Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Lohja

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Henkilöstöpalvelut kattavasti Lohjalla

Adeccolla on ollut vahva jalansija Läntisellä-Uudellamaalla jo yli viidentoista vuoden ajan. Lohjan yksikön toiminta alkoi huhtikuussa 2007, ja ensimmäisen meidän kauttamme työllistyneen työntekijän työsopimus Lemminkäinen Katto Oy:llä allekirjoitettiin 27.4.2007. Samana vuonna ja vain muutamaa kuukautta myöhemmin Lohjan yksikön ensimmäinen rekrytointitilaus toteutui, ja Lohjan monipuolinen ja asiakaslähtöinen toiminta on jatkunut yhtä tehokkaana alkuajoista näihin päiviin.

Toimistomme on aivan Lohjan keskustan tuntumassa, joten työnhakijoiden ja -tekijöiden on helppo saapua meille. Mainio sijaintimme järvikaupungin ytimessä helpottaa yhteydenpitoamme asiakkaisiin sekä asiakaskäynteihin.

Yhteystiedot

Adecco Lohja

Sibeliuksenkatu 3
08100 Lohja

Katri Kupari

Area Director

katri.kupari@adecco.fi
+358 40 685 7425

Hannele Wasenius

Branch Manager

hannele.wasenius@adecco.fi
+358 50 595 5806

Seppo Seunavaara

Senior Business Manager

seppo.seunavaara@adecco.fi
+358 50 386 9811

Hanne Mattila

HR & Sales Consultant

hanne.mattila@adecco.fi
+358 40 551 8175

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Lohjalla

Miksi asiakkaamme ovat valinneet juuri Adecco Lohjan kumppanikseen henkilöstöasioissa? Pyrimme tekemään tiivistä, pitkäkestoista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Kykenemme tunnistamaan ja ymmärtämään asiakkaan tarpeet, ja tämä on tulosta pitkään tehdystä, aidosta yhteistyöstä, jossa painotamme molempiin suuntiin toimivaa, aktiivista vuorovaikutusta. Tuemme asiakasyrityksiämme kasvamaan, ja samalla meille on tärkeää, että asiakas tietää, mitä hän saa valitessaan juuri Adecco Lohjan yhteistyökumppanikseen!

Henkilöstövuokrauksen lisäksi Adecco Lohjalla on vahva rekrytointivalmius. Rekrytoinneissa kykenemme tarjoamaan asiantuntevaa palvelua usealla toimialalla – Lohjan alueella toimialat painottuvat myös rekrytoinnin puolella tuotannon hakuihin, mutta esimerkiksi talousalan tehtävät ovat nousemassa perinteikkään tuotannon rinnalle.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Lohjalla

Työntekijöillemme olemme luotettava työnantaja. Haluamme auttaa hakijoita saamaan mukavan työpaikan nopealla aikataululla. Kauttamme voi myös avautua väylä Lohjan alueen asiakasyrityksissämme myös sellaisiin tehtäviin, jotka eivät ole julkisessa haussa. Kannustammekin hakijoita jättämään meille rohkeasti avoimen hakemuksensa!

Lohjalla työntekijämme työskentelevät ennen kaikkea erilaisissa tuotannon tehtävissä. Tuotannon mielenkiintoisia tehtäviä tarjoavat asiakkaamme toimivat laaja-alaisesti elektroniikan maailmasta rakennusteollisuuteen. Toimialasta riippumatta me Lohjalla valjastamme ammattitaitomme ja asiantuntijuutemme niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttöön.

Muun muassa tuotannon tehtävistä saa ammennettua arvokasta työkokemusta, vaikkei ammatillista koulutusta tai monta työvuotta olisi vielä ehtinyt kertyä. Monessa haussa hakijan tärkeimpiä valttikortteja ovat hyvä asenne ja motivaatio työntekoon.

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!