Announcement bar for clients

Lataa opiskelijan CV-malli ilmaiseksi!

Monella opiskelijalla on tällä hetkellä etsinnässä opiskeluihin sovitettava osa-aikatyö. Tiedätkö, millainen on hyvä opiskelijan CV? Lataa Adeccon ilmainen CV-malli opiskelijalle ja lue vinkkimme vakuuttavan opiskelija-CV:n tekemiseen, jotta erotut hyvän ansioluettelon ansiosta eduksesi muista hakijoista!

Miksi hyvä CV on niin tärkeä osa opiskelijan työnhakua?

Onko sinulla suunnitelmissasi napata joustava osa-aikatyö, jonka voi sovittaa opiskeluun, muttet ole oikein varma, millainen on hyvä opiskelijan CV? CV eli ansioluettelo on kirjallinen tiivistelmä aiemmasta työkokemuksestasi, onnistumisistasi ja valmiuksistasi. Koska CV on useimmiten dokumentti, jonka avulla potentiaalinen työnantaja tai rekrytoija tutustuu sinuun, on äärimmäisen tärkeää, että CV on kiinnostava, ajatuksella tehty ja vastaa juuri sitä työtehtävää, jota haet.

Työpaikkailmoitukset keräävät usein runsaan joukon hakijoita, joten helppolukuisen ja siistin CV:n avulla erottaudut hakijoiden joukosta ja kiinnität varmemmin rekrytoinnista vastaavan henkilön huomion – CV on sinulle käyntikortti!

Ilmainen CV-malli opiskelijalle

Olemme tehneet ilmaisen opiskelijan CV-pohjan, jonka avulla varmasti lisäät mahdollisuuksia uuden työn nappaamiseen. Luonnollisesti CV-malli käy myös vastavalmistuneelle. CV-mallimme toimii Word-sovelluksessa sekä PC:llä että Macilla. Mallissa olemme käyttäneet fonttina Nunitoa, jonka suosittelemme lataamaan ilmaiseksi Google Fontsista, jos fontti ei ole valmiiksi asennettuna koneellasi.

Lataa ilmainen CV-pohja suomeksi tai englanniksi:

Näin teet hyvän CV:n opiskeluaikana

Käymme seuraavaksi lyhyesti läpi, miten opiskelijan CV tehdään. Adeccon blogista löydät lisää CV-vinkkejä – käy lukemassa Adeccon DOs and DON’Ts sekä tarkemmat vinkit ansioluettelon tekemiseen! Entäpä oletko tutustunut jo työnhakuoppaaseemme?

CV:n tekemisen helpottamiseksi on olemassa monta työkalua, joiden avulla saat rakennettua kivan ansioluettelon – esimerkiksi Canva ja Adobe ovat työkaluja, joilla saat loihdittua tyylikkään ja kiinnostavan CV:n. Microsoft Wordista löytyy myös CV-mallipohjia, joita voit halutessasi hyödyntää. Tietenkin paras opiskelijan CV-malli löytyy meiltä - Adeccon CV-pohja opiskelijalle on selkeä ja siisti, joten potentiaalinen työnantaja saa nopealla silmäyksellä tarvittavat tiedot sinusta ja pätevyydestäsi.

Opiskelija, listaa nämä asiat CV:ssäsi:

  • Lyhyt esittelyteksti ja yhteystiedot
  • Aiemmat työpaikat – kesäduunit, työssäoppimis- ja harjoittelujaksot ja osa-aikatyöt
  • Koulutus ja muut opinnot (esimerkiksi suoritettavat tutkinnot, lisä- ja täydennyskoulutukset, sertifikaatit)
  • Järjestelmät ja ohjelmat, jotka hallitset, esimerkiksi Microsoft Office -paketti tai SAP- ja koodaustaidot
  • Kielitaito ja muut taidot, joista voi olla hakemassasi työssä hyötyä, oletko esimerkiksi päässyt harrastusporukassa vastuurooliin?

Räätälöi CV:si aina tehtäväkohtaisesti

Kaikki työnhakudokumentit, myös opiskelijan CV, tulee aina räätälöidä tehtävä- ja yrityskohtaisesti. Lue työpaikkailmoitus huolellisesti läpi ja tutustu yrityksen nettisivuihin. Poimi avainsanat, joita työpaikkailmoituksessa toistetaan; jos esimerkiksi työpaikkailmoituksessa todetaan, että tehtävässä pärjää henkilö, jolla on silmää yksityiskohdille, hyödynnä CV:tä mahdollisuutena osoittaa, että yksityiskohdat eivät jää sinulta huomaamatta. Jos työtehtävässä menestymiseksi tarvitaan aimo annos reippautta, anna motivaatiosi, innokkuutesi ja positiivisen asenteesi näkyä!

Lataa opiskelijan ilmainen CV-pohja suomeksi tai englanniksi:

Heräsikö sinulla kysyttävää työnhakuun liittyen? Ota Adeccoon yhteyttä! Autamme mielellämme sinua yhdistämään työn ja opiskelun. Meillä on tälläkin hetkellä tarjolla runsaasti opiskelijalle sopivia osa-aikatöitä, joten käy selaamassa Adeccon avoimet työpaikat tai ota meihin yhteyttä!

Kirjoittaja
Adecco

Muita sinua kiinnostavia blogitekstejä