Announcement bar for clients

Turku

Henkilöstöpalvelut kattavasti Turussa

Aivan Turun tuomiokirkon liepeillä sijaitseva Adeccon Turun toimisto on auttanut asiakasyrityksiään löytämään uusia osaajia ja tukemaan taitavia työnhakijoita urapoluillaan jo vuodesta 1999. Tarjoamme monipuolisesti ja joustavasti erilaisia henkilöstöratkaisuja henkilövuokrauksesta rekrytointiprosessin läpiviemiseen ja monipuolisiin henkilöstön kehittämispalveluihin.

Yhteystiedot

Adecco Turku

Eerikinkatu 2
20100 Turku

Hannele Wasenius

Branch Manager

hannele.wasenius@adecco.fi
+358 50 595 5806

Jarmo Rintala

Account Manager

jarmo.rintala@adecco.fi
+358 50 386 9831

Seppo Turunen

HR & Sales Consultant

seppo.turunen@adecco.fi
+358 40 635 7833

Akseli Uutela

HR Consultant

akseli.uutela@adecco.fi
+358 40 680 4425

Sirpa Fäldén

HR Consultant

sirpa.falden@adecco.fi
+358 40 530 2612

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut Turussa

Olemme Turun Adeccolla vuosien saatossa tehneet yhteistyötä niin kansainvälisten tunnettujen konsernien kuin paikallisten yritysten kanssa. Asiakasyritystemme kanssa yhteistyössä painotamme kumppanuutta; haluamme tukea yrityksiämme kehittymään ja kasvamaan oikean ja tarvittavan osaamisen kautta.

Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella, joten Turun Adeccolla on vahva paikallistuntemus sekä alueen yrityksistä että työnhakijoista. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä yksikköömme kuuluvien Rauman ja Lohjan tiimien kanssa, jotta voimme entistä laveammalla tasolla löytää sopivia tekijöitä yrityksille ja mielenkiintoisia työpaikkoja työtä hakeville. Yksi Adecco Turun vahvuuksista on kyky löytää yritykseen sopivat osaajat rooliin kuin rooliin – Turun talousalueella työllistämme osaajia niin suorittaviin rooleihin kuin asiantuntija- tai päällikkötason tehtäviin. Ymmärrämme eri toimialojen tarpeet; olemme erityisesti suuntautuneet logistiikan, teollisuuden ja tuotannon rooleihin.

Tavoitteenamme on yhdistää osaava työntekijä ja mielenkiintoinen työpaikka. Tähän pyrkii yhteen hiileen puhaltava, kokenut, sitoutunut ja asiantunteva henkilöstömme.

Etsin työntekijöitä

Avoimet työpaikat Turussa

Työnhakijalle me voimme tarjota laajat, vuosien varrella syntyneet verkostomme ja valmiit kontaktimme Turun alueen yrityksiin. Olemme tehneet usean alansa tunnetun yrityksen kanssa yhteistyötä jo vuosia, ja kauttamme uusille urapoluille ovat löytäneet IT-alan asiantuntijat, asiakaspalvelijat, sähköasentajat ja varastotyöntekijät.

Työntekijöillemme olemme vastuullinen työnantaja ja välitämme siitä, että työntekijöiden työsuhteet ovat kunnossa. Turun Adeccolla työntekijämme työllistyvät elämäntilanteensa mukaan kokoaikaisesti ja vakituisesti tai osa-aikaisesti.

Etsin työtä

”Yhteistyö Adeccon kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Olemme saaneet Adeccolta aina nopeasti työntekijät muuttuviin tarpeisiin. Adeccon työntekijät tekevät meillä esimerkiksi telakalla laivan rakennusaikaisia sähköasennustöitä. Adeccon kautta olemme löytäneet hyvät tekijät projektiimme, ja osa heistä on työskennellyt meillä jo vuosia.”

Tomi Ojala, Ramirentin vastaava työnjohtaja, sähkötyöt

Ramirent on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia.

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!