Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Erikoistavarakaupan ala

Kaupan alan hektisyys voi aiheuttaa yrityksellesi henkilöstömuutoksia hyvinkin nopealla aikataululla. Esimerkiksi sesonki tai lomakaudet moninkertaistavat työntekijöiden määrän lyhyelle aikavälille. Kiireisimpinä hetkinä yrityksesi tulee voida tavoittaa riittävästi, ripeästi ja joustavasti työvoimaa, ja Adecco HR-kumppaninasi mahdollistaa juuri tämän.

Teemme yhteistyötä erikoistavarakaupan alan suurten ja keskikokoisten talojen kumppanina, joten ymmärrämme alan haasteet. Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään avainpelaajia rekrytointiprosessin kautta ja yhtä lailla kiirehuippuihin tukea henkilöstövuokrauksella.

Työtä etsiville kaupan maailma tarjoaa runsaat mahdollisuudet pitkäkestoisista, vakituisista työsuhteista joustavampiin, määräaikaisiin työtehtäviin. Esimerkiksi kauttamme asiakasyrityksemme löytävät myyjiä eri osastoille, tuoteryhmäpäälliköitä vastuullisiin työtehtäviin sekä varastotyöntekijöitä vaihteleviin ympäristöihin.

Mitä ominaisuuksia erikoistavarakaupan alalla työskentelevillä on?

Tehokas ja ripeä työskentelyote

Asiakaspalvelutaidot

Kyky hallita eri järjestelmiä

Erikoistavarakaupan saralla jokainen työntekijä on tärkeä; myyntitehtävissä olevat ammattilaiset vahvistavat asiakaskokemusten kautta yritysmielikuvaa kuluttajien parissa siinä missä varastotyöskentelijät huolehtivat arjen rullaamisesta. Vähittäiskaupan tehtävät sopivat tehokkaalle, nopeasta työrytmistä ja vaihtelevuudesta pitäville henkilöille. Monessa roolissa korostuu myös into tavoitteellista työtä kohtaan.

Esimerkkejä kaupan alan työpaikoista

  • Tekninen myyjä
  • Päivittäistavarakaupan myyjä
  • Varastotyöntekijä
  • Hyllyttäjä

Löydä uusi työ Adeccon avulla!

Työpaikan etsiminen Adeccon kautta on helppoa ja vaivatonta. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla – jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole unelmiesi työtä tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi. Rekisteröidy Adeccon sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on sinua kiinnostava uramahdollisuus tarjolla!

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointiprosessiin.

Lue lisää

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Mitä ottaa huomioon uutta työtä hakiessa?

Lue lisää

”Adecco on hyvin pystynyt vastaamaan meidän tavaratalojen tarpeisiin koko Suomen osalta. Yhteistyökumppanina Adecco on joustava, sparraileva ja ottaa hienosti huomioon asiakkaan näkökulman kaikessa tekemisessään. He haluavat aidosti tuottaa asiakkaalleen lisäarvoa. Olemme saaneet Adeccosta kumppanin, jonka kanssa yhteistyö kehittyy ja syvenee koko ajan.”

Kati Lempinen, Broman Group Oy:n HRD-asiantuntija

Adeccon työntekijänä saat

  • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
  • Vuosilomalain mukaan kertyvät lomat
  • Kattavat hyvinvointiedut ja työterveyspalvelut
  • Tukea kehittymiseen ja uuden oppimiseen koulutusrahaston avulla
  • Työhön kuuluvat, laadukkaat varusteet
  • Vastuullisen työnantajan tuen koko työsuhteesi ajan

Etsitkö yritykseesi työntekijää?

Erikoistavarakaupan alalla jokainen työntekijä on panostus yrityksesi menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Ripeät varastotyöntekijät, loistavan ja asiantuntevan asiakaskokemuksen takaavat myyjät sekä verkkokaupan rakentavat IT-velhot tukevat yrityksesi liiketoiminnan kehitystä. Siksi on tärkeää, että yrityksessäsi työskentelevät yritykseesi sopivimmat henkilöt, jotka vahvalla panoksellaan edistävät yrityskulttuuria ja liiketoiminnallista kasvua. Adeccon laajasta palvelusalkusta löytyy ratkaisu mihin tahansa henkilöstökysymykseesi – autamme tiimiäsi kasvamaan yhdellä osaajalla tai rakennamme kokonaisia tiimejä. Kauttamme on mahdollistaa löytää työntekijöitä niin määräaikaisiin kuin vakituisiin työsuhteisiin.

Erikoistavarakaupan alan työntekijän rekrytointi

Adeccon laadukas rekrytointiprosessi on yrityksellesi oikea valinta, kun yrityksesi voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen kaupan alan ammattilaiselle. Adecco voi tukea yritystäsi huolehtimalla koko rekrytointiprosessista alusta loppuun, mutta voit myös halutessasi valita tietyt rekrytointiprosessin osat, kuten hakijoiden esikarsinnan, haastatteluvaiheen tai soveltuvuusarvioinnit. Adecco tukee sinua niin yksittäisen työntekijän haussa kuin kokonaisen tiimin rakentamisessa.

LUE LISÄÄ REKRYTOINTIPROSESSISTA

Henkilöstövuokrauksesta tukea määräaikaisiin tarpeisiin

Kun yrityksesi kaipaa väliaikaista vahvistusta, esimerkiksi sijaisuuden, vanhempainvapaan, sairaspoissaolon tai kiirehuipun ajaksi, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun tarvittavan osaamisen hankkimiseen. Henkilöstövuokrauksessa Adecco huolehtii hakuprosessista sekä työsuhteen ylläpitämisestä työnantajan roolissa – näin yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoimintaan. Tarvitseepa yrityksesi yhden asiantuntijan tai useamman, me autamme!

LUE LISÄÄ HENKILÖSTÖVUOKRAUKSESTA

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi




Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!