Announcement bar for clients

Logistiikka ja kuljetus

Logistiikka- ja kuljetusalan yritykset ovat perinteisesti suuria työllistäjiä Suomessa. Toimialoilla on työpaikkoja erilaisista rooleista kiinnostuneille työnhakijoille, aina ensimmäistä työpaikkaa tavoittelevista kokeneisiin ammattilaisiin. Asiakasyrityksillemme olemme varma kumppani, joka ymmärtää logistiikka- ja kuljetusalan nopean tahdin. Meillä on vankka kokemus käytännönläheistä työtä etsivien työnhakijoiden ja asiantuntija- tai esihenkilörooleihin sopivien henkilöiden ja asiakasyritystemme uramahdollisuuksien yhdistämisessä. Vastuullisena työnantajana huolehdimme siitä, että työntekijöillämme on työtehtävässä vaadittavat työvarusteet turvakengistä huomioliiveihin sekä tarvittavat ammattipätevyyskortit.

Logistiikkatyöntekijän ja kuljetusalan osaajan tärkeimmät ominaisuudet

Reipas työote

Huolellisuus

Kiinnostus fyysiseen työhön

Ammattitaitoinen markkinoinnin ja viestinnän osaaja on idearikas, aktiivinen ja luova, mutta yhtä tärkeä ominaisuus on kyky ymmärtää liiketoimintaa ja yritysmaailmaa. Esimerkiksi sisällöntuottajalta vaaditaan sujuvan tekstin tuottamisen lisäksi kykyä tunnistaa, millainen tyyli soveltuu mihinkin toimialaan tai kontekstiin parhaiten, ja markkinoinnin rautaisella asiantuntijalla on projektinhallintakykyä ja järjestelmällisyyttä saattaa erilaiset markkinointikampanjat loppuun asti. Digitaalisuus on nykyään erittäin vahva osa markkinointi- ja viestintätiimien toimintaa, joten eri tehtävissä vaaditaan erilaisten sovellusten, teknisten työkalujen ja ohjelmien hallintaa.

Esimerkkejä IT- ja teknologia-alojen työpaikoista

 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Pääsuunnittelija
 • Projekti-insinööri
 • Software Developer
 • IT-arkkitehti
 • IT-konsultti

Löydä uusi työ Adeccon avulla!

Työpaikan etsiminen Adeccon kautta on helppoa ja vaivatonta. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla – jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole unelmiesi työtä tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi. Rekisteröidy Adeccon sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on sinua kiinnostava uramahdollisuus tarjolla!

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointiprosessiin.

Lue lisää

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Mitä ottaa huomioon uutta työtä hakiessa?

Lue lisää

”Olemme käyttäneet 2,5 vuotta henkilöstövuokrauspalveluita Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella. Yhteistyömme Adeccon kanssa on sujunut koko ajan oikein hyvin - olemme jatkuvasti speksanneet profiileitamme ja olleet melkein viikoittain yhteyksissä toisiimme. Adeccolla on aina tartuttu tarpeisiimme todella nopeasti. Valitsimme Adeccon, koska heillä on kokemusta alaltamme ja toiminta on avointa ja hyvin ihmisläheistä.”

Fiber Highway Finland Oy on tietoliikennealan yritys, joka toimittaa tietoliikenneverkkojen suunnittelu-, projektinjohto- sekä rakentamispalveluita

Adeccon työntekijänä saat

 • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
 • Vuosilomalain mukaan kertyvät lomat
 • Kattavat hyvinvointiedut ja työterveyspalvelut
 • Tukea kehittymiseen ja uuden oppimiseen koulutusrahaston avulla
 • Työhön kuuluvat, laadukkaat varusteet
 • Vastuullisen työnantajan tuen koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ammattitaitoisia logistiikka- tai kuljetustyöntekijöitä?

Logistiikka- ja kuljetusalalla henkilöstötarpeet voivat muuttua yllättäen – olemme rakentaneet vahvat kumppanuussuhteet logistiikka- ja kuljetusalan asiakasyrityksiimme tarjoamalla joustavia, asiakasyritystemme tarpeisiin räätälöityjä henkilöstöratkaisuja tehokkaasti, nopeasti ja sujuvasti. Adeccolla on laajat hakija- ja työntekijäverkostot, joista voimme löytää nopeasti yritykseesi soveltuvan varastotyöntekijän, trukkikuljettajan, logistiikkakoordinaattorin tai työnjohtajan, ja lisäksi esimerkiksi kiirehuipun yllättäessä myös suuren työntekijäjoukon työllistäminen onnistuu Adeccon avulla. Uusien työnhakijoiden tavoittelussa tehostamme työpaikkojen näkyvyyttä moderneilla, digitaalisilla markkinointityökaluillamme.

Uuden työntekijän rekrytointi

Adeccon laadukas rekrytointiprosessi on yrityksellesi oikea valinta, kun yrityksesi voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen työntekijälle. Adecco voi tukea yritystäsi huolehtimalla koko rekrytointiprosessista alusta loppuun, mutta voit myös halutessasi valita tietyt rekrytointiprosessin osat hakijoiden esikarsinnasta haastatteluihin tai soveltuvuusarviointiin. Adecco tukee sinua niin yksittäisen logistiikkatyöntekijän tai kuljetusalan ammattilaisen haussa, mutta yhtä lailla rekrytointiprosessimme on laadittu vastaamaan myös kiireellisiin volyymirekrytointitarpeisiin.

LUE LISÄÄ REKRYTOINTIPROSESSISTA

Henkilöstövuokrauksesta tukea määräaikaisiin tarpeisiin

Kun yrityksesi kaipaa väliaikaista vahvistusta, jotta yrityksesi toiminnot saadaan turvattua esimerkiksi sijaisuuden, harjoittelun, sairaspoissaolon tai kiirehuipun ajaksi, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun tarvittavan osaamisen hankkimiseen. Henkilöstövuokrauksessa Adecco huolehtii niin hakuprosessista kuin työsuhteen ylläpitämisestä työnantajan roolissa – näin yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoimintaan. Tarvitseepa yrityksesi yhden keräilijän tai useamman työntekijän, me autamme!

LUE LISÄÄ HENKILÖSTÖVUOKRAUKSESTA

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!