Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Kymenlaakso

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Henkilöstöpalvelut kattavasti Kotkassa ja Kouvolassa

Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Suomenlahden rannalla sijaitseva merikaupunki Kotka on tunnettu niin kulttuuritapahtumistaan kuin teollisuudestaan. Kymenlaakson alueella perinteiset teollisuuden alat ja logistiikka ovat saaneet rinnalleen IT-alan – Adecco Kotka on jo vuosia auttanut eri toimialojen ammattilaisia tavoittamaan asiakasyritystemme mielekkäät tehtävät. Vuodesta 2023 lähtien Adecco on vankistanut asemaansa Kymenlaaksossa avaamalla toimiston myös Kouvolaan.

Yhteystiedot

Kotka

Kouvola

Adecco Kotka

Kyminlinnantie 6
48600 Kotka

Adecco Kouvola

Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Katri Kupari

Area Director

katri.kupari@adecco.fi
+358 40 685 7425

Martti Hannola

Branch Manager

martti.hannola@adecco.fi
+358 40 663 4033

Antti Riihimaki

Senior Consultant, HR & Sales

antti.riihimaki@adecco.fi
+358 40 668 6384

Elisa Kansikas

HR Consultant

elisa.kansikas@adecco.fi
+358 40 635 7649

Emmi Heikkinen

HR Consultant

emmi.heikkinen@adecco.fi
+358 40 649 5225

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Kotkassa ja Kouvolassa

Adeccon Kymenlaakson tiimille on sydämen asia luoda ja kehittää kansainvälistä ja paikallista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Meillä on vuosien näkemys siitä, kuinka kilpailuetua ja menestystä rakennetaan HR-ratkaisujen avulla tänään ja huomenna, jolloin asiakkaamme voi suunnata resurssinsa ydinosaamiseensa.

Me Adeccolla haluammekin olla auttamassa asiakkaitamme menestymään löytämällä heille osaavaa työvoimaa sekä etsiä työntekijöillemme mielekkäitä työtehtäviä. Tämän mahdollistaa asiakaslähtöinen ajattelutapamme – kaiken tekemisemme keskiössä ja intohimona on onnistunut asiakastyö. Olipa asiakkaamme työvoimatarve sitten tilapäinen tai pidempiaikainen, me autamme ja räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakasyrityksen tarpeita. Etsimme uudet osaajat joko työpaikkailmoitusten tai suorahaun kautta, ja ammattitaitoinen tiimimme huolehtii niin rekrytointiprosessit kuin henkilöstövuokrauksen.

Toimimme pääosin Kaakkois-Suomen alueella, mutta autamme asiakkaitamme joustavasti sijainnista riippumatta. Tukea toimintaamme saamme pääkaupunkiseudulta – muodostamme yhteisen ja tiiviin yksikön Vantaan ja Helsingin tiimien kanssa. Näin pystymme auttamaan asiakas- ja hakijakuntaamme suuremmalla alueella ja tarjota kattavia palveluitamme sijainnista riippumatta. Kansainvälisenä yrityksenä verkostomme ulottuvat Suomenlahden ylikin.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Kotkassa ja Kouvolassa

Ammattitaitoinen tiimimme tarjoaa ratkaisut, jotka vastaavat eri toimialojen tarpeisiin. Erityisesti olemme tehneet asiakkaidemme kanssa yhteistyötä teollisuuden, logistiikan, ICT-alan sekä toimistotehtävien saralla. Rekrytointiprosessissa työnhakijamme työllistyy suoraan asiakasyritystemme kirjoille, mutta kauttamme on myös mahdollistaa löytää uusi työpaikka henkilöstövuokrauksen kautta.

Koska asiakaskuntamme ja toimialaosaamisemme ovat laajat, voimme tarjota työpaikkoja niin kokoonpano- ja tuotantotyöntekijälle kuin korkeateknologian asiantuntijalle. Ehkäpä seuraava ura-askeleesi tapahtuu meidän avullamme?

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!