Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Markkinointipalvelut

Mainosta avointa työpaikkaasi Adeccon kautta löytääksesi seuraavan talentin tiimiisi. Markkinointipalvelumme auttavat sinua tavoittamaan oikeat ehdokkaat kaikkialla Suomessa.

Olemme hakijamarkkinoinnin ammattilaisia!

Alan parhaiden talenttien löytäminen saattaa olla haastavaa, jos käytetään ainoastaan perinteisiä hakukanavia. Yli 89 % Suomen työikäisestä väestöstä käyttää sosiaalista mediaa säännöllisesti, joten mainostamalla suurimmissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, tarkastikin kohdennettu mainos tavoittaa viikossa useita tuhansia käyttäjiä. Kohdennettu rekrytointimarkkinointi eli hakijamarkkinointi vastaa tehokkaasti tarpeeseen tavoittaa myös passiiviset työnhakijat. Työpaikkailmoituksen laaja näkyvyys eri kanavissa lisää yrityksesi tunnettuutta työnantajana ja auttaa vahvistamaan yrityksesi työnantajamielikuvaa.

Asiakkaanamme hyödyt suoraan kattavasta työpaikkailmoittelun verkostostamme. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien työpaikkasivustojen kanssa; saat työpaikkailmoituksellesi maksimaalisen näkyvyyden verkossa. Kun rekrytoit yhteistyössä Adeccon kanssa, mainonta Oikotiellä ja Joblyllä kuuluvat aina pakettiin. Lisäksi suureen osaan rekrytointipakettejamme sisältyy automaattisesti kattava digimarkkinointikampanja. Mainospakettimme on ostettavissa erikseen myös vuokratoimeksiantojen tai osarekrytointiprosessien tueksi.

TEHOSTA NÄKYVYYTTÄSI HAKIJAMARKKINOILLA

50%

Jopa puolet sivustollemme tulleista työnhakijoista tavoitetaan sosiaalisen median mainonnan kautta

600

Vuosittain tehtyä digitaalista mainoskampanjaa

6 000 000

Näyttökertaa mainoksilla kvartaalitasolla

Mainospakettimme

Kaikki Adeccon hoitamat vuokra- ja rekrytointitoimeksiannot sisältävät aina ilmoitusnäkyvyyden Adecco.fi:n, Oikotien, Joblyn sekä TE-toimistojen sivuilla. Mainostusaika yhdellä kampanjalla on 2 viikkoa. Tämän lisäksi tarjoamme eri lisänäkyvyysvaihtoehtoja somessa, jossa kampanjan mainosaika on kaksi viikkoa. Kampanjan kautta voimme tavoittaa sekä aktiivisia että passiivisia työnhakijoita, ja työpaikkailmoitus saa mainonnan avulla yli tuplasti (+100%) enemmän liikennettä ja potentiaalisia ehdokkaita.

SoMe

Oikotie

Jobly

Adecco.fi

Facebook

Instagram

Digi

Oikotie

Jobly

Adecco.fi

Facebook

Instagram

sekä 1 lisäkanava

LinkedIn-työpaikkailmoitus*

Digi Plus

Oikotie

Jobly

Adecco.fi

Facebook

Instagram

sekä 2 lisäkanavaa

LinkedIn-työpaikkailmoitus*

Omien mainontakokonaisuuksiemme lisäksi tarjoamme lisänäkyvyyttä yhteistyökumppaniemme Oikotien ja Joblyn verkostoissa, kuten HS.fi, Iltalehti.fi ja Iltasanomat.fi -digilehdissä.

Kysy mainospakettien hinnoista

Työnantajamielikuva-markkinointi

Työnantajamielikuvalla on suuri merkitys vetovoimaasi työmarkkinoilla, määritteleehän se, millaiseksi yrityksesi koetaan työnhakijoiden keskuudessa. Mitä haluaisit potentiaalisten uusien kollegoidesi tietävän yrityksestäsi – onko yrityksesi ehkä toimialansa edelläkävijä? Koetko, että yrityksesi uramahdollisuuksista tai inklusiivisesta yrityskulttuurista ei ole tiedotettu tarpeeksi? Vai haluatko kertoa lisää yrityksesi vastuullisuudesta?

Työnantajamielikuvan rakentaminen tai kehittäminen on pitkäkestoinen prosessi, joka useimmiten vie enemmän aikaa verrattuna yksittäiseen rekrytointiprosessiin. Adecco suunnittelee tarpeidesi mukaisen kampanjan, jolla vahvistetaan yrityksellesi myönteistä näkyvyyttä ja varmistetaan laadukkaiden hakijoiden tavoittaminen. Räätälöimme kanssasi juuri tarpeisiisi sopivan konseptin työnantajamielikuvakampanjalle, joka voi sisältää esimerkiksi videotuotantoa, työntekijätarinoita, blogiartikkeleja ja laajempaa mainontaa eri digitaalisissa kanavissa.

Adeccon avulla yrityksesi on mahdollista saada:

  • videotuotantoa,
  • työntekijätarinoita,
  • blogiartikkeleita sekä
  • laajempaa mainontaa eri digitaalisissa kanavissa.

Rekryvideot

Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus vahvistaa yrityksesi työnantajamielikuvaa tai avoimen työpaikkasi houkuttelevuutta myös videomarkkinoinnoin avulla. Videotuotantoprosessi on sinulle vaivaton, me huolehdimme alihankkijamme kanssa videon suunnittelusta, käsikirjoituksesta, kuvauksesta, editoinnista ja levityksestä oikeille kohderyhmille – sinun tarvitsee vain varmistaa videolle kuvattavat henkilöt sekä sopiva kuvauslokaatio. Palvelumme kattaa koko Suomen.

Kysy tarjousta!

Adeccon markkinointi

Adeccon sisäinen markkinointitiimi tukee yritystäsi tavoittamaan sopivimmat ehdokkaat ja vahvistamaan yrityksesi työnantajamielikuvaa. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa yritystäsi!

Sanna Aarnio

Marketing Manager, Finland

sanna.aarnio@adeccogroup.com

Jarina Leskinen

Candidate Marketing Lead, Finland & Norway

jarina.leskinen@adeccogroup.com

Martina Löfström

Nordic Digital Marketing Specialist

martina.lofstrom@adecco.fi

Maarit Jolla

Content & Communication Specialist

Vanhempainvapaalla

Seuraavat palvelut sisältyvät kaikkiin mainospaketteihimme

Vaivaton prosessi

Rekrytointikonsulttimme hoitaa yhteydenpidon yrityksesi ja markkinoinnin välillä, jotta prosessi on sinulle mahdollisimman vaivaton.

Oikeiden kanavien suosittelu

Saat yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn ehdotuksen parhaiten soveltuvista digitaalisista mainoskanavista sekä aikataulusta.

Mainoksen suunnittelu

Teemme brändisi mukaisen mainoksen oikeiden ehdokkaiden houkuttelemiseksi ja vedoksen mainoksen visuaalisesta ilmeestä sekä sisällöstä.

Kohderyhmä ja julkaisu

Kohdennamme mainokset halutulle kohderyhmälle konversioiden lisäämiseksi. Adecco toimii kampanjassa mainostajana.

Kampanjan optimointi

Mainonta-aika on kaksi viikkoa, jonka aikana huolehdimme kampanjan tuloksellisuudesta ja optimoinnista eri kanavissa.

Raportointi

Tuotamme selkeän raportin käyttöösi kampanjan menestymisestä kampanja-ajan päätyttyä.

Näin pyrimme löytämään oikeat kandidaatit

Kompetenssien määrittely

Prosessi oikeanlaisten työnhakijoiden houkuttelemiseen alkaa hakijaprofiilin määrittelyllä. Kartoitamme yhdessä, millaisia hakijoita tavoittelemme tarpeidesi ja liiketoiminta-analyysin perusteella.

Kohderyhmän tarkennus ja kanavavalinta

Hakijaprofiilin ja kompetenssimäärittelyn perusteella täsmennämme, missä kanavissa tavoitamme halutun kohderyhmän tehokkaimmin.

Suunnitelma

Kohdennettu ja räätälöity suunnitelma lisää sekä tarkkuutta että todennäköisyyttä oikean ehdokkaan löytämiseen ja houkuttelemiseen. Esittelemme sinulle aina kirjallisesti mainosehdotuksemme visuaalisen ilmeen, kohderyhmittäin laaditut sisällöt sekä kampanjan aikatauluehdotuksen.

Toteutus ja optimointi

Kun olet hyväksynyt strategian ja suunnitelman, mainoskampanja aktivoidaan. Pyrimme koko mainosjakson ajan aktiivisesti seuraamaan mainonnan tehokkuutta ja optimoimaan oikeanlaisten ehdokkaiden konvertoitumista hakijoiksi.

Miksi Adecco?

Yli 20 vuoden kokemus

Olemme hakijamarkkinoinnin asiantuntijoita ja autamme päivittäin eri alojen yrityksiä houkuttelemaan osaajia.

Laadukas datavetoinen prosessi

Tavoittelemme potentiaalisimpia hakijoita mukaan hakuprosessiin datavetoisen prosessimme avulla. Varmistamme mainoskampanjoiden menestymisen jatkuvalla optimoinnilla ja erilaisin testimenetelmin.

Laaja näkyvyys

Avoin työpaikkasi saa laajaa näkyvyyttä sekä aktiivisten että passiivisten hakijoiden keskuudessa Suomen suurimmissa työnhakuportaaleissa sekä eri digitaalisissa mainoskanavissa.

Vahvempi tunnettuus

Räätälöimme mainonnan työpaikkaasi ja kohdennamme sen sovitulle kohderyhmälle. Näin tietoisuus sinusta työnantajana lisääntyy oikean kohderyhmän keskuudessa ja yrityksesi työnantajamielikuva vahvistuu myös tulevia rekrytointitarpeita silmällä pitäen.

Osarekrytointipalvelut

Me Adeccolla räätälöimme rekrytointipalvelumme sinun yrityksesi tarpeiden mukaan – meidän kauttamme voit halutessasi valita yksittäisen osan rekrytointiprosessistamme, kuten suorahaun, hakijoiden esikarsinnan tai soveltuvuusarvioinnin. Yhtä lailla autamme mieluusti yritystäsi koko rekrytointiprosessissa alusta loppuun, aina työpaikan markkinoinnista palkkauspäätökseen asti.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Soveltuvuusarviointi

Kaipaatko vahvistusta valintapäätöksen tekemiseen rekrytointiprosessissa? Soveltuvuusarviointipalvelumme ovat hyödynnettävissäsi niin yrityksesi sisäisten kuin ulkoisten hakijoiden kohdalla.

Tutustu arviointipalveluihimme!

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Kuinka voimme auttaa?

Some Digi DigiPlus Työnantajamielikuvamarkkinointi

*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!