Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Vaasa

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Henkilöstöpalvelut kattavasti Vaasassa

Adeccon Vaasan toimipiste on palvellut asiakasyrityksiä ja työntekijöitä jo lähes kahden vuosikymmenen ajan Pohjanmaan maalauksellisessa rannikkokaupungissa. Toimistomme sijaitsee aivan Vaasan keskustan sydämessä, kauppatorin liepeillä, joten meidät tavoittaa helposti myös paikan päällä.

Jokainen jäsen palvelee asiakasyrityksiään ja työntekijöitään hyvällä fiiliksellä, suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla!

Yhteystiedot

Adecco Vaasa

Kauppapuistikko 11B
65100 Vaasa

Tatu Savolainen

Area Director

tatu.savolainen@adeccogroup.com
+358 50 555 5210

Samuli Mäki-Rajala

Branch Manager

samuli.maki-rajala@adecco.fi
+358 40 557 4829

Minna Nummelin

HR Consultant

minna.nummelin@adecco.fi
+358 40 357 2654

Jenna Sikström

HR Consultant

jenna.sikstrom@adecco.fi
+358 40 194 8229

Janne Henriksson

HR Consultant

janne.henriksson@adecco.fi
+358 40 154 5851

Pauliina Rintala-Dimic

Senior Assessment Consultant

pauliina.rintala-dimic@adeccogroup.com
+358 50 490 3459

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Vaasassa

Mitä tahansa henkilöstötarpeita yrityksessäsi ilmenee, Adecco Vaasan asiantunteva tiimi tukee sinua ja auttaa ratkaisemaan tilanteen kuin tilanteen. Vuosikymmenten varrella olemme kerryttäneet ymmärrystä paikallisten yritysten ja työnhakijoiden tarpeista.

Tuemme asiakasyrityksiämme missä tahansa henkilöstötilanteessa. Henkilöstövuokraus mahdollistaa henkilöstötarpeiden täyttämisen joustavasti, vaivattomasti ja nopeasti, ja kattavat rekrytointi- ja arviointipalvelumme tuovat asiakasyrityksillemme varmistusta rekrytointipäätösten tekemiseen. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakasyritystemme kanssa esimerkiksi oppisopimuskoulutuksiin liittyen.

Osaava tiimimme auttaa asiakasyritystä toimialasta ja yrityksen kokoluokasta riippumatta joustavasti ja tehokkaasti. Teollisuus ja ennen kaikkea energiateollisuus ovat ottaneet vahvan jalansijan Vaasan talousalueesta, ja olemmekin pitkään tehneet yhteistyötä alueen suurimpien työllistäjien, ABB:n ja Wärtsilän, kanssa. Lisäksi liikumme tuotannon ja logistiikan aloilla, ja asiakkuuksiimme kuuluu kansainvälisistä logistiikkayrityksistä DHL.

Etsin työntekijöitä

Avoimet työpaikat Vaasassa

Etsitkö kokoaikaista ja pitkäkestoista työtä, vai onko sinulla tavoitteena löytää joustava työ esimerkiksi opintojesi oheen? Millainen elämäntilanteesi onkaan juuri nyt, Adecco Vaasan kautta seuraava työpaikkasi voi löytyä nopeallakin aikataululla!

Meidän kauttamme voit työllistyä esimerkiksi tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin, logistiikkatyöntekijäksi tai yhtä lailla asiakaspalvelutehtäviin ja suunnitteluinsinööriksi. Tarjoamamme työtehtävät ovat siis todella monipuolisia, ja avullamme uuden työtehtävän löytävät niin tuotannon osaajat kuin asiantuntijat asiakasyrityksiimme.

Vuokratyöntekijänämme olemme työnantajasi ja vastaamme siitä, että työsuhteesi eri vaiheet sujuvat asianmukaisesti. Rekrytointiprosessin kautta työllistyessäsi solmit työsuhteen asiakasyrityksemme kanssa.

Onko sinulla kiikarissa uusi työpaikka Vaasan seudulla? Voit käydä kurkkaamassa Vaasan avoimet työpaikat tai ota meihin suoraan yhteyttä. Autamme sinua mielellämme löytämään mielekkään työtehtävän!

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!