskentelee yrityksessäsi tarpeidesi mukaisen ajan. Veloitamme vain sen ajan, jolloin työntekijä on ollut töissä.

Riittävästi osaamista joustavasti

Henkilöstövuokrauksella saat tiimiisi osaamista määräajaksi, kiirehuipun tai sijaisuuden aikaisen työvoimapulan ratkaisemiseen tai vakituiseen tarpeeseen.

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

Adecco on auttanut Bristol Myers Squibb:ia tunnistamaan tulevaisuuden osaajia työllistämällä opiskelijoita vuokratyösuhteisiin. Katso videolta, miten asiakkaamme kuvailee yhteistyön sujuvuutta!

Adecco ja Parma ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä eri puolilla Suomea. Katso videolta, miten Parma kuvailee yhteistyön sujuvuutta Kangasalan tehtaalla!

Kuinka henkilöstövuokraus toimii?

On monta eri syytä, miksi yritys tarvitsee lisää henkilöstöä. Työmäärän lisääntyminen, uusien roolien kehittäminen tai äkilliset sairastumiset ovat vain muutamia esimerkkejä tilanteista, joissa henkilöstövuokraus voi olla yrityksellesi paras vaihtoehto riittävän osaamisen ja työvoiman varmistamiseen.

Esimerkkejä tilanteista, jolloin henkilöstövuokraus on hyvä ratkaisu:

Projektit

Lomasijaisuudet

Poissaolotuuraukset

Huoltoseisokit

Sesongit

Henkilöstön vaihtuvuus

Miksi valitsisin Adeccon?

Olemme yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja yli 20 vuoden ajan olemme yhdistäneet oikeat osaajat ja asiakasyritystemme mielenkiintoiset tehtävät.

Henkilöstöalan asiantuntijana ymmärrämme, että oikean osaamisen ja pätevyyden lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla asiakkaamme yrityskulttuuriin sopivat henkilökohtaiset ominaisuudet. Meille on erityisen tärkeää, että vuokratyöntekijämme viihtyvät ja ovat tyytyväisiä työnantajaansa.

Tyytyväisyys näkyy sitoutuneisuutena ja pitkinä työsuhteina – se, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, on toimintamme ydin!

Toimimme laajasti Suomen eri alueilla, ja eri kaupungeissa sijaitsevat yksikkömme tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään. Näin voimme taata, että yrityksesi voi sijainnistaan riippumatta hyödyntää vahvaa paikallistietämystämme ja toimialaosaamistamme.

Adeccon henkilöstövuokraus – askeleet joustaviin henkilöstöratkaisuihin

  • Hakijaprofiilin määritteleminen
  • Työpaikkojen markkinointi ja kandidaattien houkutteleminen mukaan hakuprosessiin
  • Hakemusten läpikäynti
  • Hakijoiden testaus tarpeen mukaan
  • Hakijahaastattelut Adeccolla
  • Suosittelijatarkistukset
  • Hakijaesittelyt sekä haastattelut asiakasyrityksen kanssa
  • Palkkauspäätös ja työsuhteen solmiminen
  • Adecco huolehtii työnantajan velvollisuuksista

Näin toimimme

Adeccon henkilöstövuokraus on yrityksellesi joustava ja nopea palvelu, ja tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiämme löytämään heidän tarpeisiinsa sopivimmat osaajat mahdollisimman tehokkaasti. Etsimme ja kontaktoimme jatkuvasti niin aktiivisesti työtä hakevia osaajia kuin passiivisia ehdokkaita, jotka eivät esimerkiksi selaa säännöllisesti työpaikkailmoituksia. Kartoitamme lisäksi luonnollisesti hakijaverkostomme, jossa mukana on jo Adeccon hakuprosessin käyneitä alansa osaajia.

Henkilöstövuokrauskumppaninasi me varmistamme, että uudet kollegat tiimissäsi ovat sekä päteviä että motivoituneita uusiin tehtäviin. Jotta voimme onnistua sopivien hakijoiden löytämisessä, laadimme yhdessä asiakasyrityksemme kanssa heti prosessin alkumetreillä selkeän hakijaprofiilin. Rekrytointikonsulttimme selvittävät hakijaprofiiliin peilaten hakijoiden ammatillisen osaamisen ja pätevyyden, motivaatiotason sekä potentiaalin ja esittelevät sinun yritykseesi sopivimmat henkilöt.

2 000

Työllistämme yli 2000 työntekijää joka päivä

500

Yli 500 avointa työpaikkaa joka viikko

20

Yli 20 vuoden paikallinen historia, globaalit juuremme ulottuvat yli 60 vuoden taakse

Onko henkilöstövuokraus näin vaivatonta?

Vastaus on kyllä! Adeccon henkilöstövuokraus on juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöity prosessi, ja olemme aidosti välittävä kumppani yrityksesi eri tilanteissa. Sitoudumme toimimaan arvojemme mukaisesti, eettisesti ja laadukkaasti ja löydämme oikeat tekijät, jotka mahdollistavat yrityksesi kasvun nyt ja tulevaisuudessa. Koska toimimme laajasti koko Suomessa, autamme yritystäsi sijainnistasi riippumatta.

Henkilöstövuokraus toteutetaan vaivattomasti seuraavien askeleiden kautta:

1. Määrittelemme yhdessä hakijaprofiilin.

2. Toimitamme sinulle sopivimpien hakijoiden CV:t ja tuemme sinua päätösten teossa.

3. Työnantajavastuu on Adeccolla, ja huolehdimme tarvittavista toimenpiteistä työsuhteen aikana.

Välty yllättäviltä kuluilta

Yksi tavanomaisimmista oletuksista on se, että esimerkiksi määräaikaisen työntekijän palkkaamisesta syntyy paljon kuluja ja henkilöstövuokrauksen hinta on suuri. Todellisuudessa Adeccon henkilöstövuokraus mahdollistaa, että yrityksesi välttyy yllättäviltä kuluilta – me veloitamme sinulta vain työntekijän toteutuneet työtunnit. Voit siis ennakoida paremmin, kuinka paljon lisähenkilöstön palkkaaminen todellisuudessa maksaa. Lisäksi vastaamme muun muassa vakuutusmaksuista ja sairaslomakuluista.

Säästä aikaa

Uuden työntekijän palkkaamiseen sisältyy monta vaihetta hakuprosessin alkuvaiheista työsuhteen ylläpitoon sekä esihenkilötyöhön. Työsuhteeseen liittyvät toimenpiteet, kuten kehityskeskustelut sekä työntekijän työssäjaksamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen, vaativat paljon aikaa. Adeccon henkilöstövuokrauskumppaninasi huolehtii uusien työntekijöiden hakuprosesseista ja työsuhteen eri vaiheista. Näin yrityksellesi vapautuu aikaa tärkeimpään, liiketoimintaan.

”Adecco on hyvin pystynyt vastaamaan meidän tavaratalojen tarpeisiin koko Suomen osalta. Yhteistyökumppanina Adecco on joustava, sparraileva ja ottaa hienosti huomioon asiakkaan näkökulman kaikessa tekemisessään. He haluavat aidosti tuottaa asiakkaalleen lisäarvoa. Olemme saaneet Adeccosta kumppanin, jonka kanssa yhteistyö kehittyy ja syvenee koko ajan.”

Kati Kallio, Broman Group Oy:n HRD-asiantuntija

Henkilöstövuokraus – lisää osaamista joustavasti

Adeccolla on lähes 20 toimistoa Suomessa, joten palvelemme sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Kauttamme löytyvät niin pääkaupunkiseudun IT-osaajat kuin kaivostyöntekijät tunturikuntaan sekä yhtä lailla logistiikkaosaajat Varsinais-Suomessa kuin pohjalaiset teollisuustyöntekijät.

Voimme siis auttaa yritystäsi saamaan riveihinsä eri toimialojen asiantuntijoita eri rooleihin. Hakijaverkostoistamme voi löytyä juuri sinun tarpeisiisi sopiva hakija nopeallakin aikataululla.

Olemme tukenasi myös tilanteissa, joissa on vaikea ennakoida, mikä henkilöstömäärän tarve todellisuudessa on. Henkilöstövuokraus toimii joustavana ratkaisuna muuttuvissa toimintaympäristöissä, esimerkiksi kiirehuipuissa.

Tyytyväiset työntekijät yrityksesi kasvun tukena

HR-kumppaninasi Adecco varmistaa, että tiimissäsi on jatkuvasti osaajia, mutta meille on myös tärkeää, että työntekijämme ovat tyytyväisiä ja saavat työstään oikean palkan ja muut korvaukset. On itsestään selvä asia, että pidämme kiinni työehtosopimuksista ja varmistamme, että työntekijöidemme työsuhteet ovat kunnossa. Huolehdimme työntekijöidemme työturvallisuudesta muun muassa erilaisten pätevyyskorttikoulutusten ja kunnon työvarusteiden avulla. Tämän lisäksi tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä muun muassa sisäisellä koulutusrahastollamme.

Me uskomme luottamuksellisen, oikeudenmukaisen ja rehellisen toimintamme olevan avainasemassa siihen, että tavoitamme parhaat mahdolliset hakijat, joista yrityksesi saa sitoutuneet työntekijät.

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!

Muut Adeccon palvelut

Laadukas ja joustava rekrytointiprosessi

Räätälöimme rekrytointi- prosessimme asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti. Huolehdimme rekrytointiprosessin jokaisesta vaiheesta ja takaamme sekä asiakasyrityksillemme että hakijoillemme laadukkaan kokonaisuuden.

LUE LISÄÄ

Suorahakupalvelu

Adeccon suorahakupalvelu on oikea ratkaisu sopivan osaajan tavoittamiseen, kun yrityksesi toimialalla on pulaa aktiivisista työnhakijoista tai yrityksesi kaipaa erityisosaamista. Suorahaku voidaan toteuttaa ilman julkista näkyvyyttä tai hyödyntää digimarkkinointia haun tehostamiseksi.

LUE LISÄÄ

Uusia näkökulmia soveltuvuusarvioinnista

Kaipaatko vahvistusta päätöksen tekemiseen rekrytointiprosessissa? Kuka hyvistä hakijoista on juuri oikea valinta tiimiisi? Adeccon soveltuvuusarviointipalvelu takaa objektiivisen ja kokonaisvaltaisen näkökulman hakijan soveltuvuudesta tehtävään.

LUE LISÄÄ

Näkyvyyttä hakijamarkkinoinnilla

Mainosta avointa työpaikkaasi Adeccon avulla löytääksesi seuraavan talentin tiimiisi. Markkinointipalvelumme auttavat sinua tavoittamaan oikeat ehdokkaat kaikkialla Suomessa.

LUE LISÄÄ