Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Sähköasentajat Uusimaa

Uusi
 • Kategoria
  Rakennusala
 • Työpaikan tunniste
  00057093
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vantaa

Hei sähköasentaja!

Haemme sinua asiakasyritystemme tarpeisiin Uudenmaan alueella. Olitpa sitten kokenut konkari tai vasta tutkinnon suorittanut motivoitunut tekijä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!
Sähköalan asiakasyrityksia on useampi ja heidän tarjoamat työtehtävät vaihtelevat erilaisista sisäsähköasennuksia, laajempien kiinteistö- tai teollisuusympäristöjen sähköasennuksiin tai vaikka ratasähkötöihin. Työtä tarjotaan kokopäiväisesti ja mahdollisuus on myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme työhön sähköasentajan koulutusta sekä voimassa olevia alakohtaisia lupakortteja. Hyödyksesi on myös B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.
Kuulemme mielellämme, millaista kokemusta sinulta jo löytyy ja millainen sähköasentajan työ sinua kiinnostaa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkkaus neuvotellaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan asiakasyrityksen käyttämää työehtosopimusta soveltaen.

Lisätietoja voit kysyä: Veikko Salmi, veikko.salmi@adecco.fi

Avainsanat: sähköasentaja, talonrakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa

Katso myös nämä työpaikat