Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Adecco yhteistyöhön Gubben kanssa

Yhteiskuntavastuulla on maailmanlaajuisesti tärkeä rooli Adecco-kollegojen työssä. Adeccon yhteiskuntavastuuohjelmat pureutuvat suurelta osin nuorisotyöttömyyden ongelmiin ja niiden mahdollisiin ratkaisuihin sekä varojen keräämiseen lasten ja nuorten hyvinvointia tukeville säätiöille ympäri maailman. Vaikka nuoret ja lapset ovat ehdottoman lähellä Adeccolaisten sydämiä, halusimme tänä vuonna paneutua ja vaikuttaa omalta osaltamme myös vanhusten hyvinvointiin. Vanhuusvuosien pitäisi olla meille niitä onnellisimpia. Valitettavasti monelle näin ei kuitenkaan ole ja Suomessa suuri osa vanhuksista kärsii yksinäisyydestä ja masennuksesta.

Arvojemme mukaisesti ja yhteiskuntavastuullisuuttamme kunnioittaen päätimme, että on aika tehdä asialle jotain. Yhteistyö Gubben kanssa oli luonteva ja konkreettinen tapa vaikuttaa ja tehdä hyvää. Gubbe on uudenlainen ei-sairaanhoidollinen vanhuspalvelu, joka pitää ikäihmisen aktiivisena, auttaa arjen askareissa sekä samalla tuo turvaa koko perhepiirille. Adecco ja Adeccon tytäryhtiö Sihti antavat siis tänä vuonna lahjaksi iloa ja aikaa yksinäiselle, vähävaraiselle vanhukselle. Lisäksi työllistämme nuoren vuodeksi eteenpäin merkityksellisen osa-aikatyön pariin Gubbe-Sydänystävänä. ”Gubbe-yhteistyön myötä löysimme upean tavan yhdistää nuorten ja vanhusten auttamisen”, Suvi Onkamo-Häkkinen, Adecco Finland Oy:n toimitusjohtaja, kertoo.

Mitä yhteistyö tarkoittaa käytännössä?

Gubbe etsii yhden yksinäisen ja vähävaraisen vanhuksen ja vanhukselle oman Gubbe-Sydänystävän, eli nuoren, joka vierailee vanhuksen luona viikoittain vuoden ajan. Nuori auttaa arjen askareissa, kannustaa ulkoilemaan tai ihan vain on läsnä ja kuuntelee – mitä ikinä vanhus eniten kaipaa juuri sillä hetkellä. Työllistämme yhden nuoren osa-aikatyön pariin vuoden ajaksi ja ehkäisemme näin käytännön tasolla myös nuorisotyöttömyyttä ja siitä johtuvaa syrjäytymistä.

Kummitoiminnan lisäksi haluamme tukea Gubben nuoria työntekijöitä työuransa alkutaipalella tarjoten mm. uraohjausta ja apua työnhakudokumenttien laatimisessa. Adeccon asiantuntijat toimivat myös oman Gubbe-sydänystävämme mentoreina työnhakuun ja työelämään liittyen.

Seuraathan somekanaviamme, sillä siellä viestimme säännöllisesti Gubbe-vanhuksemme sekä Sydänystävämme kuulumisia! Voit tutustua Gubbe-palveluun Gubben sivuilla.

Kirjoittaja
Adecco

Muita sinua kiinnostavia blogitekstejä