Announcement bar for clients

Vuokraamotyöntekijä Cramo Finland Oy, Hämeenlinna

Uusi
  • Kategoria
    Asiakaspalvelu
  • Työpaikan tunniste
    00054025
  • Sopimus
    Määräaikainen

Innostutko asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta?

Hienoa! Tarjolla on nyt mielenkiintoinen tehtävä yrityksessä, jolla on vahva brändi Pohjoismaissa.
Etsimme Cramo Finland Oy:lle nyt Hämeenlinnaan vuokraamotyöntekijää kesän ajalle!

Cramo Finland Oy on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa rakentamista, saneerausta ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista, sekä kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramolla halutaan tuottaa asiakkaille lisää tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla.
Cramo onkin yksi alansa johtavia tekijöitä Euroopassa. Boels-Cramolla on toimintaa 17 eri maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa. Suomessa Cramo toimii n. 450 ammattilaisen voimin yli 50 toimipisteessä kautta maan. Cramolla intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin ja jokaisesta Cramolaisesta löytyykin erityinen Shaper DNA, joka koostuu kolmesta osasta: Attitude, Boels as One sekä Commitment. Cramolla ollaan motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Cramolla ei olla vain töissä, vaan Cramolla ollaan muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Cramon henkilöstölupauksena onkin: We Are Shapers! Tutustu lisää Cramoon osoitteessa: www.cramo.fi ja Cramolaisten uratarinoihin täällä: Uratarinoita -videot CRAMO

Vuokraamotyöntekijän roolissa vastaat Hämeenlinnan toimipisteen vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten, toimipisteellä tapahtuvasta myynnistä, asiakaspalvelusta, vuokrakaluston hallinnasta, asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottamisesta, tarkastuksesta ja hyllyttämisestä sekä tilausten keräyksestä varastolta. Työssäsi käytät erilaisia järjestelmiä tietokoneella ja olet vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa. Vuokrakaluston palautuessa, tarkistat ja putsaat koneet, sekä teet tarvittaessa pikahuoltoa koneille. Työhön perehdytetään työsuhteen alussa, joten kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ei tarvitse olla.
Pääset myös omalla osaamisellasi vaikuttamaan työtehtävän sisältöön.

Kesätyö on kokoaikainen ajalla: 2.5.-31.8.2023. Työajat sijoittuvat arkisin välille: 7:00-16:00.
Palkkaus tehtävässä määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan, osaamisesi ja kokemuksesi perusteella: 1900 - 2200€ kk.

Toivomme sinulta hyvää asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, ulospäinsuuntautuneisuutta ja motivaatiota oppia uutta. Positiivisuus, reippaus ja oma-aloitteisuus ovat työssä tärkeitä tekijöitä. Katsomme eduksi, muttemme edellytä, kokemuksen varastotyöstä tai rakennusalalta, trukin käyttötaidon sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus 9.4. mennessä!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta: Linda Törmä p. 040 677 2794, linda.torma@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat