Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Kuopio

Tarvitsetko henkilökuntaa? Vastaamme saman päivän aikana!*

lähetä

Henkilöstöpalvelut kattavasti Kuopiossa

Kuopion kaunis luonto ja erinomainen elinympäristö tekevät Kuopiosta houkuttelevan alueen – elämänlaadun kaupungin, Mualiman navan. Adeccon Kuopion toimipiste on auttanut vuodesta 2018 lähtien satoja työnhakijoita työnhaussa kohti asiakasyritystemme työpaikkoja ja tukenut työntekijöitä heidän urapoluillaan.

Yhteystiedot

Adecco Kuopion käyntiosoite

Microkatu 1

70210 Kuopio

Postiosoite

PL 1199
70211 Kuopio

Tatu Savolainen

Area Director

tatu.savolainen@adeccogroup.com
+358 50 555 5210

Tomi Rautsi

Branch Manager

tomi.rautsi@adecco.fi
+358 50 441 8931

Heidi Hämäläinen

Recruitment Consultant

heidi.hamalainen@adecco.fi
+358 40 558 9342

Miia Tarvainen

Senior Recruitment Consultant

miia.tarvainen@adecco.fi
+358 40 558 6523

Rosa Pitkänen

Account Manager

rosa.pitkanen@adecco.fi
+358 40 481 1405

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus Kuopiossa

Mikä tekee meistä, Kuopion tiimistä, ainutlaatuisen? Me Kuopiossa uskomme loistavan tiimihengen ja vahvan yhteistyön voimaan! Tarjoamme eri toimialojen asiakkaille kaikki HR- ja rekrytointipalvelut saman katon alta ja palvelumme on ketterää, ratkaisukeskeistä sekä ajan hengen mukaista. Räätälöimme palvelut aina asiakkaan ja hakijan tilanteen mukaisesti – kuten Savossa luonnon nähtävyydet muuttavat muotoaan neljän eri vuodenajan mukaisesti. Kuopiota kutsutaankin hyvän elämän pääkaupungiksi, ja me Adeccolla haluamme tarjota ratkaisuja hyvään työelämään asiakasta ja hakijakuntaa tarkasti kuunnellen.

Kumppanuussuhteen rakentaminen muodostaa tiimimme asiakastyöskentelyn ytimen. Jotta yrityksesi voi kasvaa ja kehittyä, tarvitaan oikeaa osaamista. Tässä vaiheessa kuvioon astuu mukaan meidän tiimimme – me yhdistämme työelämän tärkeimmän yhtälön, osaajan ja yrityksessäsi tarjolla olevan tehtävän.

Etsin työntekijöitä

Avoimia työpaikkoja Kuopiossa

Adecco Kuopion toiminta ulottuu koko Itä-Suomen alueelle aina Savosta Pohjois-Karjalaan, joten Savon seudulla Adeccolla on vahva paikallistuntemus alueen toimialoista, yrityksistä ja myös työnhakijoista. Vahvan Savon alueen tietämyksemme lisäksi yhteistyömme yksikköömme kuuluvan Adecco Kajaanin kanssa mahdollistaa laajan työskentelyalueen ja sen, että kykenemme auttamaan työnhakijoita sijainnista riippumatta löytämään uusia urapolkuja. Olemme vuosien varrella työllistäneet ammattilaisia niin suorittaviin tehtäviin kuin esimerkiksi IT-alan, myynnin- ja markkinoinnin sekä taloushallinnon ja liiketalouden asiantuntijoita sekä päällikkö- ja johtotason eri toimialojen osaajia.

Adecco Kuopion laajat asiakasverkostot ovat työnhakijoidemme hyödynnettävissä. Tarjoamme hakijoillemme mielenkiintoisia työtehtäviä eri toimialoilla – Adecco Kuopion avulla löytyvät niin kokoaikaiset, vakituiset työtehtävät alansa ammattilaisille kuin joustavat, opintojen oheen sopivat osa-aikatyöt. Työntekijöillemme olemme vastuullinen työnantaja ja huolehdimme siitä, että kaikki työsuhteen vaiheet sujuvat mallikkaasti.

Etsin työtä

Löydä se oikea osaaja

Autamme sinua löytämään ja rekrytoimaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten soveltuvia tekijöitä riippumatta siitä, tarvitsetko väliaikaista vahvistusta vai oletko rekrytoimassa työntekijän vakituiseksi osaksi tiimiäsi.

Etsitkö töitä? Jätäthän hakemuksesi avoimien työpaikkojemme kautta tai rekisteröitymällä työnhakijaksi. Huomaathan, ettemme voi käsitellä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tulleita hakemuksia.

The contact form on our website is primarily designated for client inquiries and communication. We kindly request that job seekers refrain from using this form to submit their applications or contact information and send their application through our Vuoro portal instead.

1. Välj yrkesroll


2. Välj antal medarbetare

Rekrytering

Totalt: 0 kr - 0 kr


Bemanning

Timpris: 0 kr - 0 kr / timme

Månadspris: * 0 kr - 0 kr / månad


Prisintervallet tar hänsyn till kandidatens kompetensnivå och regionala prisskillnader.

* Månadspriset baseras på 40 timmar/vecka. Alla priser är exkl. moms.

Tarvitsetko henkilökuntaa?

Vastaamme saman päivän aikana! *

Please note this contact form is designated for client inquiries.
We are not able to process applications submitted through this form.

Tarvitsen:


*Koskee yhteydenottopyyntöjä, jotka tulevat arkisin klo 8.00-14.00. Sen jälkeen tulleet yhteydenotot kontaktoidaan klo 10.00 mennessä seuraavana työpäivänä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistan, että olen lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

GDPR-ehdot

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen vahvistat, että olet lukenut ja ymmärrät Adeccon tietosuojakäytännön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai pyyntöjä tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: privacy@adecco.fi
Takaisin

Kiitos mielenkiinnostasi!

Adeccolta otetaan sinuun pian yhteyttä!