Announcement bar for clients

Jyväskylä

Henkilöstöpalvelut kattavasti Jyväskylässä

Päijänteen pohjoisimmalta rannalta löytyy Jyväskylä, vahvassa kasvussa oleva yliopistokaupunki, jossa sijaitsee Adeccon ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella perustettu yksikkö. Jyväskylän asiantunteva tiimi on auttanut asiakasyrityksiään ja työnhakijoita kohtaamaan toisensa jo vuodesta 2002 lähtien.

Adecco Jyväskylää luotsaava Tea on sitä mieltä, että Jyväskylän tiimin vahvuuksia ovat rautaisen ammattitaidon ohella huumori ja tasapaino. Tiimissä yhdistyvät eri toimialojen vankka osaaminen, intohimo alaa kohtaan ja ennen kaikkea halu tehdä asiat oikein!

Yhteystiedot

Adecco Jyväskylä

Ilmarisenkatu 1
40100 Jyväskylä

Aukioloajat:

Ma-ti 9-16

Ke-pe 9-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Tea Heinola

Branch Manager

tea.heinola@adecco.fi
+358 40 045 1039

Derek Kinnunen

Account Manager

derek.kinnunen@adecco.fi
+358 40 627 5757

Aleksi Arjakka

Account Manager

aleksi.arjakka@adecco.fi
+358 40 027 8937

Janika Pasanen

Recruitment Consultant

janika.pasanen@adecco.fi
+358 40 185 1999

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut Jyväskylässä

Toimintamme perustuu tehokkuuteen ja siihen, että fokuksemme on aina oikeissa asioissa. Tiimimme koostuu piinkovista ammattilaisista, joilla on jo monen vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalla työskentelystä. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja hakijoitamme toimialasta riippumatta – meidän tiimissämme asiantuntijuutta tuovat muun muassa logistiikkainsinööri ja tradenomiksi opiskellut levyseppähitsaaja. Ymmärrämme, millaisia vaatimuksia eri toimialoilla on.

Pystymme vastaamaan kasvavassa ja kehittyvässä kaupungissa toimivien asiakkaiden tarpeisiin kattavalla palveluvalikoimalla; rekrytointi-, suorahaku-, arviointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut hoituvat tehokkaasti koko tiimiltä. Me Jyväskylän tiimissä emme mene siitä, mistä aita on matalin, vaan rakennamme palvelukokonaisuuden sen mukaan, mikä juuri sinun yrityksesi tarve on.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Jyväskylässä

Tarjoamme töitä monipuolisesti eri toimialoilla – pääosin etsimme asiantuntijoita ja tulevaisuuden talentteja teollisuuden, taloushallinnon ja logistiikan tehtäviin sekä teknisille aloille. Voit ottaa siis loikan kohti uutta työpaikkaasi avullamme, etsitpä käytännönläheistä työtä, toimihenkilö- tai asiantuntijaroolia tai johtotason tehtävää.

Me Adeccolla painotamme aina ja ehdottomasti vastuullisuuden merkitystä. Työntekijänämme voit olla varma siitä, että kaikissa työsuhteesi vaiheissa toimimme eettisesti, arvojen mukaisesti ja luotettavasti.

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Tarvitsen:


*Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!