Announcement bar for clients

Varuspalveluksesta varastotyöntekijäksi

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00052877
  • Sopimus
    Määräaikainen

Armeijan harmaista DHL:n punakeltaisiin työvaatteisiin?

Meillä on töitä tarjolla asiakkaallamme DHL:lla. Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Vaasan Wärtsilän varastolle. Työ sopii hyvin niin aloittelijalle kuin kokeneellekin konkarille.

Varastolla työtehtäväsi ovat pääsääntöisesti tavaroiden vastaanottoa, keräilyä ja hyllytystä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat tuotteiden öljyäminen, pakkaaminen ja toimitusten lastaus. Aiempi kokemus varastotyöstä tai trukilla ajamisesta katsotaan eduksesi. Työtehtäviin kuitenkin perehdytetään myös työpaikalla. Työtä on tarjolla täydet 40 h/viikko ja työ on 2 tai 3-vuorotyötä.

Jos sinulla on kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan ja intoa uuden opetteluun tämä paikka voisi sopia sinulle. Työssä pärjää ripeä ja toimeen tarttuva työskentelijä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta sekä kykyä omaksua varastohallintajärjestelmän käyttö. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Hakijalta vaaditaan nuhteetonta taustaa.

Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja reipas ote työtä kohtaan!

Jos olet valmis uusiin tehtäviin ja tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2022. Ole nopea, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Jenna Sikström, 040 194 8229, jenna.sikstrom@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022