Announcement bar for clients

Varastotyöntekijöitä, DHL Supply Chain Oy

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00051352
  • Sopimus
    Määräaikainen

Hei sinä logistiikan osaaja tai tulevaisuuden ammattilainen!

Haemme yhteistyössä asiakkaamme DHL Supply Chainin kanssa varastotyöntekijöitä Wärtsilän varastoille. Työ sopii hyvin niin aloittelijalle kuin kokeneellekin konkarille!

Varastolla työtehtäväsi ovat pääsääntöisesti tavaroiden vastaanottoa, keräilyä ja hyllytystä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat tuotteiden öljyäminen, pakkaaminen ja toimitusten lastaus. Katsomme eduksesi, jos sinulla on jo kokemusta varastotyöstä ja sinulla on trukilla ajamisesta kokemusta. Työtehtäviin kuitenkin perehdytetään myös työpaikalla. Työtä on tarjolla täydet 40 h/viikko ja työ on tällä hetkellä 2-vuorotyötä, mutta pitäisi olla valmius 3-vuorotyöhön.

Toivomme hakijalta:
- Kiinnostusta varastotehtäviä kohtaan
- Intoa opetella uutta
- Ripeää ja toimeentarttuvaa työskentelyotetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Oma-aloitteisuutta
- Kykyä omaksua varastohallintajärjestelmän käyttö

Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja reipas ote työtä kohtaan.

Työt alkavat heti työntekijän löydyttyä ja sopimus solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja hakijan välille. Palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukaan. Työtä on tarjolla alustavasti vuoden 2023 keväälle. Hakijalta vaaditaan nuhteetonta taustaa.

Jos olet valmis uusiin tehtäviin ja tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävää mahdollisimman pian jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi kuitenkin viimeistään 30.11.2022. Ole nopea, sillä hakijoita käsitellään jo haun aikana, paikat täytetään sitä mukaan kun sopivat henkilöt ovat löytyneet. Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Jenna Sikström (040 194 8229 tai jenna.sikstrom@adecco.fi).

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022