Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Rekrytointi

Onnistunut rekrytointi yrityksesi menestyksen tukena

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Onnistunut rekrytointi

Jotta yritys voi menestyä ja kasvaa, on tärkeää, että oikeat tekijät ovat oikeissa rooleissa. Tarvittavan osaamisen ja yrityskulttuuria rikastavan henkilön rekrytointi vaatii kuitenkin aikaa ja resursseja. Adeccolla on globaalit juuret, ja olemme toimineet jo yli 20 vuoden ajan suomalaisilla työmarkkinoilla yhdistäen oikeita osaajia asiakasyritystemme mielenkiintoisiin tehtäviin. Toimimme arvojemme mukaisesti, eettisesti ja laadukkaasti, jotta löydämme oikeat tekijät, jotka mahdollistavat yrityksesi kasvun nyt ja tulevaisuudessa.

Kun yrityksesi etsii työntekijää, Adeccon asiantuntevat rekrytoijat auttavat yritystäsi menestymään oikeiden valintojen kautta.

Adeccon rekrytointipaketit

Tutustu Adeccon rekrytointipaketteihin alla olevasta taulukosta. Kaikki palvelumme ovat täysin räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaisiksi. Katso kunkin palvelun kuvaus ja alkaen-hinta painamalla katso hinta -painiketta. Jos yrityksesi tarvitsee useampia osaajia tai rekrytointipakettiemme eivät vastaa yrityksesi tarpeita, hinnoittelemme yrityksellesi parhaan mahdollisen paketin erikseen.

TALENT SOURCING -osaajalistaus

✓ Säästä aikaa ulkoistamalla osaajakartoitus

✓ Apu rekrytoinnin alkuvaiheeseen - kartoitamme haettavaan profiiliin sopivat ehdokkaat suorahaulla

BASIC-ilmoitusrekrytointi

✓ Ulkoista koko rekrytointiprosessi

✓ Perinteinen ilmoitushaku sopii tomialoille, joilla on riittävästi potentiaalisia hakijoita

TARGET -kohdennettu rekrytointi

✓ Vältä virherekrytointi yhden finalistiehdokkaan soveltuvuusarvioinnilla

✓ Täydennämme kohdennettua ilmoitushakua kolmella digitaalisella markkinointikanavalla ja suorahaulla

SELECT-suorahakupalvelu

✓ Kahden rekrytoinnin ammattilaisen (suorahakukonsultti ja researcher) tuki koko prosessin ajan

✓ Rajoittamattomat suorahaun kanavat ja työkalut

✓ Profiilikohtainen, suljettu laskeutumissivu tukee ammattimaista kandidaattihoukuttelua ja vahvistaa yrityksesi työnantajamielikuvaa

Sen lisäksi, että räätälöimme rekrytointiprosessimme yrityksesi tarpeiden mukaan, selkeys ja vaivattomuus korostuvat toiminnassamme. Yhteistyön alkuvaiheissa saat rekrytoinnille selkeän aikataulun, hinnoittelun sekä takuun. Kauttamme onnistuvat myös volyymirekrytoinnit useamman osaajan löytämiseksi, rekrytointiprosessin ulkoistus (RPO) sekä in-house -rekrytointiammattilaisen palkkaaminen.

Rekrytoinnin ulkoistuspalvelu mahdollistaa rekrytointiprosessin täyden tai erikseen määriteltyjen osa-alueiden ulkoistamisen Adeccolle. Palvelun avulla yrityksesi on mahdollista turvata riittävä osaamisen määrä ilman organisaatiomuutoksia – ratkaisumme perustuu asiakkaidemme omien tiimien laajentamiseen. Toimimme myös yrityksesi kumppanina volyymirekrytointeja vaativissa isoissa projekteissa. Asiantuntevat, eri toimialoihin erikoistuneet rekrytointikonsulttimme etsivät yrityksesi tarpeisiin sopivat osaajat sovitussa aikataulussa.

Pyydä tarjous

”Adecco on hoitanut kaikki viimeaikaiset rekrytoinnit erittäin hyvin kaikin puolin. Asiat etenevät ripeästi ja tulokset ovat olleet erinomaiset!”

Johan Ginman, Sales Manager, Oy Linde Gas Ab

Adeccon rekrytointiprosessi

Kokeneet ja osaavat rekrytointikonsulttimme tunnistavat sopivimmat osaajat eri tehtäviin, ja voimme prosessin tehostamiseksi hyödyntää erilaisia työkaluja esimerkiksi työpaikkojen markkinointiin tai kandidaattien testaamiseen liittyen.

Hakijaprofiili

Hakustrategia

Rekrytointimarkkinointi

Suorahaku ja hakijakartoitus

Haastattelut ja esittelyt

Haastattelut yrityksessäsi

Suosittelijatarkistukset

Arvioinnit

Rekrytointipäätös

Seuranta ja yhteydenpito

Hakijaprofiili

Hakustrategia

Rekrytointimarkkinointi

Suorahaku ja hakijakartoitus

Haastattelut ja esittelyt

Seuranta ja yhteydenpito

Rekrytointipäätös

Arvioinnit

Suosittelijatarkistukset

Haastattelut yrityksessäsi

Haluan tarjouksen

Adeccon rekrytointitiimi

Adecco on erityisesti teknisten toimialojen luottokumppani. Erityisosaamistamme ovat energiasektori, teknologia, IT ja ICT, teollisuus ja suunnittelu, rakennus- ja kiinteistöala sekä talous ja myynti. Tunnemme syvällisesti teknisten toimialojen kandidaattimarkkinat, ja meillä on vahva ymmärrys alan haasteista, esimerkiksi potentiaalisten osaajien saatavuudesta. Hyödynnämme projekteissamme laajasti eri kanavia, dataa ja verkostojamme. Toimintamme keskiössä on yrityksesi työnantajamielikuvan sekä kandidaattien houkuttelu ja sitouttaminen koko yhteistyömme ajan. Adeccon kokeneet rekrytoinnin ammattilaiset tukevat yritystäsi rekrytointiprosessissa valtakunnallisesti.

Head of Recruitment Services

Executive Consultants

Senior Executive Search Consultant

miia.langhoff@adecco.fi
+358 50 358 1920

Senior Executive Search Consultant

sari.ojanen@adecco.fi
+358 40 521 1366

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!

Usein kysytyt kysymykset

Mitä rekrytointi maksaa?

Mikä on rekrytointi?

Miksi rekrytointi on tärkeää?

Tuloksellinen rekrytointi – mitä se vaatii?

Miten ulkoistaa rekrytointi?

Miksi rekrytointi venyy?

Mitä tarkoittaa hiljainen rekry?

Mitä tarkoittaa anonyymi rekrytointi?

Onnistuuko Adeccon kautta ylimmän johdon rekrytointi? Entä IT-alan rekrytointi?

Onnistuuko kansainvälinen rekrytointi Adeccon avulla?

Mitä tarkoittaa inklusiivinen rekrytointi?

Rekrytointi ja lomautus – mitä pitää ottaa huomioon?

Miten rekrytointi ja henkilöstövuokraus eroavat toisistaan?

Adeccon palvelut

Tarjoamme yrityksesllesi monipuolisesti työsuhteen elinkaaren eri tilanteisiin liittyviä palveluita aina henkilöstön suunnittelusta sen hankintaan, kehittämiseen sekä tarvittaessa erilaisiin sopeuttamistilanteisiin.

Adecco Select -suorahakupalvelu

Räätälöimme suorahakupalvelumme yrityksesi tarpeisiin. Suorahaun avulla yrityksesi löytää osaajan niin ylimmän johdon rekrytointiin kuin asiantuntijoiden tavoittamiseen. Lue lisää!

Henkilöstöjohtamisen palvelut

Adeccon henkilöstöjohtamisen palvelut kattavat koko työsuhteen elinkaaren – aina henkilöstön suunnittelusta ja hankinnasta henkilöstön kehittämiseen ja tarvittaessa sopeuttamiseen. Lue lisää!

Markkinointipalvelut

Jokaiseen rekrytointiprosessiin Adeccolla sisältyy tehokas kohdennettu rekrytointimarkkinointi, ja lisäksi Adecco tukee yritystäsi työnantajamielikuvan kehittämisessä. Lue lisää!

Soveltuvuusarviointipalvelut

Soveltuvuusarviointipalvelumme on hyödynnettävissä niin operatiivisten tehtävien, asiantuntija-, esihenkilö- ja päällikkötason roolien kuin johtohenkilöiden rekrytoinneissa. Lue lisää!

Oppisopimuspalvelu

Oppisopimuspalvelun avulla yrityksesi saa varmistettua, että yrityksessäsi on riittävästi sitoutunutta työvoimaa osaajapulasta riippumatta työntekijöiden koulutttamisen kautta. Lue lisää!

Muutosturvapalvelu

Muutosturva on yrityksille ja sen muutostilanteessa oleville henkilöille kohdennettu, henkilöstöpalvelualan ammattilaisten tuottama palvelukokonaisuus. Lue lisää!

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on oivallinen valinta, kun yrityksesi kaipaa osaamista lyhytkestoisiin projekteihin tai vakituisiin työsuhteisiin. Työnantajavastuut ovat Adeccolla. Lue lisää!

Onnistunut rekrytointi Adeccon avulla

Hakustrategia

Yhdistämme asiantuntijuutemme markkinoiden parhaisiin työkaluihin, jotta voimme tarjota yrityksellesi ajantasaista tietoa hakijamarkkinoista ja rakentaa yrityksesi tarpeita vastaavan hakustrategian. Kohdennamme rekrytointiprosessin aina halutulle kohderyhmälle, jotta yrityksesi tavoittaa varmasti potentiaalisimmat osaajat.

Hakuprosessi

Visuaaliset ja houkuttelevat työpaikkailmoitukset sekä hakijaystävällinen prosessi takaavat hakijatyytyväisyyden ja kehittävät työnantajamielikuvaa toivotussa hakijakohderyhmässä. Vastaamme rekrytointiprosessin ammattimaisesta läpiviennistä, ja rekrytoinnin päätyttyä yrityksesi saa dataa koko prosessin vaiheista.

Päätöksenteon tukena

Adeccon rekrytoija kuljettaa sinut koko rekrytointiprosessin läpi ja tukee yritystäsi päätöksenteossa. Jokaiseen rekrytointiratkaisuumme kuuluu myös soveltuvuusarviointi, jonka avulla saat konkreettista tukea ja työkaluja niin päätöksentekoon kuin tulevaisuuden esihenkilötyöskentelyyn.

Vastuullisuus

Vastuullisuudella on tärkeä rooli jokaisen Adeccolaisen työssä. Adeccon arviointikonsultit ovat sertifioituja arvioinnin ammattilaisia. Lisäksi meillä on Ecovadis-sertifiointi, ja olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti rekrytointiprosessin jokaisessa vaiheessa.