Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Teollisuus ja tuotanto

Adeccolla on vahva jalansija teollisuuden ja tuotannon yritysten henkilöstökumppanina. Olemme yli 20 vuoden ajan auttaneet niin paikallisesti kuin kansainvälisellä tasolla toimivia asiakasyrityksiämme ja eri tehtävätasojen ammattilaisia kohtaamaan toisensa – teollisuudessa ja tuotannossa on runsaasti erilaisia työmahdollisuuksia suorittavien roolien sekä asiantuntija- ja johtotason haasteissa. Tuotannossa ja teollisuudessa voi työllistyä vakituisiin työsuhteisiin ja myös esimerkiksi sesonkeihin tai kiirehuippuihin.

Asiakasyrityksemme saavat tarvitsemaansa apua erilaisissa tuotantotilanteissa. Asiantuntijuutemme mahdollistaa, että yrityksesi tavoittaa nopeallakin aikataululla kaipaamaansa täsmäosaamista määräajaksi tai pitkäkestoisiin tarpeisiin.

Teollisuus- ja tuotantotyöntekijän tärkeimmät ominaisuudet

Oma-aloitteisuus ja rivakkuus

Rutiinien sietokyky

Tarkkuus ja huolellisuus

Teollisuuden ja tuotannon työtehtävät ovat todella laajat – toimialoilta löytyy työtehtäviä niin käytännönläheistä työtä etsiville kuin asiantuntijatehtäviin tähtääville. Aloilla kuitenkin korostuvat ennen kaikkea kyky itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, innokkuus uuden oppimiseen sekä tiimityöskentelytaidot; kokoonpano- ja tuotantotyötä voidaan tehdä esimerkiksi pareittain tai pienessä tiimissä siinä missä projekti-insinööri voi liikkua asiakasrajapinnassa. Esimerkiksi tuotannossa tai teollisuuden huoltotehtävissä työ voi sisältää toistuvia työvaiheita ja olla luonteeltaan fyysistä, mikä on hyvä ottaa huomioon työtä hakiessa.

Esimerkkejä teollisuuden ja tuotannon työpaikoista

 • Elintarviketyöntekijä
 • Prosessityöntekijä
 • Kokoonpanotyöntekijä
 • Sähkö- ja automaatioasentaja
 • LVI-asentaja
 • Projekti-insinööri
 • Työnjohtaja

Löydä uusi työ Adeccon avulla!

Työpaikan etsiminen Adeccon kautta on helppoa ja vaivatonta. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla – jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole unelmiesi työtä tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi. Rekisteröidy Adeccon sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on sinua kiinnostava uramahdollisuus tarjolla!

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointiprosessiin.

Lue lisää

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Mitä ottaa huomioon uutta työtä hakiessa?

Lue lisää

”Yhteistyö Adeccon kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Olemme saaneet Adeccolta aina nopeasti työntekijät muuttuviin tarpeisiin. Adeccon työntekijät tekevät meillä esimerkiksi telakalla laivan rakennusaikaisia sähköasennustöitä. Adeccon kautta olemme löytäneet hyvät tekijät projektiimme, ja osa heistä on työskennellyt meillä jo vuosia.”

Tomi Ojala, Ramirentin vastaava työnjohtaja, sähkötyöt

Ramirent on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni.

Adeccon työntekijänä saat

 • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
 • Vuosilomalain mukaan kertyvät lomat
 • Kattavat hyvinvointiedut ja työterveyspalvelut
 • Tukea kehittymiseen ja uuden oppimiseen koulutusrahaston avulla
 • Työhön kuuluvat, laadukkaat varusteet
 • Vastuullisen työnantajan tuen koko työsuhteesi ajan

Etsitkö teollisuuden tai tuotannon tekijöitä?

Sekä teollisuudessa että tuotannossa henkilöstötarpeet voivat muuttua hyvin nopeasti. Riittävä henkilöstön määrä on avainasemassa yrityksesi toimitusvarmuuden ja -kyvyn turvaamisessa – teollisuuden ja tuotannon toimialoilla olemme asiakasyritystemme luotettava ja vastuullinen kumppani missä tahansa henkilöstötilanteessa. Räätälöitävissä oleva palveluvalikoimamme mahdollistaa, että voimme tarjota henkilöstöratkaisuja niin paikallisesti toimivien konepaja- ja tuotantoyritysten kuin suurten, kansainvälisten vientiteollisuuden konsernien tarpeisiin.

Teollisuuden ja tuotannon rekrytointi

Adeccon laadukas rekrytointiprosessi on yrityksellesi oikea valinta, kun yrityksesi voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen työntekijälle. Adecco voi huolehtia koko rekrytointiprosessista alusta loppuun, mutta voit myös halutessasi valita tietyt rekrytointiprosessin osat hakijoiden esikarsinnasta haastatteluihin tai soveltuvuusarviointiin. Adecco tukee sinua yksittäisen teollisuuden tai tuotannon osaajan haussa ja yhtä lailla myös laajemmissa volyymirekrytoinneissa, kun yrityksesi tarvitsee suuren määrän osaajia.

LUE LISÄÄ

Henkilöstövuokrauksesta tukea määräaikaisiin tarpeisiin

Kun yrityksesi kaipaa väliaikaista vahvistusta, esimerkiksi projektin, sijaisuuden, vanhempainvapaan, sairaspoissaolon tai kiirehuipun ajaksi, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun tarvittavan osaamisen varmistamiseen. Henkilöstövuokrauksessa Adecco huolehtii hakuprosessista sekä työsuhteen ylläpitämisestä työnantajan roolissa – näin yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoimintaan. Tarvitseepa yrityksesi yhden tai useamman työntekijän, me autamme!

LUE LISÄÄ

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!