Announcement bar for clients

Yritysmyyntivastaava, Motonet Pori

Uusi
 • Kategoria
  Myynti
 • Työpaikan tunniste
  00054797
 • Sopimus
  Vakituinen
 • Sijainti
  Pori

Motonetin yritysmyyntivastaavana työtehtäviisi kuuluu varaosien yritysmyynti mm. autokorjaamoille ja muille autoalan yrityksille Satakunnan alueella sekä samalla pienen myyntitiimin esihenkilönä toimiminen.

Työpaikkasi sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Porin keskustasta. Työ on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö ma-pe.

Esihenkilönä ohjaat tiimisi työtä osallistuen itse myyntityöhön ja asiakassuhteiden rakentamiseen. Työhön kuuluu myös mm. budjetointia, sopimusneuvotteluja, laskujen käsittelyä sekä toiminnan kehittämistä yhdessä muiden esihenkilöiden ja päälliköiden kanssa. Raportoit tavaratalopäällikölle.

Yritysmyyntivastaavana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- esihenkilönä toimiminen tiimillesi
- asiakassuhteiden ylläpito
- budjetointi ja raportointi

Adecco vastaa rekrytointiprosessista, mutta työllistyt asiakasyrityksemme Broman Groupin kirjoille. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen eli kokemuksesta riippuen noin 2400-2900 €/kk. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.


MITÄ TARJOAMME

Saat vakituisen työpaikan vakaassa suomalaisessa yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja vaikuttaa työpaikkasi toimintatapoihin. Saat tarvittaessa tukea esihenkilötyöhön ja lisäkoulutusta esim. yrityksen sisäisten esihenkilö- ja päällikkövalmennuksien kautta tai muiden urakehitystäsi tukevien koulutusten kautta.

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseen tarvitset aiempaa myyntikokemusta ja mielellään myös autoalan ja varaosien tuntemusta. Tehtävä ei vaadi aikaisempaa esihenkilökokemusta, mutta se luetaan eduksi.

Etsimme työkavereitaan ja tiimiään innostavaa, aikaansaavaa henkilöä, jolla on halua kehittää tiiminsä ja yrityksen toimintaa sekä kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- myyntihenkisyys ja tavoitteellisuus
- asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot
- itseohjautuvuus
- paineensietokyky
- halu kehittää toimintaa

BROMAN GROUP

Motonet on osa Broman Group -konsernia, joka on suomalainen autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 11.6.2023 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, lisätietoja Adeccolla antaa:

Sirpa Fäldén, Adecco, 040 530 2612, sirpa.falden@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat
Yritysmyyntivastaava, yritysmyynti, myynti, esihenkilö, autoala, autokorjaamo, korjaamolaitteet, varaosat, varaosamyynti, tarvikemyynti, B2B, Pori, Motonet, Broman Group, Adecco

Katso myös nämä työpaikat