Announcement bar for clients

Adecco Select -suorahaku

Tehokkuutta vaativiin rekrytointeihin luottamuksellisesti

Useilla toimialoilla on tällä hetkellä pulaa työntekijöistä ja kilpailu työnantajayritysten välillä on kiivasta. Työntekijöillä on varaa olla kriittisiä potentiaalisen työnantajaorganisaation valinnassa – puhutaankin kandidaattimarkkinoista. Potentiaalisimpia kandidaatteja ei välttämättä tavoiteta pelkästään perinteisen työpaikkailmoittelun kautta, mikä on nostanut tarpeen etsiä soveltuvia ehdokkaita suorahakumenetelmien avulla. Digitaalisen murroksen myötä suorahakuun voi yhdistää myös kattavasti työkaluja houkutella sellaisia henkilöitä, joilla aktiivinen työnhaku ei ole käynnissä.

OTA YHTEYTTÄ

Mitä suorahaku tarkoittaa?

Suorahaulla tarkoitetaan ehdokkaiden etsimistä avoimeen työtehtävään ilman, että siitä välttämättä ilmoitetaan julkisesti. Suorahakua on perinteisesti hyödynnetty yrityksen ylimmän johdon rekrytoinneissa, mutta suorahaun suosio on kasvanut myös erilaisissa asiantuntijahauissa, joissa ulkoinen ilmoitushaku ei ole tuottanut tulosta tai rekrytointi halutaan pitää luottamuksellisena. Suorahakuun viitataan usein sanoilla headhunting, executive search ja hiljainen haku.

Suorahaku tuo lisää onnistumisvarmuutta rekrytointiin, kun uuden osaajan haku kohdistetaan hyvin spesifiin, tarkkarajaiseen kohderyhmään, esimerkiksi tietyn ammattiosaamisen tai -taustan perusteella. Suorahakupalvelu voidaan toteuttaa täysin luottamuksellisesti ilman julkista näkyvyyttä, mutta yhtä lailla suorahaun tueksi liitetty digimarkkinointi on suosittu keino haun tehostamiseksi – ja työnantajamielikuvan vahvistamiseksi.

Adecco Select -suorahaku

Adeccon suorahakupalvelu on oikea ratkaisu sopivan osaajan tavoittamiseen, kun yrityksesi toimialalla on pulaa soveltuvista, aktiivisista työnhakijoista tai yrityksesi kaipaa tiettyä erityisammattitaitoa. Adeccon suorahakutiimi koostuu eritasoisten johdon ja asiantuntijoiden vaativista rekrytoinneista kokemusta kerryttäneistä Executive Search Consultant -ammattilaisista sekä heidän aisapareinaan työskentelevistä Researcher-osaajista.

Adecco Select -suorahakutiimimme toimii koko Suomen laajuisesti. Me ymmärrämme toimialakohtaiset ja maantieteelliset haasteet kandidaattimarkkinoilla.

Adecco Select -tiimi on keskittynyt nimenomaan vaativiin asiantuntijaprofiileihin sekä keski- ja ylimmän johdon hakuihin. Toimialaosaamista ja verkostoja meillä on etenkin Tech-, Digital- ja IT- sekä kestävän kehityksen toimialojen (Clean/Green- ja MedTech & Science), taloushallinnon sekä myynnin ja markkinoinnin vaativista suorahakutoimeksiannoista. Meillä on laajat verkostot ja referenssit myös kiinteistöjohtamisen (Real Estate Management) maailmassa.

Adecco Select -suorahakupalvelu on räätälöitävissä yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Esimerkiksi voimme laventaa suorahakuprosessiamme ottamalla mukaan digitaalisia markkinointityökaluja ja kohdentaa työpaikkamainontaa relevanteille ehdokkaille.

OTA YHTEYTTÄ

Adecco Select -suorahakutiimi

Adeccon Select-suorahaussa tukenasi on aina osaava ja kokenut suorahakutiimimme, joka huolehtii koko suorahakuprosessista. Yhteydenotoissamme ehdokkaisiin korostuu ehdoton luottamuksellisuus – me edustamme asiakasyritystämme suorahaussa ja haluamme luoda sekä asiakasyrityksemme että kandidaattiemme kannalta onnistuneen kokemuksen.

Head of Recruitment Services

Executive Consultants

Senior Executive Search Consultant

miia.langhoff@adecco.fi
+358 50 358 1920

Senior Executive Search Consultant

sari.ojanen@adecco.fi
+358 40 521 1366

NÄYTÄ ENEMMÄN

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

Adecco ja Efima ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä. Katso videolta, miten Efima kuvailee yhteistyön sujuvuutta!

Adecco Select -suorahakupalvelu

Adecco Select -suorahakupalvelumme on kattava kokonaisratkaisu, joka on räätälöity vaativien asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason osaajien löytämiseen. Palvelumme sisältää niin digitaaliseen osaajahakuun kuin kohdennettuun osaaja- ja työnantajamielikuvamarkkinointiin suunniteltuja työkaluja sekä osaajien pätevyyden varmentavia soveltuvuusarvioinnin menetelmiä, kuten esikarsivat testit ja soveltuvuusarvioinnit.

  • Ammattitaitoisen ja kokeneen suorahakutiimin tuki koko suorahakuprosessin ajan.
  • Työpaikkailmoituksen markkinointi ja kohdentaminen yrityksesi brändin mukaisesti
  • Laadukkaat ja kattavat suorahakukanavat potentiaalisten ehdokkaiden tavoittamiseksi
  • Adecco vastaa suorahakuprosessin hallinnoinnista ehdokkaiden esikarsinnasta haastatteluihin ja suosittelijoiden tarkistamiseen
  • Kahden finalistiehdokkaan soveltuvuusarvioinnit rekrytointipäätöksesi tueksi sekä tyytyväisyyden varmistaminen myös rekrytoinnin päätteeksi
  • Adeccon rekrytointitakuu (8 kk)

Aloituspalaveri ja vaatimusprofiilin laatiminen

Aloituspalaverin tarkoituksena on tutustua yrityksesi tilanteeseen ja tarpeisiin. Suorahakukonsulttimme selvittää, millaista osaamista yrityksesi tarvitsee, millaiset yrityksesi organisaatiokulttuuri ja työyhteisö ovat sekä millainen uuden työntekijän tehtävänkuva on. Palaverissa määrittelemme yhdessä hakustrategian aikatauluineen ja sekä vaatimusprofiilin, jossa tarkennetaan haettavan henkilön substanssiosaamisen lisäksi toivottavat ominaisuudet ja kyvykkyydet.

Yritys- ja tehtäväesittelyn laatiminen, suorahaku ja hakuprosessin hallinnointi

Laadimme kattavat yritys- ja tehtäväesittelyt suorahaussa kontaktoitavia ehdokkaita varten. Suorahaun suorittava konsultti etsii ja kartoittaa vaatmiusprofiili ohjenuoranaan potentiaalisia ehdokkaita. Adecco Select -suorahakuprosessissa hyödynnetään tehtävätason ja organisaation kannalta relevantteja hakukanavia ja työkaluja sopivien ehdokkaiden tavoittamiseksi. Lisäksi Adecco Select -suorahakupalveluun kuuluu kohdennettu digimarkkinointi, mutta suorahaku voidaan toteuttaa myös täysin luottamuksellisesti ilman julkista näkyvyyttä.

Ehdokkaiden haastattelut ja esittelyt asiakasyrityksille

Suorahakukonsultti etsii aloituspalaverissa määritellyn vaatimusprofiilin perusteella sopivia ehdokkaita ja käy kompetenssipohjaiset syvähaastattelut heidän kanssaan. Haastattelujen perusteella konsultti esittelee sinulle ehdokkaista potentiaalisimmat. Me tuemme sinua päätöksenteossa ja tarkistamme seuraavaan vaiheeseen etenevien kandidaattien suositukset sekä työ- ja tutkintotodistukset. Koko hakuprosessin ajan huolehdimme laadukkaasta ehdokasviestinnästä.

Arviointipalvelut ja asiakashaastattelut

Adeccon monipuoliset arviointipalvelut takaavat objektiivisen ja kokonaisvaltaisen näkökulman ehdokkaan soveltuvuudesta tehtävään. Valitsemme soveltuvimmat arviointimenetelmät -ja työkalut yrityksesi tilanteen ja roolin mukaan. Adecco Select -palvelu sisältää profiilikohtaisten esikarsivien, yksittäisten tieto- ja taitotestien lisäksi kattavat soveltuvuusarviointikokonaisuudet. Adeccon soveltuvuusarviointi antaa arvokasta tietoa rekrytointipäätöksen tueksi ja myös tulevaisuuden esihenkilötyöhön.

Yhteydenpito ja takuu

Meistä on tärkeää varmistaa, että asiakasyrityksemme ja asiakasyrityksemme valitsema työntekijä kokevat rekrytoinnin onnistuneeksi myös perehdytysajan jälkeen. Pidämmekin tasaisesti yhteyttä rekrytoinnin osapuoliin työsuhteen ensikuukausina, ja lisäksi Adecco Select -suorahakupalveluumme sisältyy kattava rekrytointitakuu.

PYYDÄ TARJOUS

Kansainväliset suorahakuprosessit

Vahvan paikallistuntemuksemme ja -osaamisemme lisäksi autamme asiakasyrityksiämme kansainvälisissä suorahakuprosesseissa. Olemme osa maailman johtavaa henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, joten globaali taustamme mahdollistaa yhteistyön myös yli 60 Adecco-maan kanssa. Olemme siis HR-kumppani, joka voi auttaa tiimiäsi kasvamaan yrityksesi sijainnista riippumatta.

Kysy lisää kansainvälisistä suorahauista. Tukea vaativiin rekrytointeihin luottamuksellisesti.

Adeccon muut palvelut

Me Adeccolla räätälöimme rekrytointipalvelumme sinun yrityksesi tarpeiden mukaan – kauttamme voit halutessasi valita yksittäisen osan rekrytointiprosessistamme, kuten suorahaun, ehdokkaiden esikarsinnan tai soveltuvuusarvioinnin. Yhtä lailla me autamme mieluusti yritystäsi koko rekrytointiprosessissa alusta loppuun, aina työpaikan markkinoinnista ja kandidaattikontaktoinnista palkkauspäätökseen asti.

Ota meihin yhteyttä, jotta voimme ratkaista yrityksesi rekrytointihaasteet!

Uusia näkökulmia soveltuvuusarvioinnista

Kaipaatko vahvistusta päätöksen tekemiseen rekrytointiprosessissa? Adeccon soveltuvuusarviointipalvelu takaa objektiivisen ja kokonaisvaltaisen näkökulman hakijan soveltuvuudesta tehtävään.

LUE LISÄÄ

Hakijamarkkinointi

Mainosta avointa työpaikkaasi Adeccon avulla löytääksesi seuraavan talentin tiimiisi. Markkinointipalvelumme auttavat sinua tavoittamaan oikeat ehdokkaat kaikkialla Suomessa.

LUE LISÄÄ

Laadukas ja joustava rekrytointiprosessi

Räätälöimme rekrytointiprosessimme asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti. Huolehdimme rekrytointiprosessin jokaisesta vaiheesta ja takaamme sekä asiakasyrityksillemme että hakijoillemme laadukkaan kokonaisuuden.

LUE LISÄÄ

Tukea vaativiin rekrytointeihin luottamuksellisesti

Autamme sinua löytämään yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa!

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!