Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Avoin haku teollisuuden tehtäviin

Uusi
 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00056779
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vantaa

Oletko miettinyt, miten erilaiset teollisuuden tuotteet valmistuvat? Nautitko päästä näkemään konkreettisesti omien käsiesi jäljen?

Etsimme pääkaupunkiseudun eri asiakasyritystemme teollisuuden tehtäviin työntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin keväästä alkaen. Työtehtävinäsi voit tehdä esimerkiksi kokoonpanoa, tuotantokoneiden ajoa, laadunvalvontaa tai pakkausta.

Toivoisimme, että sinulta löytyy jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä tai omaat teknisen taustan esimerkiksi koulutuksen tai harrastusten kautta. Sitäkin tärkeämpää on oma-aloitteinen asenne, palo uuden oppimiseen, laadukkaaseen työhön ja kyky onnistua tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Eduksesi on myös valmius tehdä vuorotyötä. Vaatimuksena on hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme teollisuuden alan mielenkiintoisimpia työpaikkoja, TES:in mukaisen palkkauksen sekä mahdollisen tuotantobonuksen. Sinulla on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen uraan teollisuuden tehtävissä.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Adeccon sivujen kautta, sillä kuulemme sinusta mielellämme lisää. Mikäli taustasi vaikuttaa sopivalta, saatamme kutsua sinut haastatteluun nopeallakin aikataululla.

Katso myös nämä työpaikat