Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

KÄYTTÖEHDOT

Viimeisin päivitys: 15.12.2023

Nämä käyttöehdot ("Käyttöehdot") kertovat Adecco Finland Oy:n ylläpitämän adecco.fi- ja sihti.fi -sivustojen käyttöä koskevat säännöt, jonka rekisteröity osoite on Vernissakatu 1, 01300 Vantaa (jäljempänä "Adecco" tai "me") mukaan lukien tämän verkkosivuston kautta saatavilla oleva sisältö ("Verkkosivusto").

Alla on hakemisto, josta voit halutessasi siirtyä suoraan kyseiseen osioon.

HAKEMISTO:

Käyttöehtojen hyväksyminen
Pääsy verkkosivustolle
Verkkosivuston käyttö
Sisältö
Ei liikesuhdetta tai sijoitustarjousta
Immateriaalioikeudet
Linkit verkkosivustoiltamme ja verkkosivustoillemme
Henkilötiedot
Ei takuita, vastuun rajoitus
Vastuumme sinulle aiheutuneista menetyksistä tai vahingoista
Sovellettava laki ja toimivalta
Muutokset näihin käyttöehtoihin
Ota yhteyttä

1. Käyttöehtojen hyväksyminen

Käyttämällä verkkosivustoa ("sinä") vahvistat, että hyväksyt verkkosivustolla vierailusi aikana voimassa olevat käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Jos et hyväksy käyttöehtoja, et voi käyttää verkkosivustoamme. Suosittelemme, että tulostat tai lataat kopion näistä ehdoista myöhempää käyttöä varten.

Sisältö, jonka tarjoamme sinulle verkkosivuston kautta ("Sisältö"), voi olla erityisehtojen ("Erityisehdot") alaista, jotka hyväksyt aina, kun käytät tällaista sisältöä. Mikäli näiden käyttöehtojen ja erityisehtojen välillä on ristiriita, ovat erityisehdot ensisijaisia käyttöehtoihin nähden.

2. Pääsy verkkosivustolle

Pääsy verkkosivustolle on sallittu tilapäisesti, ja pidätämme oikeuden peruuttaa tai muuttaa sivustolla tarjoamaamme sisältöä ilman erillistä ilmoitusta heijastaaksemme muutoksia tuotteisiimme, palveluihimme, käyttäjiemme tarpeisiin ja liiketoimintaprioriteetteihimme.

Voimme ajoittain rajoittaa pääsyä joihinkin verkkosivuston osiin tai koko verkkosivustoon. Kaikki tällaiset rajoitukset tapahtuvat meidän harkintamme mukaan mistä tahansa syystä, mukaan lukien käyttöehtojen rikkominen, sivuston käyttäminen laittomiin tai moraalittomiin tarkoituksiin tai verkkosivuston eheyden, turvallisuuden tai maineen loukkaaminen, tai jotta voimme ylläpitää, parantaa tai muokata verkkosivustoa ja/tai sisältöä.

Emme takaa jatkuvaa, keskeytymätöntä ja turvallista pääsyä verkkosivustolle, emmekä ole vastuussa, jos verkkosivusto jostain syystä ei ole käytettävissä kokonaan tai osittain milloin tahansa tai minä tahansa ajanjaksona.

Emme takaa, että verkkosivuston ja/tai sisällön toiminnalliset ominaisuudet ovat virheettömiä tai että sen tuottavat palvelimet eivät sisällä viruksia tai muita haitallisia komponentteja.

3. Verkkosivuston käyttö

Voit vapaasti tehdä omat päätöksesi ja olet yksin vastuussa verkkosivuston käytöstä.

Olet vastuussa kaikista verkkosivuston käyttämiseen tarvittavista järjestelyistä. Olet myös vastuussa siitä, että kaikki henkilöt, jotka käyttävät verkkosivustoa internet-yhteytesi kautta, ovat tietoisia näistä käyttöehdoista ja kaikista sovellettavista erityisehdoista ja että he noudattavat niitä.

Jos valitset tai jos sinulle toimitetaan käyttäjätunnus, salasana tai jokin muu tieto osana turvatoimiamme, sinun on käsiteltävä näitä tietoja luottamuksellisina etkä saa paljastaa niitä kolmansille osapuolille. Meillä on oikeus poistaa käytöstä mikä tahansa käyttäjätunnus tai salasana, milloin tahansa, riippumatta siitä, oletko valinnut sen tai olemmeko antaneet sen, jos et mielestämme ole noudattanut jotakin näistä käyttöehdoista.

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt sen, ettet tee toimia, jotka voivat vahingoittaa imagoamme, etujamme tai oikeuksiamme tai minkä tahansa tytäryhtiömme ("Adecco-konsernin yhtiöt") oikeuksia tai jotka voivat vahingoittaa, tehdä hyödyttömäksi tai ylikuormittaa verkkosivustoa, tai millään tavalla estää muita vierailijoita käyttämästä verkkosivustoa normaalisti.

Toteutamme kohtuulliset turvatoimenpiteet, jotka riittävät virusten havaitsemiseen. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että internetin tietokonejärjestelmien nykyiset turvatoimenpiteet eivät ole täysin luotettavia ja että siksi emme voi taata virusten tai muiden elementtien, jotka voivat aiheuttaa muutoksia tietokonejärjestelmiisi (laitteistot ja ohjelmisto) tai järjestelmissäsi oleviin tietoihisi ja tiedostoihisi, puuttumista.

Et saa käyttää väärin verkkosivustoamme tuomalla sinne tietoisesti viruksia, troijalaisia, matoja, logiikkapommeja tai muuta materiaalia, joka on haitallista tai teknisesti haitallista. Et saa yrittää saada luvatta pääsyä verkkosivustollemme, palvelimelle, jolle verkkosivustomme on tallennettu, tai millekään verkkosivustollemme liitetylle palvelimelle, tietokoneelle tai tietokannalle. Et saa hyökätä verkkosivustoomme palvelunestohyökkäyksen tai hajautetun palvelunestohyökkäyksen kautta.

Ilmoitamme kaikista tällaisista rikkomuksista asianomaisille lainvalvontaviranomaisille ja teemme yhteistyötä näiden viranomaisten kanssa. Tällaisen rikkomuksen sattuessa oikeutesi käyttää verkkosivustoamme lakkaa.

4. Sisältö

Meillä ei ole velvollisuutta tarkistaa sisällön paikkansapitävyyttä, emmekä takaa sisällön hyödyllisyyttä, tarkkuutta, täydellisyyttä tai asianmukaisuutta ja/tai sisällön ajantasaisuutta. Suljemme nimenomaisesti pois kaiken vastuun sisältöä ja verkkosivustoa koskevista virheistä tai puutteista, paitsi siltä osin kuin tällainen vastuu aiheutuu petoksesta, vilpillisestä harhaanjohtamisesta, kuolemantuottamuksesta tai henkilövahingosta, joka johtuu laiminlyönnistämme.

Sisällön sisällyttäminen verkkosivustoon ei millään tavalla tarkoita henkilöstöpalveluiden tai muiden palvelujen tarjoamista. Adecco ja Adecco-konsernin yritykset nimenomaisesti sulkevat pois kaikenlaisen vastuun sisällön perusteella tekemistäsi päätöksistä.

5. Ei liikesuhdetta tai sijoitustarjousta

Verkkosivustoa ei ole tarkoitettu luomaan minkäänlaista liikesuhdetta sinun ja meidän välillemme.

Verkkosivustolla annetut tiedot eivät muodosta tarjousta tai kehotusta ostaa tai luovuttaa, käydä kauppaa tai tehdä mitään liiketoimia Adeccon arvopapereilla. Sinun ei pitäisi luottaa näihin tietoihin sijoituspäätöksiä tehdessäsi.

6. Immateriaalioikeudet

Kaikki verkkosivuston sisältö on joko meidän omistuksessamme tai meillä on siihen käyttölupa. Kaikki, mitä näet tai luet verkkosivustolla (kuten kuvat, valokuvat, piirrokset, tekstit, videoleikkeet ja muu materiaali) on maailmanlaajuisesti suojattu tekijänoikeus-, malli-, tavaramerkki- ja muilla immateriaalioikeuksilla.

Sinun on aina kunnioitettava kaikkia verkkosivuston ja sisällön immateriaalioikeuksia riippumatta siitä, ovatko ne meidän, Adecco-konsernin yhtiöiden tai kolmannen osapuolen omistamia. Et saa hankkia tai yrittää hankkia mitään sisältöä muilla tavoilla tai menetelmillä kuin niillä, jotka verkkosivusto on antanut sinulle saataville.

Nämä käyttöehdot tai verkkosivuston käyttö eivät missään tapauksessa anna sinulle muita oikeuksia kuin näissä käyttöehdoissa tai erityisissä ehdoissa määriteltyjä oikeuksia verkkosivustoon tai sisältöön.

Tämän vuoksi sinua kielletään kopioimasta, muuntamasta, levittämästä tai julkisesti viestimästä tai asettamasta saataville, lainaamasta, uudelleenkäyttämästä, lähettämästä uudelleen tai millään muulla tavalla käyttämästä millään keinolla tai menettelyllä mitä tahansa verkkosivuston tai sisällön osia, paitsi jos se sallitaan näissä käyttöehdoissa tai muissa asiaankuuluvissa erityisehdoissa tai sovellettavassa laissa tai, kun Adecco Group tai asianomaisten oikeuksien haltija on antanut nimenomaisen valtuutuksen.

7. Linkit verkkosivustoltamme ja verkkosivustollemme

Jos verkkosivusto sisältää linkkejä muille verkkosivustoille ja kolmansien osapuolien tarjoamiin resursseihin, nämä linkit ja resurssit on tarkoitettu vain tiedoksi. Tällaisia linkkejä ei pidä tulkita niin, että hyväksyisimme linkitettyjä verkkosivustoja tai tietoja, joita saatat saada niiltä.

Emme voi hallita näiden sivustojen tai resurssien sisältöä.

Suosittelemme, että luet kolmansien osapuolien verkkosivustojen käyttöehdot ja tarkistat ne säännöllisesti. Olet itse vastuussa siitä, käytätkö kolmannen osapuolen verkkosivustoja. Kolmannen osapuolen sivustoille johtavien linkkien seuraaminen on omalla vastuullasi.

Et saa luoda linkkiä verkkosivustollemme kolmannen osapuolen verkkosivustolta, ellet ole hankkinut etukäteen kirjallista lupaamme. Pidätämme oikeuden peruuttaa kaikki linkitysluvat ilman erillistä ilmoitusta.

8. Henkilötiedot

Lisätietoja siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi, löytyy tietosuojailmoituksessamme (joka päivitetään ajoittain).

9. Ei takuita, vastuun rajoitus

Sisältö on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi. Verkkosivustoa ja sisältöä ei ole tarkoitettu tarjoamaan sinulle neuvoja, joita sinun pitäisi noudattaa. Sinun on hankittava ammatti- tai asiantuntijaneuvoja ennen kuin ryhdyt sisällön perusteella mihinkään toimiin.

Vaikka pyrimmekin päivittämään verkkosivustolla olevia tietoja, emme anna mitään takeita tai takuita siitä, että verkkosivusto ja/tai sisältö on tarkkaa, täydellistä, virheetöntä tai ajan tasalla tai että verkkosivuston käyttö ja/tai Sisältö ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia.

Sisällön sisällyttäminen verkkosivustoon ei millään tavalla tarkoita henkilöstöpalveluiden tai muiden palvelujen tarjoamista. Adecco ja Adecco-konsernin yritykset nimenomaisesti sulkevat pois kaikenlaisen vastuun sisällön perusteella tekemistäsi päätöksistä.

10. Vastuumme sinulle aiheutuneista menetyksistä tai vahingoista

Verkkosivuston käyttö on omalla vastuullasi, mutta emme sulje pois tai rajoita millään tavalla vastuutamme sinua kohtaan tilanteissa, joissa se olisi laitonta.

Kun sovellettava laki sallii vastuun poissulkemisen, emme ole vastuussa mistään tappioista tai vahingoista, jotka johtuvat verkkosivuston tai sisällön käytöstä tai liittyvät siihen. Emme ole vastuussa etenkään välillisistä menetyksistä, kuten käytön menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymisestä, menetetyistä voitoista tai tietojen menetyksestä.

11. Sovellettava laki ja toimivalta

Näitä käyttöehtoja ja kaikkia tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä koskevia kysymyksiä säätelevät Suomen lait. Erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvotteluteitse. Jos neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

12. Muutokset näihin käyttöehtoihin

Saatamme päivittää näitä käyttöehtoja ajoittain. Jos vierailet verkkosivustolla, tarkista nämä käyttöehdot varmistaaksesi, että ymmärrät kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot. Jos et hyväksy käyttöehtoja, älä käytä verkkosivustoa. Jos olet rekisteröitynyt palveluihimme ja olet hyväksynyt nämä käyttöehdot, lähetämme sinulle ilmoituksen jollakin tavallisista tavoista, joilla kommunikoimme kanssasi.

13. Ota yhteyttä

Tätä verkkosivustoa koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita ja ne tulee osoittaa Adecco Finland Oy, Vernissakatu 1, 01300 Vantaa, tai sähköpostilla privacy@adecco.fi