Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Muutosturva

Muutosturvalla tukea yrityksellesi muuttuvissa henkilöstötilanteissa

Muutosturva tarkoittaa lakisääteistä työnantajayrityksen koulutus- ja valmennusvelvollisuutta henkilöstön vähentämistilanteissa. Se on yrityksille ja sen muutostilanteessa oleville henkilöille kohdennettu, henkilöstöpalvelualan ammattilaisten tuottama palvelukokonaisuus. Muutosturvasta käytetään myös esimerkiksi nimityksiä outplacement ja uudelleensijoittamispalvelut.

Adeccon muutosturvapalvelu tähtää palveluun osallistujan uudelleentyöllistymiseen, ja tätä tukevat Adeccon vahva valtakunnallinen toimistoverkosto, erinomainen työmarkkina- ja toimialatuntemus sekä laaja, eri toimialat kattava asiakasverkosto.

OTA YHTEYTTÄ

Antaa tukea esihenkilöille haasteellisessa muutostilanteessa

Tukee henkilöstöä työnhaussa ja uusiin rooleihin työllistymisessä

On olennainen osa yrityksen vastuullista toimintaa haastavassa tilanteessa

Käännämme haasteellisen muutostilanteen yksilötasolla mahdollisuudeksi ja luomme tavoitteen uuden työn ja työuran saavuttamiseen. Muutosturva turvaa osaltaan myös yrityksen liiketoiminnan jatkuvuutta – Adecco toimii asiantuntevana kumppanina, jotta muutostilanne olisi sekä yrityksen että henkilökunnan kannalta mahdollisimman mutkaton ja selkeä.

Milloin yritys tarvitsee muutosturvapalveluita?

Muutosturvapalvelu tukee irtisanotun, lomautetun tai työttömyysuhan alaisen työntekijän työllistymistä uudelleen mahdollisimman nopeasti. Lain mukaan työnantaja on velvollinen huolehtimaan muutosturvapalveluista seuraavasti:

  • Muutosturvapalvelun järjestäminen koskee yrityksiä, joissa työskentelee yli 30 työntekijää.
  • Yritys on velvollinen järjestämään muutosturvapalvelun yli viisi vuotta yrityksessä työskennelleille henkilöille, kun heidät irtisanotaan tai lomautetaan tuotannollisista ja taloudellisista syistä.
  • Työnantaja voi järjestää muutosturvapalvelun työntekijöilleen irtisanomisajan aikaan tai työttömyyden alkuvaiheessa, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa irtisanomisajan alettua.
  • Työnantaja on velvollinen kustantamaan työntekijälle tarjoamansa koulutuksen tai valmennuksen. Muutosturvapalvelu voidaan järjestää myös siten, että työnantaja huolehtii työntekijän itse hankkiman koulutuksen tai valmennuksen kustannuksista.
OTA YHTEYTTÄ

Adeccon muutosturvapalvelu

Muutosturvapalvelumme kivijalan muodostavat paikallinen osaamisemme ja valmennuksemme yksilöllisyys. Alueelliset muutosturvavalmentajamme ovat kokeneita henkilöstöpalvelualan ammattilaisia, jotka ovat saaneet koulutuksen uravalmennuksen sisältöön ja työkaluihin, valmentavan työotteen kehittämiseen sekä asiakaslähtöiseen toimintaan. Paikalliset valmentajamme ymmärtävät työmarkkinoiden alueellisia haasteita ja mahdollisuuksia.

Räätälöimme muutosturvapalvelun sisällön aina asiakasyrityksemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Adeccon muutosturvapalveluita voi hyödyntää niin muutamaa henkilöä kuin suurempaa joukkoa koskevissa henkilöstömuutoksissa. Palvelumme hinnoittelu muodostuu sisältökokonaisuuden sekä palveluun osallistuvan henkilömäärän mukaan.

Toteutamme isommissa projekteissa muutosturvapalvelut yhteistyössä työelämän muutosvalmennuksiin ja henkilöstön uudelleensijoittamiseen erikoistuneen, globaalin kumppanimme AS3:n kanssa.

Muutosturva luotettavasti Adeccon avulla

Asiantuntijuus

Osana maailman suurinta henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia meillä on vahvat asiakasverkostot, joiden kautta voimme auttaa työtä hakevia uuden uran löytämisessä. Madallamme valmennettavan työllistymiskynnystä – autamme vuosittain tuhansia henkilöitä työllistymään vuokratoimeksiantojen tai rekrytointiprosessien kautta.

Työntekijälähtöisyys

Adeccon uravalmentajat rakentavat valmennukset yksilöllisesti ja jokaisen valmennettavan tarpeet huomioiden – tavoitteena on työllistyminen työelämävalmiuksien ja -taitojen kehittämisen sekä omien vahvuuksien tunnistamisen, urasuunnitteluvalmennuksen ja rekrytointipalveluiden avulla. Paikallistuntemuksemme ansiosta ymmärrämme, millaisia alueellisia työmahdollisuuksia valmennettavalle on tarjolla.

Projektinhallinta

Muutosturvapalvelun tuottavana yhteistyökumppanina Adecco huolehtii projektin hallinnasta kokonaisuudessaan, jolloin yritys voi keskittyä liiketoimintansa jatkuvuuteen. Adecco raportoi prosessin etenemisestä asiakkaalle sovitulla tavalla.

OTA YHTEYTTÄ

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!