Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Jyväskylä

Henkilöstöpalvelut kattavasti Jyväskylässä

Päijänteen pohjoisimmalta rannalta löytyy Jyväskylä, vahvassa kasvussa oleva yliopistokaupunki, jossa sijaitsee Adeccon ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella perustettu yksikkö. Jyväskylän asiantunteva tiimi on auttanut asiakasyrityksiään ja työnhakijoita kohtaamaan toisensa jo vuodesta 2002 lähtien.

Adecco Jyväskylää luotsaava Tea on sitä mieltä, että Jyväskylän tiimin vahvuuksia ovat rautaisen ammattitaidon ohella huumori ja tasapaino. Tiimissä yhdistyvät eri toimialojen vankka osaaminen, intohimo alaa kohtaan ja ennen kaikkea halu tehdä asiat oikein!

Yhteystiedot

Adecco Jyväskylä

Ilmarisenkatu 1
40100 Jyväskylä

Aukioloajat:

Ma-ti 9-16

Ke-pe 9-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan

Tatu Savolainen

Area Director

tatu.savolainen@adeccogroup.com
+358 50 555 5210

Tea Heinola

Branch Manager

tea.heinola@adecco.fi
+358 40 045 1039

Derek Kinnunen

Account Manager

derek.kinnunen@adecco.fi
+358 40 627 5757

Tapio Korhonen

Sales Manager

tapio.korhonen@sihti.fi
+358 50 444 4426

Aleksi Arjakka

Senior Recruitment Consultant

aleksi.arjakka@adecco.fi
+358 40 027 8937

Janika Pasanen

Recruitment Consultant

janika.pasanen@adecco.fi
+358 40 185 1999

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Jyväskylässä

Toimintamme perustuu tehokkuuteen ja siihen, että fokuksemme on aina oikeissa asioissa. Tiimimme koostuu piinkovista ammattilaisista, joilla on jo monen vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalla työskentelystä. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja hakijoitamme toimialasta riippumatta – meidän tiimissämme asiantuntijuutta tuovat muun muassa logistiikkainsinööri ja tradenomiksi opiskellut levyseppähitsaaja. Ymmärrämme, millaisia vaatimuksia eri toimialoilla on.

Pystymme vastaamaan kasvavassa ja kehittyvässä kaupungissa toimivien asiakkaiden tarpeisiin kattavalla palveluvalikoimalla; rekrytointi-, suorahaku-, arviointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut hoituvat tehokkaasti koko tiimiltä. Me Jyväskylän tiimissä emme mene siitä, mistä aita on matalin, vaan rakennamme palvelukokonaisuuden sen mukaan, mikä juuri sinun yrityksesi tarve on.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Jyväskylässä

Tarjoamme töitä monipuolisesti eri toimialoilla – pääosin etsimme asiantuntijoita ja tulevaisuuden talentteja teollisuuden, taloushallinnon ja logistiikan tehtäviin sekä teknisille aloille. Voit ottaa siis loikan kohti uutta työpaikkaasi avullamme, etsitpä käytännönläheistä työtä, toimihenkilö- tai asiantuntijaroolia tai johtotason tehtävää.

Me Adeccolla painotamme aina ja ehdottomasti vastuullisuuden merkitystä. Työntekijänämme voit olla varma siitä, että kaikissa työsuhteesi vaiheissa toimimme eettisesti, arvojen mukaisesti ja luotettavasti.

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi




Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!