Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Ostaja pukeutumisosastolle Veljekset Keskinen

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00057584
  • Sopimus
    Vakituinen
  • Sijainti
    Tuuri

Haemme Tuuriin, Suomen suurimpaan kyläkauppaan, Veljekset Keskinen Oy:lle pukeutumisosaston Ostajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat pukeutumisosaston operatiivinen ostotoiminta sekä tuotteiden ennakkotilaukset. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan mainoksia ja kampanjoita. Osallistut myös muihin ostotiimin tehtäviin.

ODOTAMME JA ARVOSTAMME HAKIJALTA
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta pukeutumisalalta ja ostotoiminnoista sekä aitoa innostusta muodin ja trendien seuraamiseen. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot sekä päätöksentekokykyä. Työotteeltasi olet aktiivinen, täsmällinen ja joustava. Olet valmis ajoittain matkustamaan työssäsi ja joustat tarvittaessa työajoissa. Osaat toimia erilaisten ihmisten kanssa, haluat antaa omia ideoitasi ja omaa näkemystäsi ostotoiminnan kehittämiseen sekä haluat päästä hyviin tuloksiin yhdessä tiimisi kanssa. Työssä edellytetään suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

MITÄ TARJOAMME
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja käytännönläheisen oston tehtävän Suomen suurimmassa tavaratalossa. Työsi tukena sinulla tulee olemaan osaava työyhteisö ja organisaatio. Saat käyttöösi myös Veljekset Keskinen Oy:n työsuhde-edut. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa osaltasi Suomen suurimman tavaratalon toimintaan ja menestykseen.

VELJEKSET KESKINEN OY
Etelä-Pohjanmaalla, Alavuden kaupungin Tuurissa, reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa vuosittaista kävijää. Pelkästään Kyläkaupassa asiointi on elämys, mutta asiakkaille halutaan kuitenkin antaa enemmän ja siksi Kyläkaupassa tapahtuu aina jotain. Kyläkaupan ainutlaatuiset tapahtumat ja elämykset tarjoavat uusia kokemuksia ympäri vuoden.

OTA YHTEYTTÄ
Haethan tehtävää 19.5.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Minna Nummelin (minna.nummelin@adecco.fi, 040 357 2654)

Avainsanat;
Ostaja, pukeutuminen, urheilu, muoti, hankinta, Tuuri, Veljekset Keskinen Oy

Katso myös nämä työpaikat