Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Markkinointi ja viestintä

Yhä useampi yritys toimialastaan riippumatta panostaa yrityksensä markkinoinnin ja viestinnän kehittämiseen – markkinointi tuo yrityksen palvelun tai tuotteen oikean kohderyhmän eteen. Suunnitelmallisesti toteutella markkinoinnilla on suuri merkitys esimerkiksi yrityksen tuote- tai palveluvalikoiman houkuttelevuuden vahvistamisessa kuluttajien keskuudessa ja myös yritys- ja työnantajamielikuva rakentamisessa. Työnhakijoille mainosala, markkinointi, PR ja viestintä tarjoavat upeita mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan.

Markkinoijan tärkeimmät ominaisuudet

Luovuus ja erinomaiset viestintätaidot

Hektisessä työympäristössä viihtyminen

Digitaalisten työkalujen hallinta

Ammattitaitoinen markkinoinnin ja viestinnän osaaja on idearikas, aktiivinen ja luova, mutta yhtä tärkeä ominaisuus on kyky ymmärtää liiketoimintaa ja yritysmaailmaa. Esimerkiksi sisällöntuottajalta vaaditaan sujuvan tekstin tuottamisen lisäksi kykyä tunnistaa, millainen tyyli soveltuu mihinkin toimialaan tai kontekstiin parhaiten, ja markkinoinnin rautaisella asiantuntijalla on projektinhallintakykyä ja järjestelmällisyyttä saattaa erilaiset markkinointikampanjat loppuun asti. Digitaalisuus on nykyään erittäin vahva osa markkinointi- ja viestintätiimien toimintaa, joten eri tehtävissä vaaditaan erilaisten sovellusten, teknisten työkalujen ja ohjelmien hallintaa.

Esimerkkejä markkinoinnin ja viestinnän työpaikoista

 • Viestintäjohtaja
 • Graafinen suunnittelija
 • Sisällöntuottaja
 • Copywriter
 • Digitalisen markkinoinnin asiantuntija
 • Projektipäällikkö
 • Työnjohtaja

Löydä uusi työ Adeccon avulla!

Työpaikan etsiminen Adeccon kautta on helppoa ja vaivatonta. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla – jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole unelmiesi työtä tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi. Rekisteröidy Adeccon sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on sinua kiinnostava uramahdollisuus tarjolla!

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointiprosessiin.

Lue lisää

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Mitä ottaa huomioon uutta työtä hakiessa?

Lue lisää

”Olemme pieni yritys ja meillä on tiivis työyhteisö, joten meille oli ensiarvoisen tärkeää tehokas ajankäyttö sekä tehtävään juuri sopivan henkilön löytäminen. Adeccon toimesta rekrytointiprosessi oli antoisa ja silmiä avaava, mutta myös mutkaton ja helppo.Löysimme Adeccon avulla etsimämme ja suosittelemme lämmöllä yhteistyötä Adeccon kanssa!”

Netta Mäläskä, toimitusjohtaja, Kuvakeskus Hynninen Oy

Kuvakeskus Hynninen on valtakunnallisesti toimiva pitkän linjan valokuvausalan yritys Kajaanista. Toimipisteet sijaitsevat Kajaanissa ja Helsingissä.

Adeccon työntekijänä saat

 • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
 • Vuosilomalain mukaan kertyvät lomat
 • Kattavat hyvinvointiedut ja työterveyspalvelut
 • Tukea kehittymiseen ja uuden oppimiseen koulutusrahaston avulla
 • Työhön kuuluvat, laadukkaat varusteet
 • Vastuullisen työnantajan tuen koko työsuhteesi ajan

Kasvua markkinoinnin kautta?

Kun yrityksesi lanseeraa uusia tuote- tai palvelukokonaisuuksia tai haluaa kehittää työnantajamielikuvaansa, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset ovat ratkaisevassa asemassa. Tehokkaan markkinoinnin merkitys uusien asiakkaiden – ja myös työntekijöiden – houkuttelemisessa on korostunut viimeisten vuosien aikana. Markkinoinnin monipuoliset asiantuntijat ovatkin panostus yrityksesi kasvuun.

Uuden työntekijän rekrytointi

Adeccon laadukas rekrytointiprosessi on yrityksellesi oikea valinta, kun yrityksesi voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiselle. Adecco voi tukea yritystäsi huolehtimalla koko rekrytointiprosessista alusta loppuun, mutta voit myös halutessasi valita tietyt rekrytointiprosessin osat hakijoiden esikarsinnasta haastatteluihin tai soveltuvuusarviointiin. Lisäksi tehokkaat digimarkkinointipalvelumme sekä esimerkiksi rekryvideomme ovat palveluja, joiden kautta yrityksesi voi löytää lisää taitoa tiimiin.

LUE LISÄÄ REKRYTOINTIPROSESSISTA

Henkilöstövuokrauksesta tukea määräaikaisiin tarpeisiin

Kun yrityksesi kaipaa markkinointiin väliaikaista vahvistusta, esimerkiksi sijaisuuden, harjoittelun, projektin tai sairaspoissaolon ajaksi, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun tarvittavan osaamisen hankkimiseen. Henkilöstövuokrauksessa Adecco huolehtii niin hakuprosessista kuin työsuhteen huolehtimisesta työnantajan roolissa – näin yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoimintaan. Tarvitseepa yrityksesi yhden asiantuntijan tai useamman henkilön, me autamme!

LUE LISÄÄ HENKILÖSTÖVUOKRAUKSESTA

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!