Announcement bar for clients

Tampere

Henkilöstöpalvelut kattavasti Tampereella

Suamen kiakkopääkaupungissa on muutakin hienoa tarjolla kuin viihdyttävää jääkiakkoa. Jo reilun parinkymmenen vuoden ajan Näsijärven rantamilla toiminut Adecco Tampere nimittäin yhdistää asiakasyrityksiään ja erityisesti logistiikan, teollisuuden ja tuotannon työntekijöitä.

Tampereen toimistomme sijaitsee entisellä Tampellan tehdasalueella, aivan ydinkeskustan laidalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimistolla sinua on vastassa energinen ja loistavalla yhteishengellä varustettu tiimi, joka tarttuu asiakkaalta tulleeseen tilaukseen tai työnhakijalle uuden työn löytämiseen kuin hyökkääjä kiekkoon – meilläkin tavoitteena on maali sekä työntekijälle että asiakkaalle! Etsitpä itsellesi uutta, mielekästä työtä tai tiimiä täydentävää osaajaa, Adecco Tampere vastaa tarpeeseesi nopeasti ja laadukkaasti.

Yhteystiedot

Adecco Tampere

Tampellan Esplanadi 2
33100 Tampere

+358 40 185 3079

tampere@adecco.fi

Tiinaleena Anttila

Branch Manager

tiinaleena.anttila@adecco.fi
+358 50 386 9841

Tuija Ivalo

Director, Project Business

tuija.ivalo@adecco.fi
+358 50 444 4434

Sanna Heikkilä

Senior HR Consultant

sanna.heikkila@adecco.fi
+358 40 575 3208

Juuso Leijo

Sales Manager

juuso.leijo@adecco.fi
+358 50 444 4456

Miia Backman

Recruitment Consultant

miia.backman@adecco.fi
+358 40 351 6787

Jonna Salonen

Recruitment Consultant

jonna.salonen@adecco.fi
+358 40 674 8334

Juulia Lehtonen

Recruitment Consultant

juulia.lehtonen@adecco.fi
+358 40 186 7791

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut Tampereella

Teollisuuden isoille ja pienemmille asiakkaille olemme kumppani, jonka kautta yritys löytää tehtävään ja yrityskulttuuriin soveltuvimmat osaajat mihin tahansa rooliin – Tampereen tiimimme auttaa asiakasyrityksiään niin suorittavien roolien, asiantuntijoiden kuin johtotason rekrytoinneissa ja henkilöstövuokrauksessa. Asiakasyrityksemme voivat hyödyntää myös esimerkiksi suorahaku- ja arviointipalvelujamme.

Avustamme yrityksiämme esimerkiksi löytämään logistiikan ja tuotannon osaajia, mutta yhtä lailla kauttamme yritykset ovat saaneet juuri heidän tiimeihinsä sopivat toimihenkilöt sekä päällikkö- tai johtotason avainhenkilöt. Palvelemme myös asiakaspalvelun ja taloushallinnon saralla toimivia asiakkaitamme. Millä tahansa toimialalla yrityksesi liikkuukaan, laajoista työntekijäverkostoistamme saattaa löytyä yrityksellesi sopiva tekijä, joka voi aloittaa tiimissäsi pikaisella aikataululla.

Etsin työntekijöitä

Avoimet työpaikat Tampereella

Jos työskentelet Adeccon vuokratyöntekijänä, ammattitaitoiset konsulttimme ja työsuhdeasiantuntijamme tukevat sinua koko työsuhteesi aikana – mitä tahansa työkysymyksiä sinulla herää, voit ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Vastuullisena työantajana haluamme sinun viihtyvän työssäsi!

Tarjoamme työpaikkoja eri pituisista määräaikaisista vuokratyösuhteista vakituisiin rekrytointitoimeksiantoihin ja vakituisista tehtävistä osa-aikaisiin töihin elämäntilanteestasi riippumatta. Työpaikkoja on tarjolla sekä tulevaisuuden tähdille että jo kokemusvuosia kerryttäneille. Haluamme, että hakuprosessimme on sinun kannaltasi mahdollisimman sujuva ja vaivaton. Jos sinulla on työnhaku käynnissä, ota Tampereen tiimiin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua tähtäämään unelmiesi työn!

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!