Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Pintakäsittelijöitä Otanmäkeen

 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00057372
 • Sopimus
  Vakituinen
 • Sijainti
  Kajaani

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Skoda Transtechille liiketoiminnan kasvun tueksi PINTAKÄSITTELIJÖITÄ pitkäkestoisiin työsuhteisiin Otanmäen tehtaalle.

TYÖTEHTÄVÄT:
Päivittäiseen työhösi sisältyy kiskokalusto- ja/tai konepajatuotteiden maalaustyöt oheistöineen. Kuten hiekkapuhallus, hionta ja maalaustyöt korkeapaineruiskulla.

Koska kiskokalustotuotteiden suunniteltu käyttöikä on pitkä, runkorakenne vaatii monivaiheisen pintakäsittelyprosessin, jota ohjaavat kansainväliset laatustandardit. Työssä hyödynnetään ohjeistettuja maalausjärjestelmiä, joihin tulet saamaan hyvän perehdytyksen. Työmenetelmä on korkeapaineruiskutus ja kaikki työvaiheet tehdään manuaalisesti.

Työturvallisuus on kaiken toiminnan lähtökohta ja työmenetelmiä pyritään jatkuvasti kehittämään niin henkilöstön kuin ympäristön turvallisuuden takaamiseksi.

Tehtävässäsi raportoit työnjohtajalle ja toimit osana tiimiä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja vuorot vaihtuvat viikoittain. Saat taatusti osaavan työnjohtajan ja tiimin tuen työssäsi menestymiseen.

TARJOAMME SINULLE:
Pitkäkestoisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa, mahdollisuuden kasvaa kansainvälisessä organisaatiossa ja luoda juuri omannäköinen urapolku. Skoda Transtechilla pääset osaksi yli 700 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työnteossa korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, yhteistyö sekä laatu. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.

TOIVOMME HAKIJALTA:
- työhön soveltuvaa koulutusta, tai vähintään kahden vuoden aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta korkapaineruiskun käytöstä ja hiekkapuhalluksesta
- oma-aloitteista asennetta, hyviä tiimityötaitoja ja halua kehittää omaa osaamista
- valmiutta vuorotyöhön
- työturvallisuuden priorisointia
- hyvää fyysistä kuntoa
- hyvää kuvanlukutaitoa
- kykyä työskennellä korkeissa paikoissa
- kokemusta pulverimaalauksesta
- kokemus Teknoksen maaleista katsotaan eduksi

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta, sekä urakka- ja tuntipalkkausta.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Kajaani ja työt aloitetaan Adeccon kirjoilla. Määrätyn työssäoloajan jälkeen Sinulla on mahdollisuus siirtyä Skoda Transtechin kirjoille tilanteen ja halusi mukaan. Työsopimuksen voimaantulo edellyttää läpäistyn huumausainetestin.

YRITYKSESTÄ
Skoda Transtech Oy, joka tunnetaan nimellä Skoda Group Region North, on osa Skoda Transportation Groupia. Olemme Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun raidekaluston valmistaja ja merkittävä vaativien konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta Skodalla on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja he ovat erityisen ylpeitä valmistamistaan kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttori sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksiköt toimivat Helsingissä sekä Tampereella.

OTA YHTEYTTÄ:
Lisätietoja tehtävästä antavat HR-konsultit:
Heli Keränen p. 050 44444 65 / heli.keranen@adecco.fi
Sanna Kovalainen p. 050 44444 25 / sanna.kovalainen@adecco.fi

JÄTÄ HAKEMUS:
Vastaanotamme ja käsittelemme hakemukset järjestelmämme kautta. Hakemukseen pääset oheisen linkin kautta.

Avainsanat: pintakäsittelijä, maalari, Kainuu, tehdastyö, Adecco Finland, Adecco, Skoda Group

Katso myös nämä työpaikat