Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Työpaikkailmoitukset latautuvat viiveellä, joten maltathan hetken, kun vierailet sivulla!

Kesätyöhaku

Autamme sinua löytämään sopivan kesätyön!

Etsitkö kesätyötä?

Kesäkausi on opiskelijalle mahtava mahdollisuus lisätienestien hankkimiseen, ja lisäksi kesätöistä saa todella arvokasta kokemusta tulevaisuuden työtehtäviä varten. Adeccon asiakasyrityksissä ympäri Suomen on tarjolla mielenkiintoisia ja eripituisia kesätyöpaikkoja, joten Adeccon avulla löydät varmasti juuri sinulle sopivan ja mieluisan kesätyön.

Millaisessa tehtävässä haluat työskennellä? Adeccon kautta voit kartuttaa kokemusta esimerkiksi asiakaspalvelijana, työskennellä varastossa tai tuotannossa tai syventää osaamistasi opiskelemaasi tulevaisuuden ammattiasi varten. Yhtä hyvin voit myös haastaa itseäsi ja kokeilla jotain ihan uutta – kesätyö voi olla sinulle ponnahduslauta ihan uudelle alalle tai tuoda kivaa vaihtelua opiskeluihin

Miksi kesätöihin Adeccon kautta?

Työkokemus

Toimialaosaaminen

Verkostot

Lisätienestit

Kerrytä työkokemusta! Kesätyö on sinulle mainio tilaisuus työelämätaitojen ja kokemuksen kerryttämiseen, työskenteletpä toimialalla, jota opiskelet, tai haluatpa kokeilla ihan uutta alaa. Saat konkreettista oppia siitä, millaisia käytäntöjä ja prosesseja eri yrityksissä on ja millainen työarki eri organisaatioissa on. Kaikki työkokemus on sinulle suureksi eduksi tulevaisuutta ajatellen!

Toimialaosaaminen Ensimmäinen työtehtävä omalla alalla tuntuu erityisen jännittävältä ja hauskalta, mutta samalla petaat hyvää asemaa tulevaisuuden työnhaussa – mitä enemmän toimialaymmärrystä ja -kokemusta ehdit kerryttää jo opintojesi aikoina, sitä helpommin uuden työpaikan nappaaminen käy tulevaisuudessa. Monessa yrityksessä nimittäin arvostetaan koulutuksen lisäksi samankaltaisista tehtävistä tai toimialalta kerrytettyä työkokemusta, joten voit saada kesätöistä merkittävän edun työnhaussa valmistumisesi jälkeen. Jos aikeissasi on hakeutua asiantuntijarooliin tulevaisuudessa, kesätyö suorittavassa roolissa antaa sinulle syvempää ymmärrystä työhösi.

Verkostojen laajentaminen Kesätyö on sinulle erinomainen tilaisuus uusien kontaktien ja verkostojen luomiseen – kesätyöstä voi seurata osa-aikatyö loppuvuodeksi opintojen oheen, ja valmistuttuasi voit verkostojesi kautta napata kivan kokoaikatyön. Muista pyytää kesätöistä suosittelut tukemaan tulevaisuuden työnhakua! Lisäksi voit solmia tärkeitä tuttavuuksia kesätyösi kautta, jos esimerkiksi olet vastikään muuttanut opiskelemaan aivan uudelle paikkakunnalle, jossa sinulla ei entuudestaan ole tuttavia, ystäviä tai sukulaisia.

Lisätienestit Kesätyöt ovat loistava tulonlähde etenkin opiskelijalle! Opiskelu ja työssä käyminen voivat yhdessä muodostaa hyvin haastavan ja uuvuttavan yhtälön. Kun tentit tai koeviikko painavat päälle, ei välttämättä voi tehdä niin paljon töitä kuin tasaisten tulojen saaminen edellyttäisi. Kesätyö helpottaa sinua saamaan rahaa puskuriin, jotta sinun ei tarvitse huolehtia raha-asioista seuraavan lukukauden aikana. Kesätyöstä saaman lisätienestin avulla voit myös toteuttaa jo kesän aikana kivoja asioita, joihin sinulla ei välttämättä muuten olisi mahdollisuutta.

Adecco työnantajana

Kun Adecco on työnantajasi, voit luottaa siihen, että työsuhteesi on turvallinen. Meillä on vuosien kokemus kesätöiden välittäjänä ja haluamme auttaa sinua löytämään kesätyön, jossa osaamisesi pääsee esiin.

Adecco on auktorisoitu henkilöstöpalvelualan yritys, ja kaiken ytimessä on työntekijöidemme tyytyväisyys: ilman työntekijöitämme ei meillä olisi toimintaa. Varmistamme, että työsuhteessasi kaikki tapahtuu asianmukaisesti ja lakeja ehdottomasti noudattaen – esimerkiksi palkkasi tulee olla vähintään vallitsevan työehtosopimuksen mukainen, työpaikalla tulee noudattaa työturvallisuussääntöjä, työajan tulee tapahtua lain määrittelemissä puitteissa ja esimerkiksi ylityöt korvataan. Yhteyshenkilösi Adeccolla pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä varmistaakseen, että työsuhteessasi kaikki on hyvin.

Millä toimialoilla on kesätöitä?

Logistiikka ja kuljetus

Asiakaspalvelu ja erikoistavarakauppa

Teollisuus ja tuotanto

IT ja tekniikka

Talous ja toimisto

Näin löydät Adeccon avulla töitä:

Jätä kalenteriisi tilaa

Hyödynnä työpaikkavahdit

Ole aktiivinen

  • Jätä kalenteriisi tilaa: Useimmat yritykset etsivät kesätyöntekijä kesä-heinäkuun ajalle, joten jätä kalenteriisi väljyyttä. Voit saada kesällä työmahdollisuuksia nopeallakin aikavälillä, sillä yritykset saattavat tarvita tuuraajia. Toisaalta muista pitää huoli siitä, etteivät työt kuormita sinua tai vie liikaa aikaa opiskeluiltasi ja opiskelijaelämältä. Kesäloman aikana on tärkeää muistaa ladata riittävästi akkuja ja rentoutua, jotta jaksat uuden lukuvuoden mukanaan tuomat kiireet
  • Hyödynnä työpaikkavahdit: Kesätyö ei ole pelkästään tapa kerryttää kassaa, vaan mahdollisuus saada lisää työkokemusta ja työelämätaitoja. Käy tarkistamassa Adeccon avoimet kesätyöpaikat ja muista asettaa työpaikkavahti! Näin saat sähköpostitse tiedon sinua kiinnostavista työpaikoista. Jos et vielä löytänyt sinulle sopivaa kesätyötä, käy tallentamassa CV:si Adeccon sivuille, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.
  • Ole aktiivinen ja positiivisin mielin! Yhä useampi kesätyöpaikka tulee hakuun jo aivan alkuvuodesta, mutta älä luovuta, vaikket löytäisi unelmatyötäsi saman tien. Kesätyöpaikkoja tulee tarjolle aina loppukevääseen asti – joissain yrityksissä kesätyöntekijöiden tarve saattaa selkeytyä vasta lähempänä kesää, ja toisaalta jotkut yritykset laittavat kesätyöhaut käyntiin vasta kevään korvilla. Pidä siis silmät auki ja aseta työpaikkavahti eri työnhakuportaaleihin. Kerro myös verkostoillesi, että etsit kesätyötä.