Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Tampere

Henkilöstöpalvelut kattavasti Tampereella

Suamen kiakkopääkaupungissa on muutakin hienoa tarjolla kuin viihdyttävää jääkiakkoa. Jo reilun parinkymmenen vuoden ajan Näsijärven rantamilla toiminut Adecco Tampere nimittäin yhdistää asiakasyrityksiään ja erityisesti logistiikan, teollisuuden ja tuotannon työntekijöitä.

Tampereen toimistomme sijaitsee entisellä Tampellan tehdasalueella, aivan ydinkeskustan laidalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimistolla sinua on vastassa energinen ja loistavalla yhteishengellä varustettu tiimi, joka tarttuu asiakkaalta tulleeseen tilaukseen tai työnhakijalle uuden työn löytämiseen kuin hyökkääjä kiekkoon – meilläkin tavoitteena on maali sekä työntekijälle että asiakkaalle! Etsitpä itsellesi uutta, mielekästä työtä tai tiimiä täydentävää osaajaa, Adecco Tampere vastaa tarpeeseesi nopeasti ja laadukkaasti.

Yhteystiedot

Adecco Tampere

Tampellan Esplanadi 2
33100 Tampere

+358 40 185 3079

tampere@adecco.fi

Tatu Savolainen

Area Director

tatu.savolainen@adeccogroup.com
+358 50 555 5210

Tiinaleena Anttila

Head of Sales, Branch Manager

tiinaleena.anttila@adecco.fi
+358 50 386 9841

Tuija Ivalo

Service Development

tuija.ivalo@adecco.fi
+358 50 444 4434

Juuso Leijo

Sales Manager

juuso.leijo@adecco.fi
+358 50 444 4456

Altti Saarikoski

Account Manager

altti.saarikoski@sihti.fi
+358 40 635 9356

Mika Myllylä

Sales Manager

mika.myllyla@sihti.fi
+358 50 444 4447

Jonna Salonen

Recruitment Consultant

jonna.salonen@adecco.fi
+358 40 674 8334

Juulia Lehtonen

Recruitment Consultant

juulia.lehtonen@adecco.fi
+358 40 186 7791

Samuli Kinnunen

Recruitment Consultant

samuli.kinnunen@adecco.fi
+358 40 191 8443

Sanna Heikkilä

Senior HR Consultant

sanna.heikkila@adecco.fi
+358 40 575 3208

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Tampereella

Teollisuuden isoille ja pienemmille asiakkaille olemme kumppani, jonka kautta yritys löytää tehtävään ja yrityskulttuuriin soveltuvimmat osaajat mihin tahansa rooliin – Tampereen tiimimme auttaa asiakasyrityksiään niin suorittavien roolien, asiantuntijoiden kuin johtotason rekrytoinneissa ja henkilöstövuokrauksessa. Asiakasyrityksemme voivat hyödyntää myös esimerkiksi suorahaku- ja arviointipalvelujamme.

Avustamme yrityksiämme esimerkiksi löytämään logistiikan ja tuotannon osaajia, mutta yhtä lailla kauttamme yritykset ovat saaneet juuri heidän tiimeihinsä sopivat toimihenkilöt sekä päällikkö- tai johtotason avainhenkilöt. Palvelemme myös asiakaspalvelun ja taloushallinnon saralla toimivia asiakkaitamme. Millä tahansa toimialalla yrityksesi liikkuukaan, laajoista työntekijäverkostoistamme saattaa löytyä yrityksellesi sopiva tekijä, joka voi aloittaa tiimissäsi pikaisella aikataululla.

Etsin työntekijöitä

Avoimet työpaikat Tampereella

Jos työskentelet Adeccon vuokratyöntekijänä, ammattitaitoiset konsulttimme ja työsuhdeasiantuntijamme tukevat sinua koko työsuhteesi aikana – mitä tahansa työkysymyksiä sinulla herää, voit ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Vastuullisena työantajana haluamme sinun viihtyvän työssäsi!

Tarjoamme työpaikkoja eri pituisista määräaikaisista vuokratyösuhteista vakituisiin rekrytointitoimeksiantoihin ja vakituisista tehtävistä osa-aikaisiin töihin elämäntilanteestasi riippumatta. Työpaikkoja on tarjolla sekä tulevaisuuden tähdille että jo kokemusvuosia kerryttäneille. Haluamme, että hakuprosessimme on sinun kannaltasi mahdollisimman sujuva ja vaivaton. Jos sinulla on työnhaku käynnissä, ota Tampereen tiimiin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua tähtäämään unelmiesi työn!

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!