Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Myynti

Myyntiroolissa työskentelevällä henkilöllä on suuri vastuu yrityksen kasvun rakentamisessa – vakuuttava ja luottamusta herättävä asiakastyöskentely vahvistaa yrityksen jalansijaa yrityksen asiakaskunnassa. Myyntiin hakeutuvilla henkilöillä on upeat mahdollisuudet kehittää uraansa ja rakentaa tärkeitä verkostoja. Myyntityössä on myös mahdollista liikkua asiakasrajapinnassa niin yritys- kuin kuluttajamarkkinoilla.

Me Adeccolla haluamme auttaa myynnin osaajia tavoittamaan heitä kiinnostavat organisaatiot, joissa he pääsevät kehittämään ammattitaitoaan, ja samalla tuemme asiakasyrityksiämme vahvistumaan oikean osaamisen avulla. Adeccon henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluissa korostuu se, että haluamme sekä työnhakijoiden että asiakasyritysten olevan tyytyväisiä prosesseihimme.

Tärkeimmät ominaisuudet myynnillisessä roolissa

Asiakas-orientoituneisuus

Aktiivisuus

Rohkeus ja ennakkoluulottomuus

Myynnillisessä roolissa työskentelevällä on mahdollisuus kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan, verkostoitua eri sidosryhmien edustajien kanssa ja päästä urallaan eteenpäin. Lisäksi monessa tehtävässä voi vaikuttaa omaan palkkatasoonsa. Menestyksekkäällä myyntihenkilöllä on vahvan kaupallisen ymmärryksen lisäksi intohimoa asiakastyöhön, vakuuttava ote tuotteen tai palvelun tarjoamisessa asiakkaille sekä kyky rakentaa suunnitelmallisesti myyntistrategioita ja -prosesseja. Myynnin vaihtelevissa rooleissa pääsee vakuuttamaan erilaisia asiakkaita ja sidosryhmiä, joten erinomaiset vuorovaikutustaidot korostuvat työnkuvassa.

Esimerkkejä myyntialan työpaikoista

 • Myyntipäällikkö
 • Myymälätyöntekijä
 • Myyntijohtaja
 • Ostaja
 • Key Account Manager
 • Konsultti

Löydä uusi työ Adeccon avulla!

Työpaikan etsiminen Adeccon kautta on helppoa ja vaivatonta. Käy kurkkaamassa, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla – jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole unelmiesi työtä tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksesi. Rekisteröidy Adeccon sivuilla työnhakijaksi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos meillä on sinua kiinnostava uramahdollisuus tarjolla!

Me tuemme sinua koko työsuhteesi ajan

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai haaveiletko seuraavasta askeleesta urapolullasi? Me Adeccolla autamme sinua, missä tahansa urapolkusi kohdassa oletkaan menossa.

Rekrytointiprosessi

Tutustu Adeccon asiantuntevaan rekrytointiprosessiin.

Lue lisää

Työntekijätarinoita

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin.

Lue lisää

Vinkkejä työnhakuun

Mitä ottaa huomioon uutta työtä hakiessa?

Lue lisää

”Vaikka meille tarve työvoimalle tuli yllättäen, ja juuri kesälomakauden alkaessa kesäkuussa, niin Adeccolta löytyi ratkaisu ongelmaamme erittäin nopeasti. Uusi henkilö oli palveluksessamme jo heinäkuussa. Suosittelen erittäin lämpimästi Adeccon palveluita, jos haluatte huolenpitoa ja mielenrauhaa henkilöstöpalveluihin.”

Akseli Leppänen, toimitusjohtaja, Kajaanin Tilitaito Oy

Kajaanin Tilitaito Oy on vuonna 1957 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen huolenpitoa ja mielenrauhaa taloushallinnon asioihin.

Adeccon työntekijänä saat

 • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
 • Vuosilomalain mukaan kertyvät lomat
 • Kattavat hyvinvointiedut ja työterveyspalvelut
 • Tukea kehittymiseen ja uuden oppimiseen koulutusrahaston avulla
 • Työhön kuuluvat, laadukkaat varusteet
 • Vastuullisen työnantajan tuen koko työsuhteesi ajan

Liiketoiminnan kasvua myynnistä

Ilman asiakkaita kiinnostavaa ja houkuttelevaa myyntityötä yrityksen tuotteet tai palvelut painuvat herkästi unholaan. Kun yrityksessä on riittävästi myynnillistä resurssia, on se vankka panostus yrityksen tulevaisuuteen. On siis tärkeää, että myyntirooleihin valitaan henkilöt, joilla on liiketoiminnallisen ajattelutavan lisäksi intohimoa myyntiin, tuloksellinen ja tavoitteellinen työskentelytyyli sekä yrityksen kaipaama arvopohja. Adeccon henkilöstöratkaisut antavat objektiivisen näkemyksen myyntivoiman hakuprosessiin.

Uuden työntekijän rekrytointi

Adeccon laadukas rekrytointiprosessi on yrityksellesi oikea valinta, kun yrityksesi voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen myynnin ammattilaiselle. Adecco voi tukea yritystäsi huolehtimalla koko rekrytointiprosessista alusta loppuun, mutta voit myös halutessasi valita tietyt rekrytointiprosessin osat hakijoiden esikarsinnasta haastatteluihin tai soveltuvuusarviointiin. Lisäksi tehokkaat digimarkkinointipalvelumme sekä esimerkiksi rekryvideomme ovat palveluja, joiden kautta yrityksesi voi löytää lisää myyntivahvuutta tiimiin.

LUE LISÄÄ REKRYTOINTIPROSESSISTA

Henkilöstövuokrauksesta tukea määräaikaisiin tarpeisiin

Kun yrityksesi kaipaa talousosastoon väliaikaista vahvistusta esimerkiksi sijaisuuden, vanhempainvapaan, sairaspoissaolon, projektin tai kiirehuipun ajaksi, henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun tarvittavan osaamisen turvaamiseksi. Henkilöstövuokrauksessa Adecco huolehtii niin hakuprosessista kuin työsuhteen huolehtimisesta työnantajan roolissa – näin yrityksesi voi suunnata resurssinsa liiketoimintaan. Tarvitseepa yrityksesi yhden kirjanpitäjän tai kokonaisen taloushallinnon tiimin, me autamme!

LUE LISÄÄ HENKILÖSTÖVUOKRAUKSESTA

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!