Announcement bar for clients

Työnhakijoiden tietoturva ja tietojenkalastelu

Useissa maissa on raportoitu useita Adeccon nimellä tapahtuneita huijausyrityksiä. Tiedoksesi, että kukaan Adeccon edustaja EI koskaan pyydä minkään tyyppistä maksua työnhakijalta tai työntekijältä työnhaun tai valintaprosessin aikana.

Meille on ilmoitettu, että henkilöt, jotka eivät liity millään tavalla Adecco Groupiin, käyttävät ADECCO-nimeä ja -tuotemerkkiä useissa maissa. Nämä henkilöt julkaisevat työpaikkailmoituksia yleisillä mainostussivustoilla käyttämällä Adecco-nimeä ilman lupaamme. Meillä on myös syytä uskoa, että näiden henkilöiden soittamat puhelut ja heidän lähettämänsä sähköpostiviestit ja kirjeet sekä muut toiminnot ´eivät ole muuta kuin laittomia yrityksiä hankkia rahaa ja käyttää työnhakijoiden henkilökohtaisia ja luottamuksellisia tietoja.

Olemme tällä hetkellä tietoisia useista huijaustapauksista, joissa käytetään Adecco-nimeä Kanadassa, Ranskassa, Ghanassa, Hong Kongissa, Italiassa ja Yhdysvalloissa.


Huolehdi tietoturvastasi

Varmista ennen minkään henkilötiedon, -tunnuksen tai pankkitilitiedon julkaisemista työnhakuprosessin aikana, että yhteyshenkilösi on valtuutettu Adeccon edustaja. Voit vahvistaa tämän ottamalla yhteyttä maasi Adecco-toimistoon. Etsi toimipaikat täältä.

Ole varovainen liittyen odottamattomiin sähköpostiviesteihin, pikaviesteihin, puhelinviesteihin tai fakseihin, joissa väitetään, että ne ovat peräisin Adeccolta. Jos vastaanotat kyseisen viestin, ota yhteyttä maasi Adecco-toimistoon ja vahvista, että viesti on laillinen.

Jos uskot, että olet huijauksen uhri, suosittelemme vahvasti, että ilmoitat tapauksesta paikallisille viranomaisille.


Ota yhteyttä

Jos haluat ilmoittaa Adecco-nimen ja -tuotemerkin väärinkäytöstä, ota yhteyttä Adeccon toimistoon siinä maassa, jossa tapaus ilmeni. Jos Adecco ei toimi tässä maassa, lähetä ilmoitus osoitteeseen: compliance@adecco.com tai www.aceconduct.com.

Jos etsit kansainvälistä työmahdollisuutta, eri maiden avoimet työpaikat on saatavilla - Adeccon työskentele ulkomailla -alustalta..