Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Oulu

Henkilöstöpalvelut kattavasti Oulussa

Oulun panos suomalaiseen jääkiekkokulttuuriin ja teknologiakehitykseen on eittämättä äärimmäisen vahva, mutta lisäksi Pohjois-Pohjanmaan pääkaupungissa on taitoa henkilöstöpalvelualalla. Jo parikymmentä vuotta me Adecco Oulun toimipisteessä olemme työelämän toripoliiseina huolehtineet siitä, että yritykset saavat oikeat osaajat liiketoiminnan kasvua tukemaan ja osaajat puolestaan saavat mielekkäät työtehtävät!

Yhteystiedot

Adecco Oulu

Kallisenkaarre 1
90400 Oulu

Tatu Savolainen

Area Director

tatu.savolainen@adeccogroup.com
+358 50 555 5210

Annukka Sulonen

Business Manager

annukka.sulonen@adecco.fi
+358 40 687 2632

Reetta Laurila

HR Consultant

reetta.laurila@adecco.fi
+358 40 195 4695

Johanna Berglund

Recruitment Consultant

johanna.berglund@adecco.fi
+358 40 184 7289

Jenni Gonzalez-Myllylä

HR Consultant

jenni.gonzalezmyllyla@adecco.fi
+358 40 844 7175

Maria Hänninen

HR Consultant

maria.hanninen@sihti.fi
+358 40 182 7435

Miisa Valtonen

HR Consultant

Perhevapaalla

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Oulussa

Adecco Oulun tiimin toiminnan ydin muodostuu asiakaslähtöisyydestä. Me palvelemme asiakkaitamme tehokkaasti, positiivisella energialla, laadukkaasti ja ennen kaikkea kuunnellen tarkalla korvalla asiakasyritystemme tarpeita. Räätälöimme tasokkaat rekrytointiprosessimme sen mukaan, mitä yritys tarvitsee kurkottaakseen menestystä ja kasvua kohti. Henkilöstövuokrauksessa puolestaan yritys voi suunnata resurssinsa olennaiseen eli liiketoimintaansa, kun työnantajavastuista huolehtii Adecco.

Perinteisesti Oulun talousalueella on ollut vahvasti painotus elektroniikkateollisuuden ja teknologian maailmoissa, mutta tiimimme asiantuntijuus yltää laajasti muillekin alueen toimialoille logistiikasta ravintola-alalle ja johtotehtäviin. Olemme työllistäneet vuosien varrella eri alojen talentteja – suorittavista rooleista asiantuntija- ja johtotason ammattilaisiin.

Me ymmärrämme, mitä vaatimuksia Pohjois-Pohjanmaan laajalla, monipuolisella talousalueella on. Lisäksi yksikköömme kuuluu Rovaniemen tiimi, ja yhdessä työllistämme koko Pohjois-Suomen alueella ammattilaisia – aina toripoliisin varpaista tunturikuntiin asti.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Oulussa

Elektroniikkateollisuudesta tunnetusta kaupungista löytyy myös monilta muilta toimialoilta mielekkäitä työtehtäviä Adecco Oulun kautta. Me tarjoamme töitä niin logistiikan osaajille kuin teollisuuden ja tuotannon ammattilaisille, mutta yhtä lailla eri alojen asiantuntijat, kuten insinöörit, ja ravintola-alan ja asiakaspalvelun osaajat löytävät avullamme uusia haasteita.

Adecco Oulun kautta voit työllistyä uuteen yritykseen laadukkaan rekrytointiprosessimme kautta tai napata mielenkiintoisen työpaikan vuokratyöntekijänä, jolloin me huolehdimme työnantajana työsuhteestasi. Työnantajan roolissa painotamme vastuullisen toiminnan merkitystä ja tavoitteemme on, että sinulla on työsuhteessasi kaikki hyvin. Etikkö nää töitä? Ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua!

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!