Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Hyvinkää

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Henkilöstöpalvelut kattavasti Hyvinkäällä

Adeccon Hyvinkään toimipiste on aloittanut toimintansa vuonna 2006, ja lähes parinkymmenen vuoden ajan olemme etsineet työntekijöitä hyvin monipuolisesti eri tehtäviin. Olemme erikoistuneet teollisuuden, logistiikan ja tuotannon erilaisiin rooleihin, mutta autamme asiakkaitamme ja osaajia löytämään toisensa myös taloushallinnon, myynnin ja oston saralla.

Koska olemme toimineet Hyvinkäällä jo lähes kahden vuosikymmenen ajan, me ymmärrämme, mitä Hyvinkään alueen työmarkkinoilla tapahtuu. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, ja lisäksi ammattitaitoinen tiimimme palvelee kansainvälisiä asiakkaita. Yksikköömme kuuluva Hämeenlinnan tiimi tuo vankistusta alueelliseen osaamiseemme.

Yhteystiedot

Adecco Hyvinkää

Uudenmaankatu 1
05800 Hyvinkää

Tatu Savolainen

Area Director

tatu.savolainen@adeccogroup.com
+358 50 555 5210

Anita Fokin

Branch Manager

anita.fokin@adecco.fi
+358 40 632 6465

Kaisa Eerola

HR Consultant

kaisa.eerola@adecco.fi
+358 40 546 3186

Linda Törmä

Account Manager

linda.torma@adecco.fi
+358 40 677 2794

Sari Lehtonen

Account Manager

sari.lehtonen@adecco.fi
+358 40 630 8143

Aku Kattainen

Sales Manager

aku.kattainen@sihti.fi
358 50 444 4477

Sami Laine

Sales Manager

sami.laine@adecco.fi
+358 40 193 9321

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Hyvinkäällä

Meiltä hoituvat laadukkaasti niin henkilöstövuokrauspalvelut kuin suorarekrytoinnit. Palvelemme nopeasti, tehokkaasti ja rautaisella ammattitaidolla. Adecco Hyvinkään mahtavassa tiimissä on roppakaupalla osaamista, tietotaitoa ja vankkaa kokemusta muun muassa teollisuuden, logistiikan ja asiantuntijatehtävien hauista. Me tarjoamme luotettavaa, vastuullista, asiantuntevaa palvelua tehokkaasti asiakasyrityksemme tarpeita tarkasti kuunnellen – toimialasta tai roolista riippumatta.

Hyvinkään tiimi koostuu piinkovista ja osaavista asiantuntijoista, joista jokainen tuo tiimiin oman panoksensa; tiimistämme löytyy osaamista sekä asiakastyöhön että työsuhdeasioihin ja lain kiemuroiden tulkitsemiseen.

Lähdemme mielellämme mukaan selvittämään myös haastavampia henkilöstötarpeita! Mikä tahansa henkilöstökysymys sinulla onkaan, Adecco Hyvinkää auttaa yritystäsi.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Hyvinkäällä

Me haluamme yhdistää oikeat osaajat heille sopiviin tehtäviin. Mikä elämäntilanteesi onkin, me voimme auttaa sinua ottamaan harppauksen urallasi uuteen suuntaan – asiakasyrityksissämme on tarjolla niin kokoaikatyötä kuin määräaikaisia vuokratyösuhteita.

Adecco Hyvinkään avulla voit löytää juuri sinulle sopivan työpaikan Hyvinkään suunnalla. Kauttamme sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan sinua kiinnostavaan organisaatioon tai suunnata täysin uudelle uralle Adeccon kirjoilla.

Etsin työtä

Meidän upean tiimimme toiminta on ripeää, ihmisläheistä ja sujuvaa. Etsitkö siis töitä vai onko yrityksessäsi tarvetta uudelle osaajalle? Adecco Hyvinkää on sinua varten!

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!