Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

IT ja tekniikka

IT-, ICT- ja teknologia-ala ovat vahvasti kehittyviä aloja Suomessa, ja juuri nyt taitavilla asiantuntijoilla on suuri kysyntä koko Suomen alueella. Työllistymismahdollisuudet näyttävätkin teknillistieteellisillä STEM-aloilla (science, technology, engineering, mathematics) mainioilta, olitpa opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai jo kokenut konkari. Toimialojen lumovoimaa vahvistavat monipuoliset uramahdollisuudet ja alan jatkuva nopea kehitys. Samaan aikaan yrityksillä voi olla haasteita oikeiden osaajien tavoittamisessa – yrityksillä on monesti tarvetta erityisosaamiselle ja uusien teknologioiden kehittäjille. Adecco auttaa asiantuntijoita ja tulevaisuuden tähtiä saavuttamaan mielenkiintoiset tehtävät alan pioneeriyrityksissä. Asiakasyrityksillemme olemme kumppani, joka auttaa haastavissakin henkilöstöhauissa.

IT- ja tekniikka-asiantuntijan tärkeimpiä ominaisuuksia

Tekninen ymmärrys

Uteliaisuus uusiin järjestelmiin ja ohjelmiin

Kehittävä työskentelyote

Toimialalla tehtävänkuvien määrä on todella runsas. Työtä on tarjolla eri toimialoilla niin koodaajille, devaajille, projektipäälliköille kuin IT-johtajille. Kaikissa tehtävissä ei vaadita tiettyä koulutussuuntausta, vaan painotus on teknisessä ymmärryksessä ja innokkuudessa edistää tulevaisuuden ratkaisuja. Monessa suuressa yrityksessä IT-toimintojen käyttökieli on englanti, joten hyvistä englannin kielen taidoista on hyötyä kansainvälisen uran rakentamisessa.

Esimerkkejä IT- ja teknologia-alojen työpaikoista

 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Pääsuunnittelija
 • Projekti-insinööri
 • Software Developer
 • IT-arkkitehti
 • IT-konsultti

Löydä uusi työ Adeccon avulla!

Työpaikan etsiminen Adeccon kautta on helppoa ja vaivatonta. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla – jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole unelmiesi työtä tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi. Rekisteröidy Adeccon sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on sinua kiinnostava uramahdollisuus tarjolla!

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointiprosessiin.

Lue lisää

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Mitä ottaa huomioon uutta työtä hakiessa?

Lue lisää

”Olemme käyttäneet 2,5 vuotta henkilöstövuokrauspalveluita Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella. Yhteistyömme Adeccon kanssa on sujunut koko ajan oikein hyvin - olemme jatkuvasti speksanneet profiileitamme ja olleet melkein viikoittain yhteyksissä toisiimme. Adeccolla on aina tartuttu tarpeisiimme todella nopeasti. Valitsimme Adeccon, koska heillä on kokemusta alaltamme ja toiminta on avointa ja hyvin ihmisläheistä.”

Fiber Highway Finland Oy on tietoliikennealan yritys, joka toimittaa tietoliikenneverkkojen suunnittelu-, projektinjohto- sekä rakentamispalveluita

Adeccon työntekijänä saat

 • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
 • Vuosilomalain mukaan kertyvät lomat
 • Kattavat hyvinvointiedut ja työterveyspalvelut
 • Tukea kehittymiseen ja uuden oppimiseen koulutusrahaston avulla
 • Työhön kuuluvat, laadukkaat varusteet
 • Vastuullisen työnantajan tuen koko työsuhteesi ajan

IT- ja tekniikkaosaajat Adeccon avulla

IT- ja tekniikka-alan osaajien tavoittaminen voi olla haastavaa, sillä tällä hetkellä työmarkkinat ovat vahvasti hakijavetoiset. Etenkin erityisosaamista, esimerkiksi tietyn ympäristön hallinnan, vaativien tehtävien täyttäminen vaatii yritykseltäsi resursseja ja usein pitkäaikaista työnantajamielikuvan rakentamista. Mikä tahansa yrityksesi henkilöstötarve on, Adeccon laajat ja yrityksesi tarpeisiin räätälöitävät henkilöstöratkaisut nopeuttavat tarvittavan osaamisen tavoittamista. Laajoista kandidaattiverkostoistamme voi löytyä juuri oikea osaaja tiimiisi jouhevasti, ja lisäksi uusien talenttien houkuttelemisessa hyödynnämme tehokkaita digitaalisia markkinointityökalujamme. Suorahaku on myös varteenotettava vaihtoehto, kun yrityksen menestykseen kaivataan spesifiä osaamista.

Uuden työntekijän rekrytointi

Adeccon laadukas rekrytointiprosessi on yrityksellesi oikea valinta, kun yrityksesi voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen IT-osaajalle. Adecco voi tukea yritystäsi huolehtimalla koko rekrytointiprosessista alusta loppuun, mutta voit myös halutessasi valita tietyt rekrytointiprosessin osat hakijoiden esikarsinnasta haastatteluihin tai soveltuvuusarviointiin. Kun uusi asiantuntija on etsinnässä, Adeccon laadukkaat arviointipalvelut tuovat vahvaa lisäarvoa rekrytointipäätöksen tekemiseen. Esimerkiksi päällikkötason tehtävässä on ammattitaidon lisäksi tärkeää selvittää, millaiset esihenkilötaidot ja työpersoonallisuustekijät sekä työskentelytyyli korostuvat kandidaatin profiilissa.

LUE LISÄÄ REKRYTOINTIPROSESSISTA

Henkilöstövuokrauksesta tukea määräaikaisiin tarpeisiin

Kun yrityksesi kaipaa väliaikaista vahvistusta esimerkiksi sijaisuuden, vanhempainvapaan, sairaspoissaolon tai projektin ajaksi, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun tarvittavan osaamisen turvaamiseksi. Henkilöstövuokrauksessa Adecco huolehtii niin hakuprosessista kuin työsuhteen huolehtimisesta työnantajan roolissa – näin yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoimintaan. Tarvitseepa yrityksesi yhden softaosaajan tai kokonaisen tiimin, me autamme!

LUE LISÄÄ HENKILÖSTÖVUOKRAUKSESTA

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!