Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Toimisto

Kun puhutaan toimistotyöpaikoista, on tehtävänkuvien mittakaava varsin laaja – toimistotehtäviä on tarjolla kaikilla toimialoilla pitkän linjan ammattilaisille, harjoittelupaikkaa etsiville ja myös esimerkiksi alanvaihtajille. Adeccolla on vankka kokemus toimistoasiantuntijoiden rekrytointi- ja henkilöstövuokrausprosesseista, ja olemme auttaneet niin kansainvälisiä konserneja kuin paikallisia organisaatioita täydentämään tiimejään toimisto-osaajilla.

Etsitpä työtä tai työntekijää avustavista tehtävistä asiantuntija- ja päällikkötasoon, me yhdistämme mielenkiintoiset monipuoliset toimistotyöpaikat ja ammattilaiset.

Toimistotyöntekijän tärkeimmät ominaisuudet

Järjestelmällisyys ja tarkkuus

Ongelmanratkaisukyky

Vuorovaikutustaidot

Eri rooleissa ja toimialoilla toimistotyöntekijältä vaaditaan erilaisia ominaisuuksia. Hallinnon assistenttia hyödyttää eri IT-järjestelmien hallitseminen, HR-alan tehtävissä esimerkiksi työehtosopimusten ja työsopimuslain ymmärtäminen tukevat roolissa menestymistä. Logistiikka-alalla työskentelevällä toimistotyöntekijällä puolestaan on tarkkuutta, ja johdon assistentilta vaaditaan paineensietokykyä hektisessä työympäristössä.

Esimerkkejä toimistoalan työpaikoista

 • Toimistotyöntekijä
 • Assistentti
 • HR-asiantuntija
 • Henkilöstöpäällikkö
 • Sihteeri
 • Projektikoordinaattori
 • Hallinnon esihenkilö

Löydä uusi työ Adeccon avulla!

Työpaikan etsiminen Adeccon kautta on helppoa ja vaivatonta. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla – jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole unelmiesi työtä tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi. Rekisteröidy Adeccon sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on sinua kiinnostava uramahdollisuus tarjolla!

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointiprosessiin.

Lue lisää

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Mitä ottaa huomioon uutta työtä hakiessa?

Lue lisää

”Vaikka meille tarve työvoimalle tuli yllättäen, ja juuri kesälomakauden alkaessa kesäkuussa, niin Adeccolta löytyi ratkaisu ongelmaamme erittäin nopeasti. Uusi henkilö oli palveluksessamme jo heinäkuussa. Suosittelen erittäin lämpimästi Adeccon palveluita, jos haluatte huolenpitoa ja mielenrauhaa henkilöstöpalveluihin.”

Akseli Leppänen, toimitusjohtaja, Kajaanin Tilitaito Oy

Kajaanin Tilitaito Oy on vuonna 1957 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen huolenpitoa ja mielenrauhaa taloushallinnon asioihin.

Adeccon työntekijänä saat

 • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
 • Vuosilomalain mukaan kertyvät lomat
 • Kattavat hyvinvointiedut ja työterveyspalvelut
 • Tukea kehittymiseen ja uuden oppimiseen koulutusrahaston avulla
 • Työhön kuuluvat, laadukkaat varusteet
 • Vastuullisen työnantajan tuen koko työsuhteesi ajan

Toimistoalan osaaja etsinnässä?

Sekä teollisuudessa että tuotannossa henkilöstötarpeet voivat muuttua hyvin nopeasti. Riittävä henkilöstön määrä on avainasemassa yrityksesi toimitusvarmuuden- ja kyvyn turvaamisessa – teollisuuden ja tuotannon toimialoilla olemme asiakasyritystemme luotettava ja vastuullinen kumppani missä tahansa henkilöstötilanteessa. Räätälöitävissä oleva palveluvalikoimamme mahdollistaa, että voimme tarjota henkilöstöratkaisuja niin paikallisesti toimivien konepaja- ja tuotantoyritysten kuin suurten, kansainvälisten konsernien tarpeisiin.

Toimistotyöntekijän rekrytointi

Adeccon laadukas rekrytointiprosessi on yrityksellesi oikea valinta, kun yrityksesi voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen toimistoammattilaiselle. Adecco voi huolehtia koko rekrytointiprosessista alusta loppuun, mutta voit myös halutessasi valita tietyt rekrytointiprosessin osat hakijoiden esikarsinnasta haastatteluihin tai soveltuvuusarviointiin. Adecco tukee sinua niin yksittäisen toimistotyöntekijän haussa kuin kokonaisen tiimin rakentamisessa.

LUE LISÄÄ REKRYTOINTIPROSESSISTA

Henkilöstövuokrauksesta tukea määräaikaisiin tarpeisiin

Kun yrityksesi kaipaa väliaikaista vahvistusta, esimerkiksi projektin, sijaisuuden, vanhempainvapaan, sairaspoissaolon tai kiirehuipun ajaksi, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun tarvittavan osaamisen varmistamiseen. Henkilöstövuokrauksessa Adecco huolehtii hakuprosessista sekä työsuhteen ylläpitämisestä työnantajan roolissa – näin yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoimintaan. Tarvitseepa yrityksesi yhden tai useamman työntekijän, me autamme!

LUE LISÄÄ HENKILÖSTÖVUOKRAUKSESTA

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!