Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Vantaa

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Henkilöstöpalvelut kattavasti Vantaalla

Adeccon Vantaan toimisto auttaa asiakasyrityksiään ja osaajia kohtaamaan hyvällä asenteella! Vantaalla tarjoamme monipuolisesti ja joustavasti erilaisia henkilöstöratkaisuja henkilövuokrauksesta rekrytointiprosessien läpiviemiseen. Tiimimme asiantuntijat ovat aina valmiita auttamaan yrityksiä ja osaajia kohtaamaan sekä toiminaan yhdessä haastavampienkin toimeksiantojen loppuun saattamisessa.

Tiimimme koostuu sanavalmiista tiimipelaajista, intohimoisista asiakaspalvelijoista sekä tehopakkauksista, joilla asennetta, ammattitaitoa ja iloa riittää! Työsuhdeasiantuntijamme osaa hoitaa kimurantitkin työsuhdekiemurat, ja konsulteillamme on ratkaisut asiakkaiden haastaviinkiin tarpeisiin. Vantaalla naurua riittää jokaiseen päivään, ja asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa yhteistyötä tehdään aina hyvällä fiiliksellä. Uskomme siihen, että työt tulee tehdä tosissaan ja ripeällä otteella, muttei koskaan ilman iloa ja naurua.

Yhteystiedot

Pääkonttorimme

Adecco Finland Oy
Vernissakatu 1
01300 Vantaa

Katri Kupari

Area Director

katri.kupari@adecco.fi
+358 40 685 7425

Ville Kivimäki

Branch Manager

ville.kivimaki@adecco.fi
+358 40 848 3544

Ville Löfman

HR Consultant

ville.lofman@adecco.fi
+358 40 536 6198

Nhung Doan

Senior Employee Relations Specialist

nhung.doan@adecco.fi
+358 40 636 0787

Markus Räsänen

HR Consultant

markus.rasanen@adecco.fi
+358 40 089 2629

Veikko Salmi

HR Consultant

veikko.salmi@adecco.fi
+358 40 354 4809

Jenny Karjalainen

HR Consultant

jenny.karjalainen@adecco.fi
+358 40 152 6145

Arno Tatti

HR Consultant

arno.tatti@adecco.fi
+358 40 779 3445

Sanna Lehtinen

HR Consultant

sanna.lehtinen@adecco.fi
+358 40 352 4131

Jasmin Rajamäki

HR Consultant

jasmin.rajamaki@adecco.fi
+358 40 630 9032

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Vantaalla

Vantaan tiimi on keskittynyt logistiikan, tuotannon ja teollisuuden alan hakuihin, mutta olemme ehdottomasti valmiita auttamaan yritystäsi löytämään tekijät niin suorittavan tason kuin asiantuntijatason tehtäviin toimialasta riippumatta. Tämän mahdollistaa ammattimainen ja asiantunteva tiimimme.

Asiakkaitamme ovat niin paikalliset yritykset kuin suuremmat globaalit toimijat – kansainvälisesti tunnettuja asiakasyrityksiämme ovat muun muassa DHL, DSV, ABB ja Thales. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava kumppani, joka tukee yrityksiä kehittymään ja kasvamaan yrityksen kannalta oikean ja tarvittavan osaamisen kautta. Henkilöstövuokraus- ja rekrytointiprosessit sekä suorahaku- ja arviointipalvelut ovat asiakkaidemme hyödynnettävissä.

Tiimimme toimii koko pääkaupunkiseudulla sekä sen kehyskunnissa. Tiimillämme on hyvä paikallistuntemus niin yrityksistä, hakijoista kuin työmarkkinoista. Teemme lisäksi tiivistä yhteistyötä Helsingin ja Kotkan tiimien kanssa löytääksemme tehokkaasti asiakasyrityksiämme täydentävät osaajat.

Etsin työntekijöitä

Avoimet työpaikat Vantaalla

Vantaalla haluamme yhdistää asiakasyritykseemme sopivat osaajat ja tarjota tämän päivän sekä tulevaisuuden osaajille uusia mahdollisuuksia urapoluilla. Etsitpä täysin uutta uraa tai haluat päästä kehittymään tulevaisuuden osaajaksi, olemme apunasi! Työntekijöillemme olemme vastuullinen työnantaja ja välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Voit olla meihin aina yhteydessä, jos jokin työsuhteeseesi liittyvä asia askarruttaa mieltäsi.

Adecco Vantaan avulla uusi työpaikka löytyy muun muassa logistiikkatyöntekijöille, tuotannon osaajille, järjestelmäinsinööreille, toimiston moniosaajille ja asiakaspalvelijoille. Etsitkö vakituista tai määräaikaista työsuhdetta, osa-aikaista tai kokoaikaista työtä, vai haluatko keikkailla muutamia kertoja viikossa? Ota meihin yhteyttä ja anna meidän löytää seuraava mielekäs työpaikkasi!

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!