Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Hämeenlinna

Henkilöstöpalvelut kattavasti Hämeenlinnassa

Adecco on toiminut Suomen vanhimmassa sisäkaupungissa, Hämeenlinnassa, vuodesta 2016 lähtien. Sen lisäksi, että Hämeenlinna on kansallissäveltäjämme Jean Sibeliuksen syntymäkaupunki, on alueella mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä tarjolla eri toimialoilla. Linkkinä työpaikkojen ja työntekijöiden välillä toimii ammattitaitoinen tiimimme, jonka toiminta perustuu vahvaan toimialaosaamiseen ja paikallisymmärrykseen sekä henkilöstöpalvelualan vankkaan osaamiseen. Me palvelemme asiakkaitamme, työnhakijoitamme sekä työntekijöitämme laadusta tinkimättä.

Adecco Hämeenlinna on yhtä kuin ihmisläheinen, nopea ja sujuva yhteistyökumppani niin asiakkaille kuin työntekijöille. Yhteistyömme yksikköömme kuuluvan Hyvinkään tiimin kanssa mahdollistaa leveämmän alueellisen toiminnan.

Yhteystiedot

Adecco Hämeenlinna

Kasarmikatu 14
13100 Hämeenlinna

Tatu Savolainen

Area Director

tatu.savolainen@adeccogroup.com
+358 50 555 5210

Anita Fokin

Branch Manager

anita.fokin@adecco.fi
+358 40 632 6465

Kaisa Eerola

HR Consultant

kaisa.eerola@adecco.fi
+358 40 546 3186

Linda Törmä

Account Manager

linda.torma@adecco.fi
+358 40 677 2794

Sari Lehtonen

Account Manager

sari.lehtonen@adecco.fi
+358 40 630 8143

Aku Kattainen

Sales Manager

aku.kattainen@sihti.fi
358 50 444 4477

Sami Laine

Sales Manager

sami.laine@adecco.fi
+358 40 193 9321

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Hämeenlinnassa

Asiakaskuntamme muodostuu niin Hämeenlinnan alueella toimivista yrityksistä kuin kansainvälisistä, suurista konserneista. Yrityksen toimialasta tai kokoluokasta riippumatta kykenemme auttamaan asiakasyrityksiämme kaikissa henkilöstötarpeissa tehokkaasti ja sujuvasti.

Kauttamme voit löytää osaajia määräaikaisiin työsuhteisiin nopealla aikataululla, mutta yhtä lailla vastaamme rekrytointiprosessien jokaisesta vaiheesta laadukkaasti. Adecco Hämeenlinnan tiimistä löytyy vahvaa osaamista ja ymmärrystä, kuinka esimerkiksi teollisuuden, logistiikan tai eri asiantuntijaroolien rekrytoinnit viedään eteenpäin mallikkaasti.

Laaja ja kattava kokemuksemme henkilöstöpalveluista on asiakasyritystemme käytettävissä missä tahansa henkilöstökysymyksessä.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Hämeenlinnassa

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä eri toimialoilla koko Hämeenlinnan alueella – teemme yhteistyötä alueen kiinnostavimpien yritysten kanssa. Kauttamme työllistyvät teollisuus- ja logistiikkatyöntekijät ja eri alojen asiantuntijat eri pituisiin määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin tai vakituisiin rekrytointitoimeksiantoihin.

Työntekijöistämme huolehtiminen on meille sydämenasia. Tiimissämme on osaamista kaikista työsuhteen vaiheista aina perehdyttämisestä työehtosopimusten kiemuroiden tulkitsemiseen ja uuteen työtehtävään valmistautumiseen.

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!