Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Rovaniemi

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Henkilöstöpalvelut kattavasti Rovaniemellä

Rovaniemeltä, Lapin pääkaupungista, löytyy kauniin luonnon ja Jätkänkynttilän lisäksi joulupukin koti ja runsaasti kulttuurielämyksiä – onhan Rovaniemi pohjoisen alueen merkittävä kulttuurikaupunki. Yöttömän yön ja vaaramaisemien lisäksi Rovaniemeltä ja tarkemmin ilmaistuna Korkalokadulta löytyy myös Adeccon toimipiste, jossa yhdistetään koko Lapin seudun mielenkiintoisimmat työpaikat ja osaavat työntekijät!

Yhteystiedot

Adecco Rovaniemi

Rovakatu 11
96100 Rovaniemi

Tatu Savolainen

Area Director

tatu.savolainen@adeccogroup.com
+358 50 555 5210

Mikael Tolonen

Sales Manager

mikael.tolonen@sihti.fi
+358 50 444 4488

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Rovaniemellä

Adeccon Rovaniemen ammattitaitoisella tiimillä on vankka ymmärrys lappilaisista työmarkkinoista. Löydämmekin työntekijät niin sesonkikiireisiin kuin pitkäaikaisiin työsuhteisiin – huolehdimme asiakasyritystemme rekrytointiprosessit maaliin asti ja autamme asiakkaitamme löytämään sopivat tekijät nopeasti ja joustavasti henkilöstövuokrauksen kautta koko Lapin alueella. Olipa yrityksesi sijainti Rovaniemen ydinkeskustassa, Tunturi-Lapin hiihtokeskusten liepeillä tai vaikkapa Inarijärven tuntumassa, autamme yritystäsi menestymään oikean ja osaavan työvoiman kautta.

Adeccon Rovaniemen tiimi kuuluu samaan yksikköön Oulun tiimin kanssa. Lisäksi Adeccon eri kaupungeissa sijaitsevat tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut mihin tahansa henkilöstötarpeeseen. Jos yrityksesi kaipaa tukea rekrytointipäätöksen tekemiseen tai esihenkilötyöskentelyyn, Adeccon valtakunnalliset arviointi- ja henkilöstön kehittämispalvelut ovat yrityksesi hyödynnettävissä. Tarjoamme myös oppisopimuspalveluita, jotta yrityksessäsi voi turvata riittävän ja tarvittavan osaamisen nyt ja tulevaisuudessa.

Me Adeccolla ymmärrämme, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia eri toimialoilla toimivilla yrityksillä on Lapin laajoilla työmarkkinoilla. Olemme auttaneet esimerkiksi teollisuuden, tuotannon, palvelualan ja matkailualan yrityksiä oikeiden ammattilaisten ja tulevaisuuden tukipilareiden työllistämisessä. Rovaniemellä palveluvalikoimamme laajuutta ja laatua tukee se, että toimimme samassa osoitteessa tytäryhtiömme Sihdin kanssa. Autamme siis myös rakennusalan ja huoltoseisokkimaailmassa toimivia asiakkaita ammattitaidolla.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Rovaniemellä

Rovaniemen työmahdollisuudet ovat kattavat, ja lisäksi autamme työnhakijoita uuden uran tavoittamisessa koko Lapin alueella. Matkailu on yksi suurimmista urapolkujen mahdollistajista, mutta lisäksi Adeccon avulla voit löytää itsellesi mielekkään työn esimerkiksi teollisuuden tehtävissä. Kauttamme sinun on mahdollista napata itsellesi pitkäaikainen asiantuntijatyö tai yhtä lailla osa-aikainen pesti, jotta sinulle jää kulkea urapolkujen lisäksi luontopoluilla mitä upeimmissa maisemissa!

Vastuullisena henkilöstöpalvelualan toimijana haluamme auttaa sinua tavoittamaan elämäntilanteeseesi sopivan työn. Adeccon avulla voit rekrytoitua sinua kiinnostavan yrityksen kirjoille tai kehittää osaamistasi Adeccon vuokratyöntekijänä. Jos olet kiinnostunut Lapin kiinnostavista työmahdollisuuksista, olemme sinua varten – ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua uudelle urapolulle!

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!