Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Työpaikkailmoitukset latautuvat viiveellä, joten maltathan hetken, kun vierailet sivulla!

Rekrytointiprosessi

Adeccon rekrytointiprosessi

Työpaikan vaihtaminen on suuri päätös ja muutos elämässäsi. Kun olet mukana Adeccon rekrytointiprosessissa, tuemme sinua jokaisessa prosessin vaiheessa – haluamme varmistaa, että viihdyt tulevassa roolissasi sekä antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa tulevasta työstä. Autamme ammattitaitoisia osaajia ja tulevaisuuden tähtiä löytämään itselleen sopivat roolit ja mielekkäät suunnat urilleen.

Mitä rekrytointiprosessiin sisältyy?

Adeccon rekrytointiprosessissa keskitymme osaamiseesi ja potentiaaliisi. Rekrytointiprosessin eri vaiheiden tarkoituksena on selvittää, millaiset kyvykkyytesi, osaamisesi, tyypilliset toimintatapasi ja motivaatiotekijäsi ovat – näin voimme varmistua siitä, että tarjoamme juuri sinulle sopivaa roolia mielenkiintoisessa yrityksessä. Rekrytointiprosessimme pohjautuu vastuullisuuteen, luottamuksellisuuteen, eettisyyteen ja oikeudenmukaisuuteen kaikissa vaiheissa alusta loppuun.

Työpaikkailmoituksen hakuaika ja hakijakartoitus

Rekrytointiprosessiimme sisältyy työpaikkailmoituksen julkaiseminen suurimmissa työnhakuportaaleissa sekä sosiaalisen median kanavissa. Usein konsulttimme suorittavat myös suorahakua, joten sinuun voidaan olla yhteydessä esimerkiksi LinkedInin kautta. Työpaikkailmoituksessa on useimmiten kerrottu hakuaika, jonka puitteissa hakijaa pyydetään lähettämään ansioluettelonsa ja hakemuksensa.

Kun löydät Adeccon kautta haussa olevan, mielenkiintoiselta vaikuttavan työpaikkailmoituksen, voit hakea työtehtävää työpaikkailmoituksessa olevaa hakupainiketta painamalla. Hakemuksen jättäminen ja CV:n tallentaminen vievät vain muutaman minuutin, ja voit rekisteröityä hakijaksi myös mobiililaitteellasi. Kun hakemuksesi on tallentunut Adeccon järjestelmään, saat tästä sähköpostitse vahvistusviestin. Voit myös laatia itsellesi avoimen hakijaprofiilin Adeccon sivuilla.

Kun työpaikkailmoituksen hakuaika on päättynyt, rekrytoinnista vastaava Adeccon konsultti kontaktoi potentiaalisimmat hakijat puhelimitse ja sopii jatkovaiheista.

Puhelin- tai videohaastattelu

Hakuajan päätyttyä otamme yhteyttä hakijoihin ja sovimme lyhyen puhelin- tai videohaastattelun potentiaalisimpien hakijoiden kanssa. Puhelinhaastattelussa selvitämme esimerkiksi, millaista käytännön osaamista hakijoilla on tehtävän vaatimustasoon verraten, ja lisäksi käymme läpi tarkemmin, miten rekrytointiprosessi etenee.

Haastattelu Adeccolla

Video- tai puhelinhaastattelujen perusteella kutsumme sopivimmat hakijat kompetenssipohjaisiin syvähaastatteluihin. Tässä vaiheessa rekrytointikonsulttimme tutustuu sinuun tarkoituksenaan selvittää, millaiset asiat motivoivat sinua ja millaisia odotuksia sinulla on työtehtävältä. Tehtävään sopivan osaamisen ja kyvykkyyden lisäksi painotamme pehmeitä taitoja, jotka ovat olennaisessa osassa roolissa menestymisen kannalta.

Syvähaastattelussa rekrytointikonsultti ottaa huomioon tulevan työtehtävän kannalta relevantteja osioita työhistoriastasi ja kertoo lisäksi enemmän sekä yrityksestä että työnkuvasta. Haastattelussa jätetään myös aikaa vapaalle keskustelulle, jotta voit vapaasti esittää kysymyksiä

Haastattelu yrityksessä

Rekrytointiprosessissamme eteneville hakijoille seuraava vaihe on haastattelu asiakasyrityksessä. Asiakasyrityksemme valitsee Adeccon avustuksella hakijat, joiden kanssa haastattelut järjestetään. Yrityksen kanssa pidettävässä keskustelussa saat hienon mahdollisuuden tutustua sekä yritykseen että potentiaaliseen esihenkilöösi, tuleviin kollegoihisi ja kuulla, mitä tulevaisuudessa työnkuvaan sisältyy.

Soveltuvuusarviointi

Rekrytointiprosessiimme voi sisältyä erilaisia arviointimenetelmiä, kuten verkkopohjaisia työpersoonallisuustehtäviä, osaamista kartoittavia testejä ja työsimulaatioita, jotta voimme selvittää esimerkiksi motivaatiotekijöitäsi sekä soveltuvuuttasi tehtävään. Arvioinnin suorittava arviointikonsulttimme sopii lisäksi kanssasi henkilökohtaisen haastattelun, jossa saat palautetta suorittamistasi testeistä. Adeccon arviointikonsultit ovat lisensioituja arvioinnin ammattilaisia, jotka toimivat eettisesti, luottamuksellisesti ja noudattavat alan standardeja.

Kun saat kutsun soveltuvuusarviointiin, saat henkilökohtaisen ohjeistuksen arviointitehtävien suorittamiseen. Tehtäviä suorittaessasi on hyvä, että varaat riittävästi aikaa ja mahdollisimman rauhallisen tilan, jossa voit keskittyä.

Suosittelijatarkistus

Rekrytointiprosessin loppuvaiheissa tarkistamme suosittelijat, joten pyydämme sinua nimeämään 2–3 suosittelijaa, joihin olemme yhteydessä sinun luvallasi. Jos olet kirjannut suosittelijasi ansioluetteloosi, varmistathan, että heidän yhteystietonsa ovat ajan tasalla ja voimme olla heihin yhteydessä.

Jatkovaiheet

Kun haastattelut on suoritettu, suosittelijat tarkistettu ja mahdolliset soveltuvuusarviontitulokset käyty kanssasi läpi, asiakasyritys valitsee tiimiinsä Adeccon avulla soveltuvimman hakijan. Pyrimme ottamaan sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä heti, kun asiakasyrityksemme on tehnyt valinnan.

Mikäli työllistyt asiakasyrityksemme kirjoille, työsopimus tehdään sinun ja yrityksen välille. Vuokratyösuhteessa puolestaan solmit työsopimuksen Adeccon kanssa, ja Adeccon konsultti on apunasi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Meistä on tärkeää varmistaa, että asiakasyrityksemme ja rekrytoitu työntekijä kokevat rekrytoinnin onnistuneeksi myös perehdytysajan jälkeen. Pidämmekin tasaisesti yhteyttä sinuun ja asiakasyritykseen työsuhteen ensikuukausina.

Ota meihin yhteyttä!

Adeccolla voi olla urasi seuraava askel tarjolla – käy katsomassa avoimet työpaikkamme tai ota yhteyttä lähimpään Adeccon toimipisteeseen. Etsitpä osa-aikaista työtä opiskelujesi oheen tai vakituista ja kokoaikaista työtä, me Adeccolla voimme auttaa sinua.

Adecco on sinua varten

Mitä voit odottaa, kun lähetät hakemuksesi Adeccolle?

  • Osaaminen, kyvykkyys ja potentiaali keskiössä Olemme henkilöstöpalvelualan vastuullinen toimija, joka haluaa edistää monimuotoisuutta yritysmaailmassa. Näin ollen sinun osaamisesi ja potentiaalisi ovat ratkaisevassa asemassa.
  • Tiivis yhteydenpitoPidämme sinut ajan tasalla, miten rekrytointiprosessi etenee. Vaikket tulisi valituksi tiettyyn tehtävään, asiakasyrityksissämme voi olla myös muita sinua kiinnostavia ja sinulle sopivia mahdollisuuksia tarjolla.
  • Rekrytointialan kokenut toimijaAdeccolla on globaalit juuret, ja olemme toimineet jo yli 20 vuoden ajan suomalaisilla työmarkkinoilla. Yhtenä maailman suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä Adecco on asiantuntija työpaikkojen ja osaajien yhdistämisessä.
  • LuottamuksellisuusToimimme arvojemme mukaisesti, eettisesti ja laadukkaasti. Käsittelemme tietoturvallisesti ja luottamuksellisesti kaikkea tietoa, joka sinusta kertyy rekrytointiprosessin aikana.
  • Tuki ja palauteAdeccon kokeneet rekrytointikonsultit tukevat sinua rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Haluamme, että hakijanamme olet tyytyväinen rekrytointiprosessiimme, ja saatkin palautetta ja sparrausta hakijamatkallasi.
AVOIMET TYÖPAIKAT