Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for consultants

Työntekijälle

Olemme koonneet tähän osioon tärkeitä asioita työsuhteeseesi liittyen, kuten Adeccon työntekijäoppaan, palkanmaksuaikataulun, linkin työtuntien kirjaamiseen ja ohjeistuksen sairaspoissaolojen ilmoittamiseen.

Työtuntien kirjaaminen

Kirjaudu Vuoroportaaliin

Lue lisää

Adeccon työntekijäopas

Sairaspoissaolot

Adeccon koulutusrahasto ja hyvinvointi

Palkanmaksuaikataulut

Työturvahavainnot

Jos et löydä hakemaasi, ota yhteyttä Adeccon yhteyshenkilöösi tai lähimpään toimistoon.

Etsi lähin toimipiste
Finsk English

Adeccon työntekijäopas

Adecco employee guide

Saat lisää tietoa, kun klikkaat kussakin kohdassa olevaa nuolta.

You get more information when you click the arrow in each part.

Tervetuloa Adeccolle!

Welcome to Adecco

Yleistä

General information

Työaika ja ylityöt

Work time and overtime

Työaikaraportointi

Timesheets

Sairaspoissaolot

Absence due to sickness – notify us!

Covid-19-ohjeistus

Covid-10 (coronavirus) guidelines

Palkka

Salary

Lomat

Holidays

Työturvallisuus

Occupational Safety

Työsuojelu

Occupational Safety and Health Administration at Adecco

Työsuhteen päättyessä

If you resign

Salassapitovelvollisuus

Confidentiality

Työntekijän tietosuojalausunto

Candidates privacy information statement

Adecco työnantajana

Earn & Learn -koulutuspisteet

Haluamme tukea sinua osaamisesi kehittämisessä ja uuden oppimisessa työsuhteesi aikana. Työskentelystäsi Adeccolla sinulle kertyy joka tunti koulutuspisteitä, joita voit hyödyntää erilaisiin työhösi liittyviin koulutuksiin – Adeccon Earn & Learn -koulutusrahasto mahdollistaa sinulle vapaasti valitsemasi, rooliisi liittyvän koulutuksen tai ammattikirjallisuuden hankkimisen Adeccon kustantamana.

Earn & Learn -koulutusrahasto on hyödynnettävissäsi, kun työsuhteestasi on kertynyt 900 koulutuspistettä. Pistekertymän voit tarkistaa palkkalaskelmastasi.

Työsuhteesi päätyttyä sinulla on kaksi viikkoa aikaa käyttää pisteitä. Jos uusi työsuhde Adeccolla käynnistyy yhden kuukauden sisällä edellisen päättymisestä, pistetili jatkaa karttumistaan. Voit kysyä koulutuspisteistä lisää Adeccon yhteyshenkilöltäsi.

Hyvinvoinnin edistäminen

Terveyden ja hyvinvoinnin merkitystä ei voi korostaa tarpeeksi – me Adeccolla haluamme pitää työntekijöistämme huolta ja kannustaa heitä liikkumaan. Adeccolla on yrityssopimus Fitness24Seven-kuntokeskuksiin, joten Adeccolaisena saat tuntuvat alennukset vuosijäsenyydestä.

Lisäksi kannustamme niin työntekijöitämme kuin asiakasyrityksiämme osallistumaan Adeccon maailmanlaajuiseen Win4Youth -yhteiskuntavastuuohjelmaan, jonka avulla keräämme varoja hyväntekeväisyyteen. Ohjelmaan voi osallistua kirjaamalla kilometrit tai liikuntatunnit.

Adeccon tyytyväisyyskysely

Lähetämme säännöllisesti Adeccon tyytyväisyyskyselyn vuokratyöntekijöillemme ja asiakasyrityksillemme. Toivomme aktiivista vastaamista kyselyymme, sillä vastausten perusteella pystymme kehittämään toimintaamme.

Muutamme tulevaisuuden työmarkkinoita osana Paltaa

Palvelualojen työnantajat PALTA ry on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö. Paltalla on noin 2000 jäsentä, ja se on EK:n toiseksi suurin jäsenliitto. Paltan tavoitteena on taata palvelualojen menestys uudistamalla työelämää vastuullisella tavalla.

Palkanmaksuaikataulut

Palkanmaksuaikataulusta voit tarkistaa, minä päivänä palkkajakso päättyy, milloin työtunnit lähetetään ja milloin palkka maksetaan.

Ilmoita työturvallisuushavainto!

Työturvahavainnot ovat tehokas keino parantaa omaa ja kaverin turvallisuutta työpaikalla. Ilmoita työturvallisuuspuutteista aina ensisijaisesti asiakasyrityksen työnjohdolle ja tee ilmoitus myös riskienhallintasovelluksella. Ilmoituksen tekeminen älypuhelimella on helppoa ja nopeaa!

  • Nappaa havainnostasi kuva. Havainto voi olla esimerkiksi suojauksen tai suojavarustusten puute, epäjärjestys, riskinotto työtilanteessa tai positiivinen asia – jos jokin asia on hoidettu hyvin, kerro myös siitä!
  • Käytä alla olevaa QR-koodia tai linkkiä ja seuraa ohjeita.
  • Valitse tilannetta kuvaava hymynaama, klikkaa havaintoon liittyvät hakusanat ja valitse kaupunki, jossa työskentelet.
  • Muistathan noudattaa yrityksen ohjeita kuvien ottamisessa, sillä joissakin paikoissa kuvaaminen on kiellettyä.
  • Jokainen vinkattu havainto käsitellään asianmukaisesti. Korjaavaan toimenpiteeseen johtaneesta havaintokirjauksesta voi saada 50 € palkkion.

    Ilmoita työturvallisuushavainto