Announcement bar for clients

Oulu

Henkilöstöpalvelut kattavasti Oulussa

Oulun panos suomalaiseen jääkiekkokulttuuriin ja teknologiakehitykseen on eittämättä äärimmäisen vahva, mutta lisäksi Pohjois-Pohjanmaan pääkaupungissa on taitoa henkilöstöpalvelualalla. Jo parikymmentä vuotta me Adecco Oulun toimipisteessä olemme työelämän toripoliiseina huolehtineet siitä, että yritykset saavat oikeat osaajat liiketoiminnan kasvua tukemaan ja osaajat puolestaan saavat mielekkäät työtehtävät!

Yhteystiedot

Adecco Oulu

Kallisenkaarre 1
90400 Oulu

Tuija Ervasti

Branch Manager

tuija.ervasti@adecco.fi
+358 40 667 1242

Annukka Sulonen

Business Manager

annukka.sulonen@adecco.fi
+358 40 687 2632

Miisa Valtonen

HR Consultant

miisa.valtonen@adecco.fi
+358 50 444 4497

Jenni Gonzalez-Myllylä

HR Consultant

jenni.gonzalezmyllyla@adecco.fi
+358 40 844 7175

Reetta Laurila

HR Consultant

reetta.laurila@adecco.fi
+358 40 195 4695

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut Oulussa

Adecco Oulun tiimin toiminnan ydin muodostuu asiakaslähtöisyydestä. Me palvelemme asiakkaitamme tehokkaasti, positiivisella energialla, laadukkaasti ja ennen kaikkea kuunnellen tarkalla korvalla asiakasyritystemme tarpeita. Räätälöimme tasokkaat rekrytointiprosessimme sen mukaan, mitä yritys tarvitsee kurkottaakseen menestystä ja kasvua kohti. Henkilöstövuokrauksessa puolestaan yritys voi suunnata resurssinsa olennaiseen eli liiketoimintaansa, kun työnantajavastuista huolehtii Adecco.

Perinteisesti Oulun talousalueella on ollut vahvasti painotus elektroniikkateollisuuden ja teknologian maailmoissa, mutta tiimimme asiantuntijuus yltää laajasti muillekin alueen toimialoille logistiikasta ravintola-alalle ja johtotehtäviin. Olemme työllistäneet vuosien varrella eri alojen talentteja – suorittavista rooleista asiantuntija- ja johtotason ammattilaisiin.

Me ymmärrämme, mitä vaatimuksia Pohjois-Pohjanmaan laajalla, monipuolisella talousalueella on. Lisäksi yksikköömme kuuluu Rovaniemen tiimi, ja yhdessä työllistämme koko Pohjois-Suomen alueella ammattilaisia – aina toripoliisin varpaista tunturikuntiin asti.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Oulussa

Elektroniikkateollisuudesta tunnetusta kaupungista löytyy myös monilta muilta toimialoilta mielekkäitä työtehtäviä Adecco Oulun kautta. Me tarjoamme töitä niin logistiikan osaajille kuin teollisuuden ja tuotannon ammattilaisille, mutta yhtä lailla eri alojen asiantuntijat, kuten insinöörit, ja ravintola-alan ja asiakaspalvelun osaajat löytävät avullamme uusia haasteita.

Adecco Oulun kautta voit työllistyä uuteen yritykseen laadukkaan rekrytointiprosessimme kautta tai napata mielenkiintoisen työpaikan vuokratyöntekijänä, jolloin me huolehdimme työnantajana työsuhteestasi. Työnantajan roolissa painotamme vastuullisen toiminnan merkitystä ja tavoitteemme on, että sinulla on työsuhteessasi kaikki hyvin. Etikkö nää töitä? Ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua!

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!