Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

TURVALLISUUS & TIETOJENKALASTELU

Latest update: December 2023

Monissa maissa on raportoitu useista Adecco-nimeä ja tavaramerkkiä käyttävistä petosyrityksistä. Adecco tai Adecco Finland Oy:n tai sen tytäryhtiön edustaja EI KOSKAAN pyydä minkäänlaista maksua hakijalta tai vuokratyöntekijältä työnhaun tai valintaprosessin aikana.

Olemme saaneet tiedon, että ADECCO-nimeä ja tavaramerkkiä käyttävät useissa maissa henkilöt, jotka eivät liity millään tavalla Adecco-konserniin. Nämä henkilöt julkaisevat työpaikkailmoituksia yleisillä verkkosivustoilla nimellä "Adecco" ilman lupaamme. Meidän on myös syytä uskoa, että näiden henkilöiden sähköpostit, kirjeet, puhelut ja muut toimet ovat vain laittomia yrityksiä saada rahaa ja päästä käsiksi työnhakijoiden ja vuokratyöntekijöiden henkilötietoihin ja luottamuksellisiin tietoihin.

Suojaa itseäsi

Ennen kuin luovutat henkilötietoja, henkilöllisyystodistuksen tai pankkitilitietoja työnhaun aikana, varmista, että yhteyshenkilösi on valtuutettu Adeccon edustaja. Voit varmistaa tämän ottamalla yhteyttä Adeccon toimistoon maassasi. Löydät luettelon maista, joissa toimimme, verkkosivustoltamme osoitteessa www.adeccogroup.com/worldwide-locations.

Varo odottamattomia sähköpostiviestejä, pikaviestejä, vastaajaviestejä tai fakseja, joiden väitetään olevan Adeccolta. Rikolliset voivat yrittää lähettää haittaohjelmia tai päästä käsiksi tietoihisi tai tileillesi sähköpostin, puhelimen tai tekstiviestin avulla. Jos saat tällaisen viestin, ota yhteyttä maasi Adecco-toimistoon ja varmista, että viesti on aito.

Jos uskot, että olet joutunut tällaisten huijausten uhriksi, suosittelemme, että ilmoitat tapauksesta paikallisille viranomaisille mahdollisimman pian.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat ilmoittaa Adeccon nimen ja tavaramerkin väärinkäytöstä, ota yhteyttä Adeccon toimistoon siinä maassa, jossa tapaus tapahtui. Jos Adecco ei toimi kyseisessä maassa, lähetä sähköpostia osoitteeseen compliance@adecco.com tai käy osoitteessa www.aceconduct.com.

Jos etsit työtä maastasi, ota meihin yhteyttä. Luettelo maista, joissa toimimme, löytyy verkkosivustoltamme osoitteessa www.adeccogroup.com/worldwide-locations.