Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Työpaikkailmoitukset latautuvat viiveellä, joten maltathan hetken, kun vierailet sivulla!

Vuokratyö Adeccolla

Elämäntilanteeseesi sopiva työpaikka

Etsitkö vakituista työsuhdetta, sesonkiluontoista työtä tai reittiä takaisin työelämään? Haluatko syventää osaamistasi haastavissa asiantuntijatehtävissä tai kaipaatko enemmän työhön, jossa näet kättesi jäljen? Olipa elämäntilanteesi tai kiinnostuksesi mikä tahansa, voit löytää Adeccon avulla sinulle sopivan työpaikan ja uuden uran Suomen mielenkiintoisimmissa ja tunnetuimmissa yrityksissä!

Vuokratyösuhteen kautta me voimme auttaa sinua nappaamaan itsellesi roolin, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja taitojasi sekä kehittämään itseäsi. Samalla rakennat työurasi kannalta tärkeitä verkostoja ja vahvistat työkokemustasi.

Me Adeccolla uskomme vakaasti siihen, että ihmiset ovat kaiken keskiössä. Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein resurssi – ilman ihmisiä ei olisi toimintaamme. Siksi haluammekin vastuullisena, yhtenä maailman suurimmista työllistäjistä, huolehtia siitä, että sinulla on kaikki hyvin työsuhteessasi. Olemme rinnallasi urasi eri käänteissä.

Miksi vuokratyö kannattaa?

  • Kaipaatko lisää kokemusta ja haasteita, vai haluatko kehittyä paremmaksi siinä, mitä jo osaat?
  • Haluatko joustavan työn, jossa voit sovittaa työviikon tunnit haluamallasi tavalla?
  • Kaipaatko työtä opintojesi oheen, muttet ole varma, miten työn ja opiskelun voi sovittaa yhteen?
  • Etsitkö projekti-, sesonki- tai pidempikestoista työtä?
  • Oletko siirtymässä eläkkeelle, mutta sinulla on vielä annettavaa työelämässä?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen ”kyllä”, vuokratyö Adeccon kautta voi olla sinulle sopiva ratkaisu!

Mitä etua vuokratyöstä on?

Työnantajan tuki

Koulutuspisteet

Työturvallisuus

Hyvinvointi ja etuudet

Vastuullisuus

✓ Työnantajan tuki

Adeccolla yhteyshenkilösi on HR-konsultti, joka auttaa ja tukee sinua työsuhteeseesi liittyvissä asioissa aina työtarjouksen vastaanottamisesta työsuhteesi päättymiseen asti. Yhteyshenkilösi on sekä sinuun että asiakasyritykseen yhteydessä säännöllisesti ja varmistaa, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ja että työsuhde etenee odotetulla tavalla. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi!

Voit olla yhteyshenkilöösi yhteydessä, mitä tahansa kysymyksiä sinulla herää työsuhteesi aikana. Koko työsuhteesi ajan Adeccon asiantuntijat tukevat sinua missä tahansa työhösi liittyvissä asioissa tai tilanteissa. Jos esimerkiksi olet opiskellut ja tehnyt samalla töitä, yhteyshenkilösi kanssa voit keskustella, millaisia mahdollisuuksia Adeccon kautta voi löytyä valmistuttuasi.

Työsuhteesi loppumetreillä yhteyshenkilösi käy vielä sinun kanssasi läpi, millainen työtehtäväsi on ollut ja miten olet siinä viihtynyt. Samalla kartoitetaan myös tulevaisuuden suunnitelmiasi.

✓ Earn & Learn -koulutuspisteet

Haluamme tukea sinua osaamisesi kehittämisessä ja uuden oppimisessa työsuhteesi aikana. Työskentelystäsi Adeccolla sinulle kertyy joka tunti koulutuspisteitä, joita voit hyödyntää erilaisiin työhösi liittyviin koulutuksiin – Adeccon Earn & Learn -koulutusrahasto mahdollistaa sinulle vapaasti valitsemasi, rooliisi liittyvän koulutuksen tai ammattikirjallisuuden hankkimisen Adeccon kustantamana.

✓ Työturvallisuus

Jokaisen työntekijämme työhyvinvointi ja turvallisuus ovat meille tärkeässä asemassa, minkä vuoksi korostamme turvallista työympäristöä ja riskejä minimoivia työskentelytapoja. Yhteyshenkilösi käy kanssasi läpi erityyppisten töiden, työpaikkojen ja työvälineiden riskit aina uudelle työpaikalle lähtiessäsi tai uuteen työtehtävään siirtyessäsi. Varmistaaksemme työntekijöidemme turvallisuuden ja toteuttaaksemme entistä paremmin työsuojeluvelvoitteemme pyydämme kaikilta asiakkailtamme työpaikkaselvityksen.

Varmistamme, että sinulla on roolissasi vaadittavat työvarusteet ja pätevyyskortit. Mikäli huomaat työturvallisuuspuutteita työpaikallasi, ilmoita niistä riskienhallintasovelluksella älypuhelimellasi. Jokainen vinkattu havainto käsitellään ja palkitaan.

✓ Hyvinvointi ja etuudet

Terveyden ja hyvinvoinnin merkitystä ei voi korostaa tarpeeksi – me Adeccolla haluamme pitää työntekijöistämme huolta ja kannustaa heitä liikkumaan. Adeccolla on yrityssopimus Fitness24Seven-kuntokeskuksiin, joten Adeccolaisena saat tuntuvat alennukset vuosijäsenyydestä.

Lisäksi Adeccon työntekijänä saat monipuolisia etuuksia eri yhteistyökumppaniyrityksistämme – kysy lisää Adeccon yhteyshenkilöltäsi. 

✓ Vastuullinen työnantaja

Olitpa Adeccolaisena missä tahansa tehtävässä tai yrityksessä, Adecco työnantajanasi takaa, että työsuhteessasi noudatetaan asiakasyrityksen alaa koskevaa työehtosopimusta sekä työsopimuslakia, työaikalakia sekä vuosilomalakia.

  • Adeccon työntekijänä saat vähintään vallitsevan työehtosopimuksen mukaisen palkan.
  • Työajoissa noudatetaan vallitsevaa työehtosopimusta. Esimerkiksi ylitöistä sovitaan erikseen, ja pidämme huolen siitä, että voit pitää lakisääteiset vapaapäivät. Lomapäivät kertyvät vuosilomalain mukaisesti, ja lomia pitäessäsi sinulle maksetaan asianmukaiset korvaukset. Lisäksi huomioimme työehtosopimuksen mukaan määräytyvät arkipyhäkäytännöt ja työajanlyhennykset sekä mahdolliset sairaslomakorvaukset.
  • Adeccon työntekijänä sinulla on oikeus hyödyntää työterveyshuoltopalveluja.
  • Adecco vastaa työnantajana työtapaturmavakuutuksista sekä työeläkemaksuista.

Lisää tietoa löydät Adeccon työntekijäoppaasta.

Tutustu myös työnhakijan tietosuojalausuntoon (suomeksi ja englanniksi).

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointi-prosessiin.

LUE LISÄÄ

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

LUE LISÄÄ

Miten aloittaa työnhaku?

Adeccon työnhakuoppaasta löydät vinkkejä työn hakemisen kaikkiin eri vaiheisiin. Klikkaa painiketta alla, jotta pääset lukemaan lisää hyvän CV:n rakentamisesta, työhaastatteluun valmistautumisesta sekä työhakemuksen laatimisesta ja lähettämisestä.

työnhakuoppaaseen