Announcement bar for clients

Rauma

Henkilöstöpalvelut kattavasti Raumalla

Aivan Rauman ytimessä, Keskuspuiston tuntumassa sijaitsevan Adecco Rauman konttorin juuret ulottuvat noin kymmenen vuoden taakse. Jo toimintamme alkuvaiheista lähtien toimintamme on perustunut lämminhenkiseen työskentelytapaan; autamme ja tuemme niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme Raumanlujalla ammattitaidolla ja iloista energiaa unohtamatta. Ihan kaikessa toiminnassamme on aina sydän mukana!

Adeccon Rauman ja Turun toimipisteet muodostavat yhdessä rannikkoseudun yksikön. Yhteistyömme takaa, että asiakkaamme ja työntekijämme saavat meiltä kattavat ja laadukkaat palvelut laveammalla alueella.

Yhteystiedot

Adecco Rauma

Satamakatu 1
26100 Rauma

Hannele Wasenius

Branch Manager

hannele.wasenius@adecco.fi
+358 50 595 5806

Sini Suolahti

Senior HR Consultant

sini.suolahti@adecco.fi
+358 40 664 1447

Jaana Koivumäki

Account Manager

jaana.koivumaki@adecco.fi
+358 40 624 9600

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut Raumalla

Paikallisuus näkyy vahvasti Adecco Rauman arjessa: me ymmärrämme Rauman ja sen lähialueiden työmarkkinoita. Suomen neljänneksi vanhimmassa kaupungissa, Satakunnan sydämessä sijaitsevan Rauman talouskentällä painottuvat erityisesti eri teollisuuden alat, ja asiakaskunnassamme onkin paljon teollisuuden toimijoita. Suurimpia asiakkaitamme ovat Areva ja Oras.

Työllistämme osaajia tuotannon ja logistiikan tehtäviin, ja lisäksi meillä on vahvaa ammattitaitoa esimerkiksi ravintola-alan henkilöstöratkaisuihin. Palvelemme sekä paikallisia toimijoita että kansainvälisillä pelikentillä operoivia yrityksiä.

Henkilöstövuokraus on Adeccon raumalaisosaston vahvaa osaamista; me etsimme asiakasyrityksillemme parhaiten soveltuvimmat hakijat ja huolehdimme työsuhteen elinkaaren kaikista vaiheista. Tuemme asiakasyrityksiämme myös rekrytointiprosesseissa asiakkaamme toiveiden mukaisesti, mikä tarkoittaa sitä, että palvelumme ovat aina räätälöitävissä. Asiantunteva tiimimme auttaa mielellään koko rekrytointiprosessista aina työpaikkailmoituksen julkaisusta rekrytointipäätöksessä tukemiseen, mutta yhtä lailla asiakkaamme voi valita prosessista yksittäisiä, kriittisimpiä osioita Adeccon huolehdittaviksi. Lisäksi asiakkaamme voivat hyödyntää rekrytointiprosessien yhteydessä esimerkiksi Adeccon laadukkaita arviointipalveluja.

Etsin työntekijöitä

Avoimet työpaikat Raumalla

Henkilöstövuokraus mahdollistaa joustavan työn oman elämäntilanteesi mukaan – autamme sinua löytämään uuden kokoaikatyön tai vaikkapa osa-aikatyötä opiskelujesi ohelle. Adecco Rauman rekrytointiprosessista voi löytyä harppaus omalla uralla eteenpäin asiakasyrityksemme kirjoilla. Työnantajana olemme vastuullinen henkilöstöpalvelualan toimija, ja haluamme työntekijöitämme työsuhteen jokaisessa vaiheessa.

Etsitkö työtä Raumalta tai Rauman lähiseuduilta? Siinä tapauksessa me voimme auttaa sinua! Adecco Rauma tarjoaa monipuolisesti erilaisia rooleja eri toimialoilla. Erityisesti tuotanto- ja kokoonpanotehtävät ovat vahvasti edustettuina Rauman alueella, mutta kauttamme uusi ura voi löytyä insinöörille, logistiikkatyöntekijälle, ravintola-alan ammattilaiselle tai asiakaspalvelijalle.

Uusi työsi Rauman seudulla voi löytyä nopeastikin, joten käy selaamassa Adecco Rauman avoimet työpaikat tai ota meihin yhteyttä!

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!