Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Strateginen henkilöstösuunnittelu avainasemassa osaamisen sitouttamisessa

Onko yritykselläsi haasteita oikeiden osaajien tavoittamisessa ja houkuttelemisessa? Mietityttääkö, miten yrityksesi saa turvattua riittävän osaamisen määrän nyt ja tulevaisuudessa? Yksi tehokkaimmista keinoista henkilöstön ja tulevaisuuden potentiaalisten osaajien sitouttamisessa yritykseesi on jatkuva henkilöstön vahvuuksista ja osaamisesta huolehtiminen. Tämän blogitekstin aiheena on Adeccon henkilöstön suunnittelupalvelut, jotka ovat osa kattavaa henkilöstön johtamisen palvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat soveltuvuusarviointi-, henkilöstön kehittämis- sekä henkilöstön sopeuttamispalvelut.

Adeccon henkilöstön suunnittelupalvelut

Adeccon henkilöstösuunnittelupalveluihin kuuluvat henkilöstön potentiaali- ja kompetenssianalyysit ja tiimin profiilikartoitukset, jotka ovat keskeisessä roolissa strategisessa henkilöstökehittämisessä ja työyhteisön osaajasuunnittelussa.

”Yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi, osaavan tiimin rakentamiseksi sekä olemassa olevan henkilöstön sitouttamiseksi tarvitaan ymmärrystä henkilöstön nykyisestä osaamisesta, kehittymiskohteista ja kehittymistoiveista. Tämä vaatii aktiivista suunnittelu- ja kartoitustyötä, johon yrityksessä ei ole välttämättä riittävästi resursseja tai osaamista. Adecco on kokonaisvaltaisena HR-kumppanina asiakasyrityksensä apuna”, pohjustaa Elias Dunkel, joka työskentelee palvelukokonaisuudesta vastaavassa tiimissä psykologina.

Adeccon toiminnassa korostuu aina asiakaslähtöisyys; kaikki henkilöstön suunnittelupalvelumme räätälöidään yrityksesi toiveet ja tarpeet huomioiden.

Henkilöstön potentiaali- ja kompetenssianalyysit

Henkilöstön potentiaali- ja kompetenssianalyysit tarjoavat yrityksellesi konkreettisia työkaluja ja objektiivista tietoa henkilöstöresurssien ohjaamiseen, tiimien rakentamiseen sekä työnkuvien uudelleenmäärittämiseen kannattavasti yksilöllisten vahvuuksien mukaan. Lisäksi potentiaali- ja kompetenssianalyyseillä voidaan tunnistaa ja sitouttaa tulevaisuuden potentiaalisia osaajia.

”Adeccon potentiaali- ja kompetenssianalyyseillä voidaan selvittää henkilökohtaisesti, ketkä ovat mahdollisia huippuosaajia ja ketkä puolestaan voivat työn uudelleenjärjestelyllä saada työpanokseensa lisää tehoa”, Dunkel kuvailee.

Adeccon Upskill -palvelu auttaa yritystäsi tunnistamaan henkilöstöstä yksilöt, joiden vahvuuksien kehittäminen voi johtaa huippuosaajien löytämiseen, parempaan työpanokseen ja tuottavuuteen.

Adeccon Reskill -palvelu auttaa tunnistamaan henkilöstöstä yksilöt, joiden työpanosta ja tuottavuutta voidaan tehostaa työnkuvan tai rooliin kohdistuvilla muutoksilla.

Tiimin profiilikartoitus

Miten yrityksesi saa hyödynnettyä tiimin vahvuuksia mahdollisimman tehokkaasti? Adeccon tiimiprofiilikartoitukset kertovat, millaiset henkilöstön luontaiset työskentelytavat ovat ja millaiset motivaatiotekijät ohjaavat työntekijöitä työarjessa. ”Adeccon tiimin profiilikartoituksilla pyritään saamaan kokonaiskuva tiimin vahvuusalueista ja mahdollisista puutoskohteista”, Dunkel tarkentaa.

Adeccon profiilikartoituksissa objektiivisuus on kaiken ytimessä, ja prosessin toteuttaa aina Adeccon sertifioitu konsultti. Konsulttimme kartoittavat yrityksenne tilannetta ja määrittelevät kartoituksessa tarkastelevat profiilit yhdessä yrityksesi kanssa, jotta kartoitus vastaa mahdollisimman tarkasti yrityksesi tarpeita.

Haluatko kuulla lisää henkilöstösuunnittelupalveluistamme? Ota lähimpään Adeccon toimistoon yhteyttä, jotta voimme auttaa yritystäsi turvaamaan tulevaisuuden menestyksen henkilöstöratkaisuillamme.

Kirjoittaja
Adecco

Muita sinua kiinnostavia blogitekstejä