Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Kajaani

Henkilöstöpalvelut kattavasti Kajaanissa

Adecco-perheen uusin tulokas on Kajaanin toimipiste. Kajaanissa vahvan jalansijan ottanut tytäryhtiömme, rakennusalan henkilöstöpalveluihin erikoistunut Sihti, on saanut vuoden 2022 alkupuolella lisävahvistusta, kun myös Adecco on aloittanut Kainuun ytimessä toimintansa. Adeccon ja Sihdin palvelut löytyvät tästedes Kajaanista saman katon alta.

Kajaanihan todistetusti sijaitsee omalla aikavyöhykkeellään – meillä on käytössämme vuorokauden aikana 26 tuntia. Meille Adeccon tiimille tämä tarkoittaa mahdollisuutta palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme kaksi tuntia enemmän kainuulaisella asenteella eli ripeästi ja ammattitaidolla!

Yhteystiedot

Adecco Kajaani

Lönnrotinkatu 12a
87100 Kajaani

Tatu Savolainen

Area Director

tatu.savolainen@adeccogroup.com
+358 50 555 5210

Tomi Rautsi

Branch Manager

tomi.rautsi@adecco.fi
+358 50 441 8931

Miia Tarvainen

Senior Recruitment Consultant

miia.tarvainen@adecco.fi
+358 40 558 6523

Heli Keränen

HR Consultant

heli.keranen@adecco.fi
+358 50 444 4465

Sanna Kovalainen

HR Consultant

sanna.kovalainen@adecco.fi
+358 50 444 4425

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Kajaanissa

Teemme tiivistä yhteistyötä naapuritiimimme Sihdin kanssa, jotta voimme tarjota mahdollisimman kattavat ja laajat palvelut asiakkaillemme. Vankka paikallistuntemus on avainasemassa, jotta voimme auttaa yritystäsi. Periksiantamattomina kainuulaisina etsimme asiakasyrityksillemme juuri sopivat tekijät ja osaajat toimialasta riippumatta – toimiipa yrityksesi teollisuuden maailmassa, hoivapuolella, ravintola-alalla tai kiinteistönhoidossa, meillä voi olla jo yrityksellesi sopiva tekijä tiedossa.

Adecco Kajaanin laajasta palveluvalikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia henkilöstöalan palveluja, ja lisäksi teemme yhteistyötä yksikköömme kuuluvan Kuopion tiimin kanssa. Kauttamme voit täydentää tiimiäsi vaikkapa määräaikaisella työsuhteella henkilöstövuokrauksen kautta tai voit sujuvoittaa omaa arkeasi antamalla meidän huolehtia yrityksesi rekrytointiprosesseista. Mielellämme kerromme palveluistamme lisää, joten ota meihin yhteyttä!

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Kajaanissa

Onko sinulla työpaikka etsinnässä Kainuusta? Siinä tapauksessa olet tullut juuri oikeaan osoitteeseen – me Kajaanin Adeccolla voimme auttaa sinua juuri sinulle sopivan työpaikan nappaamisessa. Adecco Kajaanin avulla voit löytää kokoaikaisen, vakituisen työtehtävän, jossa kokemuksesi ja asiantuntijuutesi pääsevät loistamaan. Lisäksi kauttamme löytyvät joustavat työpaikat, jos kaipaat elämäntilanteessasi mahdollisuutta yhdistää joustavasti työn ja Kainuun ainutlaatuisesta, puhtaasta luonnosta nauttimisen.

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!