Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for consultants

Henkilöstöjohtamisen palvelut

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Henkilöstöjohtamisen palvelut

Strateginen henkilöstöjohtaminen on yrityksellesi tärkein askel menestykseen. Suunnitelmallisuus henkilöstöjohtamisessa on avainasemassa. Adeccon palvelusalkkuun kuuluvat kaikki työsuhteen elinkaaren eri tilanteisiin liittyvät palvelut henkilöstön suunnittelusta sen hankintaan ja kehittämiseen sekä tarvittaessa myös erilaisiin sopeuttamistilanteisiin.

OTA YHTEYTTÄ

Arvolupauksemme

Luottamuksellisuus

Luottamuksellisuus on koko Adeccon henkilöstöjohtamisen palvelujen ja näihin liittyvän arviointi- ja valmennustyön lähtökohta, ja Työelämän tietosuojalaki (759/2004) määrittää kaikkea toimintaamme.

Ratkaisukeskeisyys

Toteutamme kaikki palvelumme sen mukaan, mikä ja millainen yrityksesi henkilöstötarve on. Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä, ja huomioimme yrityksesi erityistarpeet ja toiveet, kun lähdemme rakentamaan sopivaa ratkaisua.

Ammattimaisuus

Psykologimme ja arviointikonsulttimme vastaavat siitä, etteivät arviointi- tai valmennustilanne sekä tulosten raportointi loukkaa arvioitavan tai valmennuksessa olevan henkilön arvoa, yksityisyyttä, anonymiteettiä tai itsemääräämisoikeutta (GDPR).

Asiakaslähtöisyys

Kaikki palvelumme henkilöstön hankinnasta osaamisen kehittämiseen ja sopeuttamiseen ovat yrityksesi hyödynnettävissä valtakunnallisesti. Palvelumme voidaan toteuttaa niin yksilö- kuin ryhmäkohtaisesti. Palvelemme sekä suomeksi että englanniksi.

Adeccon henkilöstöjohtamisen palvelut

Adeccon henkilöstöjohtamisen palvelut

Adeccon henkilöstöjohtamisen palvelut kattavat koko työsuhteen elinkaaren – aina henkilöstön suunnittelusta ja hankinnasta henkilöstön kehittämiseen ja tarvittaessa sopeuttamiseen.

Henkilöstön kehittämispalvelut sisältävät monipuolisia valmennuspalveluja, ja henkilöstön suunnittelun palvelut koostuvat potentiaali- ja kompetenssianalyyseistä sekä tiimin profiilikartoituksista. Henkilöstön sopeuttamispalveluiden kokonaisuuteen kuuluvat muutosturva- sekä ura- ja uudelleensijoitusratkaisut.

Adeccon henkilöstön hankintapalvelut muodostuvat niin henkilöstövuokraus-, rekrytointi- kuin suorahakuratkaisuista sekä monipuolisista soveltuvuusarviointipalveluista. Lisäksi tarjoamme yrityksellesi työkaluja rekrytointimarkkinointiin ja työnantajamielikuvan rakentamiseen.

Adeccon soveltuvuusarviointi

Yrityksen menestys edellyttää oikeiden osaajien rekrytointia, mutta miten varmistua siitä, että valittu henkilö tuo kaivattuja ominaisuuksia tiimiin? Adeccon soveltuvuusarvioinnista saat vahvistusta rekrytointipäätökseesi – me varmistamme, että uudella työntekijälläsi on sekä potentiaalia menestyä tehtävässä tulevaisuudessa että tiimin sopiva toimintatapa. Esihenkilönä saat soveltuvuusarvioinnin kautta konkreettista tietoa uuden kollegan vahvuuksista ja kehittymisalueista ja sitä kautta tukea omaan esihenkilötyöhösi.

Yhteystiedot

Mikä tahansa yrityksesi henkilöstötilanne onkaan, Adeccon henkilöstöjohtamisen palveluista löytyy sopiva ratkaisu. Tiimimme koostuu vankan kokemuksen kerryttäneistä asiantuntijoista, jotka auttavat yritystäsi henkilöstön hankintaan, kehittämiseen, sopeuttamiseen ja suunnitteluun liittyvissä asioissa.

Maarit Yrjänheikki

Head of Recruitment Services

maarit.yrjanheikki@adeccogroup.com
+358 40 183 1791

Reeta Turunen

Assessment Psychologist

reeta.turunen@adecco.fi
+358 40 637 8025

Pauliina Rintala-Dimic

Assessment Consultant

pauliina.rintala-dimic@adeccogroup.com
+358 50 490 3459

Suvi Ikola

Senior Assessment Consultant

suvi.ikola@adecco.fi
+358 46 875 0107

Elias Dunkel

Assessment Psychologist

elias.dunkel@adecco.fi
+358 40 630 1125

Jenni Uusi-Autti

Senior Consultant, Assessment

jenni.uusi-autti@adeccogroup.com
+358 40 575 5899

Vanhempainvapaalla

Henkilöstön suunnittelu

Kompetenssi- ja potentiaalianalyysien sekä profiilikartoitusten avulla pystytään tunnistamaan henkilöstön nykytila ja tunnistamaan käyttämätöntä potentiaalia. Kompetenssianalyysinavulla voidaan tunnistaa yksilöt, joiden vahvuuksia voidaan edelleen kehittää parempaan tuottavuuteen (Upskill), sekä tunnistaa yksilöt, joiden työpanosta ja tuottavuutta voidaan tehostaa työnkuvan tai roolin muutoksilla (Reskill).

Henkilöstön potentiaali- ja kompetenssianalyysit

Henkilöstön potentiaali- ja kompetenssianalyysit ovat keskeinen osa strategista henkilöstön kehittämis- ja työyhteisön osaajasuunnittelua.

LUE LISÄÄ

Tiimin profiilikartoitus

Tiimin profiilikartoitukset ovat ratkaisevassa asemassa, kun yritykselläsi on tarve tunnistaa paremmin tiimien sisällä olevia vahvuuksia ja yhtä lailla kehittämiskohteita.

LUE LISÄÄ

Henkilöstön kehittäminen

Adeccon henkilöstön kehittämisen palveluihin kuuluvat esihenkilötyötä, perehdytystä (onboarding), johtamista ja tiimityötä tukevat valmennukset ja koulutukset. Tutustu palveluihimme alla ja klikkaa lue lisää -painiketta tutustuaksesi tarkemmin kunkin palvelun palvelukuvaukseen ja -lupaukseen.

Esihenkilöiden koulutus

Koulutuksemme on suunnattu henkilöstöhallinnolle, esihenkilöille tai johdolle, ja niiden avulla yrityksesi rekrytointiin ja työsuhteisiin liittyvät kriittiset toiminnat sujuvat onnistuneesti. LUE LISÄÄ

Onboarding-perehdytysvalmennus

Adeccon Onboarding-perehdytysvalmennuksen keskeinen tavoite on opastaa lähiesihenkilöä ja koko työyhteisöä tunnistamaan uuden työntekijän luontaiset työskentelytavat ja häntä ohjaavat motivaatiotekijät.

LUE LISÄÄ

Johtajuusvalmennukset

Adeccon johtajuusvalmennuksen keskiössä on yksilöiden johtajuuden määrittäminen ja tunnistaminen sidosryhmäpalautteiden pohjalta.

LUE LISÄÄ

Birkman-tiimivalmennukset

Adeccon Birkman-tiimivalmennuksen tavoitteena on tehdä sekä näkyväksi että ymmärrettäväksi yksilöiden ja tiimin erilaiset vahvuudet.

LUE LISÄÄ

Henkilöstön sopeuttaminen

Adeccon henkilöstön sopeuttamispalvelut tukevat yritystäsi ja henkilöstöäsi muuttuvissa henkilöstötilanteissa. Adeccon muutosturvapalvelu turvaa osaltaan yrityksen liiketoiminnan jatkuvuutta, ja ura- ja uudelleensijoitusvalmennus eli outplacement on laadittu tarjoamaan henkilökohtaista työhaun ohjausta ja uravalmennusta.

Muutosturvapalvelu

Adeccon muutosturvapalvelu on yrityksille ja sen muutostilanteessa oleville henkilöille kohdennettu, henkilöstöpalvelualan ammattilaisten tuottama palvelukokonaisuus. Muutosturvapalvelumme tähtää palveluun osallistujan uudelleentyöllistymiseen.

LUE LISÄÄ

Ura- ja uudelleensijoitusvalmennus

Adeccon ura- ja uudelleensijoitusvalmennus (outplacement) voidaan toteuttaa osana yrityksen henkilöstön osaamisen kehittämistä (kompetenssi- tai potentiaalianalyysit) tai osana muutosturvapalvelua.

LUE LISÄÄ

Uutiset ja blogit

Kurkkaa ammattilaistemme ura- ja rekrytointivinkit sekä uusimmat työelämään ja Adeccoon liittyvät uutiset, jotta tiedät, mistä työmarkkinoilla puhutaan!

Miten voimme auttaa yritystäsi?

Adecco tukee yritystäsi missä tahansa henkilöstötilanteessa ja työsuhteen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Olemme HR-kumppani, jonka kautta yrityksesi voi turvallisesti saada tukea henkilöstön hankkimiseen, kehittämiseen, suunnitteluun ja sopeuttamiseen.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!